Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

T-Roures, El Document Rourenc d'identitat i Molt més!

Un projecte de TROURES

T-Roures, El Document Rourenc d'identitat i Molt més!
  • Insereix-lo en una pàgina web

EL PROJECTE:

Soc la T-Roures, la targeta per a totes les teves necessitats a Sant Esteve de les Roures (Té les característiques d’un Document Rourenc d’Identitat, Targeta de crèdit/debit, Cartera de tiquets digital, carnet de la biblioteca,...) i pel Transport dels operadors dins de la República Digital Catalana.

Tant si ets un Rourenc o una Rourenca o un Turista al Poble de Sant Esteve de les Roures o altres municipis de la República Digital Catalana, ara tens l’oportunitat d’obtenir la T-Roures en format físic.

Cada T-Roures va amb un Número d’Usuari únic, que serà destinat a cada persona que hi participi d’aquesta expedició de títols T-Roures, aquest número es veu al frontal de la tarjeta.


La modalitat Turista disposa de la informació de l’Sponsor Publicitari de la T-Roures Turista (Veure Recompenses) i un Codi QR per accedir a la web de la T-Roures, el codi podria ser substituït per una fotografía del sol·licitant si s'arriba a un Gol de sumadors (Veure els Gols de sumadors).

Cada targeta anirà acompanyada d’una carta/certificat signada pel Director de T-Roures i Tram de Sant Esteve de les Roures certificant que la tarjeta i el número d’usuari és sols teu/va.

Avís sobre l'enviament: Els gastos d’enviament cobreixen la Tarifa A de correus (Enviaments a Península i Balears).

Gols de Sumadors

L’objectiu és arribar al màxim de sumadors possible i per a arribar a dita fita, us posem un premi per a tots i totes.


Si passem del 25% de la recaptació* posarem la teva fotografía (tamany carnet) a la T-Roures.

Com bé diu el gol, ​et demanarem una foto via el formulari que enviarem un cop completat el finançament i l'afegirem a la T-Roures. Tant a turistes com a Residents! 

Si passem del 50% de la recaptació* Obrirem la T-Roures POP UP Office.
En locals que permetin trobada de gent com “l’imagin café de Barcelona” Podreu trobar-vos amb el Director General de T-Roures i Tram de Sant Esteve de les Roures, compartir una beguda*, compartir una estona amb Rourencs i Rourenques, a part de recollir la vostre targeta. Detalls seran més concrets en el moment que es s’arribi a el gol.

I si finançem al 75%. S’expedirà la Serie “Rourencs il·lustres”.
Fabricació de 3 T-Roures per cada Pres/a Polític/a i Exiliat/da del Procés, una serie de cada serà entregada a l’ANC i una altre a Òmnium Cultural.
La darrera serà exposada a la POP-UP Office.

Ells son Rourencs il·lustres de la nostre vila i com a tal mereixen les seves credencials llestes per a quan tornin.

*Begudes a cost del visitant de la T-Roures POP UP Office.

Respecte a la personalització del títol:

Cada Sumador de la campanya Rebrá un correu electrónic amb un formulari un cop completat el termini i sigui 100% finançat el projecte on es demanarà tota l'informació necessaria per a la personalització individualitzada del títol. 

Podeu consultar més informació sobre la T-Roures al meu web http://TRoures.tk
al nostre twitter: https://twitter.com/TramdelesRoures

o al Nostre Facebook: http://Facebook.com/TramdelesRoures

 

Avís legal: T-Roures es una targeta vàlida sols a els Municipis de la República Digital Catalana, T-Roures i Tram de Sant Esteve de les Roures no es fan responsables legalment de l’ús indegut del document i no podrà ser reclamat danys a tercers, financers o legals.


 

On aniran a parar les vostres aportacions.

Amb les vostres aportacions cobran el cost del projecte (Elaboració de la T-Roures, cartes/certificats d’expedició, manufactura de les mateixes i Enviament per correu als sumadors).

A més, es realitzarà una donació del 20% del recaptat a la caixa de Solidaritat d’Omnium Cultural i L’Assemblea Nacional Catalana.
 

El timing del projecte

Mentre llegeixes això els diferents models de documents estan essent elaborats (més informació serà disponible en breus als sumadors) i si tot funciona i es finança en el timing previst, la producció de la T-Roures comença a mitjans de Novembre 2018 amb l’enviament de les primeres T-Rouresa finals del mateix més.

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

TROURES
TROURES
Rubí
13
sumadors
128 €
dels 1600 necessaris
finalitzat
el 08/11/2018
Assolit 8%

Aporta-hi 6 €

8 sumadors
1 T-Roures 1 Targeta Numerada (Personalitzada per a Resident o Turista) 1 Certificat/Carta d’Expedició El vostre nom (o Compte de Twitter) sortirà a la web de la T-Roures a una secció nova per Sumadors. Despeses d’enviament Incloses (Peninsula i Balears)

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
Pack Duo T-Roures. Aconsegueix 2 T-Roures (Modalitat Resident o Turista) i estalvia't 2 Euros! (Despeses d’enviament Incloses (Peninsula i Balears)

Aporta-hi 25 €

2 sumadors
Pack Familiar/Amics de 5 Tarjetes. Amb aquest pack trobarás 5 Tarjetes (a Tirar entre modalitat Resident o Turista) amb la modalitat normal 5 tarjetes et costarien a 30€ Aprofita aquesta recompensa i que tot el teu núcli familiar i/o amics (Despeses d’enviament Incloses (Peninsula i Balears)

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Sponsor T-Roures Turista Sigues el patrocinador de la part posterior de Sols per a Negocis . 1 Targeta Resident (Per a l'Sponsor) 9 Targetes Turista a Regalar a amics o familiars. 10 Certificats/Cartes d’Expedició. 10 Carta d’agraïment. Secció dedicada com a “Partner Publicitari” a la Pàgina d’inici de T-Roures.tk i el vostre nom (o del comerç) sortirà a una secció nova per a Sumadors. Despeses d’enviament Incloses (Peninsula i Balears)

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!