Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Els nous Pastorets de la Creu Alta. Els Pastorets del s.XXI

Un projecte de TeatreSantVicenc

Articles

Diumenge, 9 de juliol

Felcitats!

Sumadors i sumadores, HO HEM ACONSEGUIT! A falta de dos dies per acabar el termini hem assolit el nostre objectiu! Ja en tenim 10mil i encara augmenta! Fins l'últim minut, podem encara recollir les últimes aportacions.

Voldríem fer-vos partícips de l'alegria que en aquests moment tenim la comissió que gestionem el projecte dels nous Pastorets. Amb aquesta entrada tant important de diners, podrem iniciar amb molta força el procés de renovació de l'espectacle. Així doncs, volem agrair-vos la vostra contribució al projecte i us animem a seguir participant-hi donant-nos suport, idees, companyia o amb tot allò que estigui a les vostres mans.

També aprofitem per informar-vos que en els propers dies es farà efectiu el cobrament de la vostra aportació. Les recompenses que heu adquirit s'aniran lliurant i gestionant a partir del setembre. Necessitem unes setmanes per posar en ordre la base de dades i per organitzar-nos i ja sabeu que tot això a l'agost serà més aviat complicat.

Així doncs, felicitar-nos de nou per aquest gran pas i animar-vos a seguir al costat del projecte i al costat del Centre Sant Vicenç!

A seguir sumant!Dimarts, 4 de juliol

Última setmana

Encarem l'última setmana de la campanya de microfinançament. En aquests moment hem superat el 80% de l'objectiu previst, però encara no hem arribat al final i els últims dies faran pujada! Us deixem un nou vídeo perquè ens ajudeu a difondre'l per tots els mitjans dels que disposeu! Endavant i a pels 10MIL i +! Dilluns, 19 de juny

A bon ritme!

Ja som a l’equador de la campanya! A 22 dies per acabar, hem recollit ja més de 5600€ el que representa un 56% de l’objectiu. Per ara, la sensació és de satisfacció però també som conscients que que ens arriba un moment decisiu per acabar culminant aquest projecte amb èxit. Algunes recompenses ja s’ha esgotat, però encara en queden moltes per omplir. En aquest sentit, volem insistir en la qualitat dels tallers oferts i animar-vos a participar-hi. Una altra de les recompenses que volem destacar, són les entrades per l’estrena de gala, l’acte central de celebració del projecte de renovació dels Pastorets i del 75è aniversari.

El divendres passat, aprofitant el sopar de final de curs del Taller de Teatre, vam aconseguir un bon nombre de noves aportacions! De nou, el compromís del Taller, dels seus monitors i monitores i de les famílies, és decisiu!

Amb tot això, la comissió de Pastorets segueix treballant i avançant per arribar als objectius plantejats. Seguim caminant per renovar els nostres Pastorets!Diumenge, 11 de juny

Publica la teva aportació a les xarxes socials!

Tot just ens queda un mes per aconseguir el nostre objectiu: superar els 10.000€ en la campanya del Tot Suma.

Aquesta setmana hem fet l’última actualització de recompenses i, algunes, comencen a esgotar-se! El taller de doblatge ha estat un èxit d’inscripcions i el tast de vins i els dinars al Toc al 2 també han volat! Tot i això, cal seguir treballant per aconseguir més aportacions. Per això et demanem que si ja has fet la teva aportació ho publiquis a les xarxes socials. Igualment, pots compartir i marcar "m'agrada" a les publicacions que anem fent dels de les xarxes del Centre Sant Vicenç. D’aquesta manera es posa de manifest l’activitat del projecte i engresques a altres persones a fer el mateix que tu.

Així mateix, aprofitem per destacar algunes recompenses que encara hem d’omplir de participants. Recorda, que oferim vuit tallers diferents, tots molt interessants i impartits per professionals de cada temàtica. És una oportunitat única per gaudir d’una formació excepcional i amb uns professors i professores de luxe que s’ofereixen exclusivament per a aquesta causa. Claqué, dansa-teatre, escenografia, veu, ioga i teatre musical són els tallers que encara estan disponibles.

Afanya't a apuntar-t'hi i aprofita l’ocasió!

    Dimarts, 6 de juny

Cal seguir sumant!

Cal seguir sumant!

Ja portem una setmana de campanya i hem de seguir sumant. De moment, no hem arribat al 20% i, malgrat les aportacions van arribant a comptagotes, ens cal seguir donant empenta al projecte. Per això, us animem a difondre aquesta campanya entre els vostres contactes, si no heu aportat, feu-ho i si ja ho heu fet, torneu a fer una ullada a les recompenses! Aquest cap de setmana n’hem afegit de noves.

Els diners que recaptem són imprescindibles per garantir un futur de qualitat pels Pastorets del Centre Sant Vicenç del barri de la Creu Alta de Sabadell. Sense aquesta aportació, ens serà pràcticament impossible poder millorar de forma notable aquest espectacle tant necessari per a la nostra entitat. Els Pastorets, a més, formen part de la nostra cultura, de la nostra tradició, i poder-los seguir duent a l’escenari amb la qualitat que es mereixen, és sinònim de cuidar i mimar la nostra identitat i el nostre patrimoni. Les entitats com la nostra, sovint, malden per mantenir viu l’esperit del teatre amateur, un element de socialització i de transmissió que apropa la cultura a la ciutadania de forma igualitària i sense barreres. I ho fa no només buscant consumidors d’espectacles, sinó que implica a les persones dotant-les de protagonisme generador de cultura.

 

Pels Pastorets, pel Centre Sant Vicenç, per la salut del teatre i per la cultura,

10MILi+!250
sumadors
10735 €
dels 10000 necessaris
finalitzat
el 11/07/2017
Assolit 107%

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
Adhesiu "diablet a bord" o "2 diablets a bord"

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
(Queden 30 de 30 recompenses)
LECTURA DRAMATITZADA: Èter retornable d'Angie Oña

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
(Queden 18 de 20 recompenses)
Descoberta de l'entorn natural de Sabadell a càrrec de Gerard Codina, ambientòleg i monitor de l'Esplai La Branca. Caminada matinal.

Aporta-hi 15 €

29 sumadors
De qui deu ser aquest sarró? La bossa dels Pastorets!

Aporta-hi 15 €

61 sumadors
Adquireix la samarreta i llueix Pastorets!

Aporta-hi 15 €

3 sumadors
(Queden 7 de 10 recompenses)
Pac de dues entrades per qualsevol obra de temporada del Teatre El Ciervo

Aporta-hi 20 €

54 sumadors
(Queden 167 de 220 recompenses)
Entrada per a la gran estrena de gala dels nous Pastorets del Centre Sant Vicenç del dia 23 de desembre al vespre. Consistirà en una representació adaptada d'Els Pastorets, la presentació de les novetats i d'un acate commemoratiu del 75è aniversari.

Aporta-hi 20 €

5 sumadors
(Queden 20 de 25 recompenses)
Sessió d'iniciació al Ioga a càrrec de Jordi Sanosa, professor de Ioga i antic membre del nostre grup de teatre.

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
(Queden 13 de 15 recompenses)
Taller d'escenografia amb Josep Ubia. La sessió partirà dels nous decorats d'Els Pastorets del Centre Sant Vicenç.

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 15 de 15 recompenses)
Taller de teatre-dansa a càrrec de Núria Rocamora per a majors de 16 anys, el dijous 13 de juliol de 20h a 21:30h.

Aporta-hi 20 €

6 sumadors
(Queden 9 de 15 recompenses)
Taller de teatre musical a càrrec de l'actor Xavi Duch. Es treballarà interpretació i música a partir de les bandes sonores de diversos musicals.

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
Pack Centre Sant Vicenç que inclou el llibre "Centre Sant Vicenç, motor cultural de la Creu Alta" de Jaume Pont i diversos CDs del últims musicals del nostre grup de teatre.

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
(Queden 19 de 20 recompenses)
Taller de Teatre Musical amb Neus Elfa. Taller de dansa i interpretació basat en l'última peça del musical "El Ball dels Vampirs" de Polanski + Col·loqui sobre l'experiència al món del teatre. Dissabte dia 07 d'octubre d'11 a 13h.

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
Reproducció cartell Festa Major en blanc i negre. Model a escollir. 30x40 emmarcat.

Aporta-hi 20 €

7 sumadors
(Queden 3 de 10 recompenses)
Última edició d'Els Pastorets firmada per R. Folch

Aporta-hi 20 €

6 sumadors
(Queden 0 de 6 recompenses)
Una entrada pel musical Joseph al teatre del Sol

Aporta-hi 20 €

5 sumadors
(Queden 10 de 15 recompenses)
Cuida't la veu! Taller de 2 hores sobre estratègies i explicacions per la salut de la nostra veu.

Aporta-hi 20 €

12 sumadors
(Queden 0 de 12 recompenses)
Maridatge 6 vins catalans + tapes. Vins i Caves Josep Marcet, de Xavi Dinarès

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
Classe de claqué

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
Taller de Reeducació Postural amb Cristina Barbero de "FisioArts".

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 30 €

10 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
TALLER DE DOBLATGE amb Francesc Rocamora. Curs intensiu de 4 hores d'iniciació al doblatge en un estudi de gravació amb el material necessari i amb el suport d'un tècnic.

Aporta-hi 30 €

0 sumadors
Reproducció cartell de Festa Major en color. Model a escollir. 30x40 emmarcat.

Aporta-hi 30 €

3 sumadors
(Queden 0 de 3 recompenses)
Sopar per a dues persones a El Toc al 2

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
TALLER DE DOBLATGE amb Francesc Rocamora. Curs intensiu de 4 hores d'iniciació al doblatge en un estudi de gravació amb el material necessari i amb el suport d'un tècnic.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
Una sessió de fisioteràpia a càrreg de Cristina Barbero a Fisio Arts

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Abonament doble de temporada del Teatre El Ciervo

Aporta-hi 50 €

7 sumadors
(Queden 4 de 10 recompenses)
Abonament de temporada per a una persona. Inclou una entrada per a totes les obres del Centre Sant Vicenç de la temporada 2017-2018.

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
Associa't al Casal Popular de la Creu Alta El Tallaret. Inclou la quota d'un any, la samarreta del Casal i dos gots de festa major.

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
(Queden 3 de 3 recompenses)
Setmana de Casal d'Estiu pel setembre de 2017 al Centre Sant Vicenç gentilesa de l'Escotilló.

Aporta-hi 70 €

0 sumadors
Reproducció dels cartells de Festa Major en blanc i negre. Inclou 4 models a 30x40 emmarcats

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
Abonament de temporada per a dues persones. Inclou entrades per a totes les obres del Centre Sant Vicenç de la temporada 2017-2018.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Reproducció dels cartells de Festa Major en color. Inclou 4 models a 30x40 emmarcats

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
Lloga el Teatre i converteix-lo en un cinema! Vine a veure la pel·lícula que vulguis* i amb qui vulguis!

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 250 €

2 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Quadre "ESGLÉSIA CREU ALTA" Oli sobre tela i tècnica mixta. 65 x 50cm.

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "FARMÀCIA ARGELAGET". Oli sobre tela. 65 x 50 cm

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Quadre "TRUITA DE PATATES DE CAL PARE" Oli sobre tela i tècnica mixta. 55 x 33cm

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "PARRÒQUIES" Oli sobre tela i técnica mixta. 80 x 30cm

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "XEMENEIA". Oli sobre tela i tècnica mixta. 55 x 46cm

Aporta-hi 350 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "LA CREU ALTA 2". Oli sobre tela i tècnica mixta. 65 x 50 cm

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 600 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "PARC TAULÍ". Oli sobre tela i tècnica mixta. 200 x 70cm

Aporta-hi 1000 €

4 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 2000 €

0 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.


Blog del projecte

Felcitats!
Sumadors i sumadores, HO HEM ACONSEGUIT! A falta de dos dies per acabar el termini hem assolit el nostre objectiu! Ja en tenim 10mil i encara augmenta! Fins l'últim minut, podem encara recollir ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!