Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Els nous Pastorets de la Creu Alta. Els Pastorets del s.XXI

Un projecte de TeatreSantVicenc • Insereix-lo en una pàgina web

OBJECTIU PRINCIPAL:
L’objectiu principal d’aquest projecte és la renovació tècnica i escenogràfica dels Pastorets del Centre Parroquial Sant Vicenç del barri de la Creu Alta de Sabadell dins del marc del 75è aniversari de la primera representació d’aquesta mateixa obra al barri. Aquesta innovació té com a finalitat millorar l’espectacle al llarg els propers anys desenvolupant un projecte de continuïtat i amb perspectiva de futur.

Amb els primers 10.000€ podrem renovar gran part de l’escenografia incorporant més elements corporis de qualitat i millorant les cametes. Amb aquest fons també es finançarà una exposició fotogràfica sobre la història dels nostres Pastorets.

Però si aconseguim 15.000€ a més de tot això, podrem incorporar nous elements tècnics i de vestuari.

I si aquesta campanya té una força suficient com per doblar el nostre primer objectiu i arribem als 20.000€ implementarem un sistema de projecció que ens permeti incorporar tot tipus d’efectes especials i elements estètics molts més sofisticats i innovadors.

I ja no parlem de l’oportunitat d’aconseguir tot això i, a més, recuperar l’escotilló si recollim encara més diners...
Com podeu imaginar, tot aquest procés d’innovació serà difícil aplicar-lo en la seva totalitat per a la propera temporada. L’objectiu és desplegar-ne una gran part pels Pastorets del 2017-2018, però alguns elements s’aniran incorporant a les següents temporades.
 

EL PROJECTE:
Durant els últims anys, al Centre s’han dut a terme representacions teatrals amb muntatges tècnics innovadors i força espectaculars, sobretot en els musicals infantils. En aquest context, veiem com Els Pastorets segueixen presentant-se amb els mateixos recursos que fa molts anys i, poc a poc, es van envellint. Malgrat no volem perdre l’essència tradicional de l’espectacle, considerem, doncs, del tot necessari un pla de renovació i actualització tècnica i escenogràfica dels nostres Pastorets. Ens basem en següents motius:   

· Molts elements escenogràfics fa dècades que s’utilitzen i estan quedant obsolets, ja sigui per motius evidents de deteriorament, com per la qualitat estètica que ofereixen.                                                     

       

· A nivell tècnic, patim també mancances. Al llarg dels anys s’han anat fent inversions de tot tipus per anar millorant aspectes tècnics, però els impediments econòmics, no ens permeten fer un salt al que es demana a un espectacle del segle XXI.

· Enguany fa 75 anys de la primera representació dels Pastorets al barri de la Creu Alta per part d’un elenc que, al cap de dos anys, fundaria el nostre grup teatral. Igualment, Els Pastorets, han tingut un ressò mediàtic general més gran de l’habitual degut al centenari de l’obra de Folch i Torres. Creiem que cal aprofitar aquest context.
 
 · Els Pastorets mouen una massa social importantíssima i molt significativa en el context del barri i de la ciutat de
 Sabadell. Amb aquest capital humà es poden dur a terme grans projectes. Veient els precedents propers, considerem que
 és un bon moment per emprendre un projecte innovador.

· Els Pastorets són un element imprescindible per entendre què és el Centre i és punt de partida per molts socis i sòcies i de molts projectes teatrals. Tenir uns bons Pastorets és oferir qualitat i mantenir-nos dins del prestigi que dona ser partícip de la transmissió de la cultura popular i tradicional catalana.HISTÒRIA I CONTEXT:

El grup de teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç és una entitat sense ànim de lucre que va ser fundat com a tal, l’any 1944. L’activitat teatral embrionària, però, s’inicià l’any 1922 dins del marc de l’Associació de Lluïsos de Sant Vicenç de Sabadell. És en aquest context que l’any 1942 es du a terme la primera representació dels Pastorets al barri de la Creu Alta després de la guerra civil. La versió escollida fou L’Estel de Natzaret. Al llarg dels anys 40 i 50, l’activitat teatral es mantingué però d’una forma força intermitent. No va ser fins l’any 1955 quan es construí el teatre actual al costat de l’església de Sant Vicenç de Jonqueres, al cor del barri, quan la programació de teatre va començar a ser constant i estable. Durant aquests anys es combinaven les versions dels Pastorets de Folch i Torres i els de L’Estel de Natzaret. A finals dels anys 60, l’activitat va pràcticament desaparèixer, fins que el 1971, un grup de joves creualtencs, va recuperar l’esperit del grup teatral que ha crescut exponencialment fins els nostres dies. Durant tots aquests anys, les representacions dels Pastorets de Folch i Torres no s’han interromput mai. El grup de Teatre del Centre Sant Vicenç, forma part de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, des de la seva creació l’any 2007. Durant el 2016, ha participat activament en nombrosos actes de commemoració del centenari dels Pastorets de Folch i Torres, liderant i promovent alguns dels actes més destacats. Actualment Els Pastorets dels Centre, impliquen més de 200 persones voluntàries cada any i els veuen més 2000 persones cada temporada.


El Centre Sant Vicenç programa cada temporada mitja dotzena d’espectacles que omplen la platea pràcticament cada cap de setmana de l’any i compta amb un taller de teatre amb gairebé 200 infant i adolescents i amb una quarantena de monitors/es voluntaris/es.


LES RECOMPENSES:

TOTES LES RECOMPENSES INCLOUEN APRÈIXER AL PROGRAMA DE MÀ DELS PASTORETS DE LA TEMPORADA 2017-2018.

5€ ADHESIU PEL COTXE
Adquireix aquesta recompensa i escull un dels dos adhesius.
      
10€ LECTURA DRAMATITZADA: Èter retornable d'Angie Oña
Una tragicomèida en un acte, en un relat lleuger però reflexiu sobre les relacions humanes, les seves pors i les seves dèries. Per Damià Capella i Marta Ossó, actriu i exmembre del Centre Sant Vicenç. L'espectacle tindrà lloc al mateix Centre durant la tardor del 2017. Durada de 45 minuts.


15€ VESTEIX-TE I COL·LABORA!
Adquireix la samarreta inèdita per lluir Els Pastorets allà on vagis! Indica a la talla a les observacions


15€ DE QUI DEU SER AQUEST SARRÓ?
Adquireix la divertida bossa de roba amb tancament i nanses de fil amb una frase dels Pastorets de Folch i Torres.15€ DESCOBERTA DE NATURA: Gerard Codina, ambientòleg i monitor de l'Espai La Branca, ens oferirà una passejada per descobrir la biodiversitat de l'entorn de Sabadell. Serà una caminada matinal.

TEATRE EL CIERVO
15€ La secció de Teatre del SCR El Cirvo del barri de Gràcia de Sabadell ens ofereix 10 pacs de dues entrades per a qualsevol obra de la temporada vinent. Gaudim del teatre a Sabadell!

40€ ABONAMENT: Ens ofereix també 5 abonaments dobles per a veure totes les obres de la temporada vinent. Gaudim del teatre a Sabadell!


20€ TEATRE DEL SOL: aconseguiex la teva entrada per veure el JOSEPH, el musical que El Sol portarà a l'escenari la temporada que ve.
 

20€ ÚLTIMA EDICIÓ DELS PASTORETS
La Fundació Folch i Torres posa a la nostra disposició l'última edició de la tradicional obra nadalenca firmada i dedicada pel també escriptor i fill de Folch i Torres, Ramon Folch i Camarasa. 

20€ TAST DE VINS CATALANS AMB MARIDATGE

Un recorregut per 6 vins catalans amb una tapa per a cada tast. A càrrec de Vins i Caves Josep Marcet, de Xavi Dinarès.

20€ PACK TEATRE SANT VICENÇ: Inclou un exemplar del llibre "Centre Parroquial Sant Vicenç, motor cultural de la Creu Alta" de Jaume Pont i alguns CDs amb les cançons dels últims musicals que hem portat a l'escenari.

20€ GRAN ESTRENA DE GALA!
Serà un dels moments culminants de la campanya per renovar Els Pastorets. Amb aquesta recompensa estareu adquirint una entrada per gaudir d'una representació especial el dia 23 de desembre d'enguany en la que s'estrenaran les noves adquisicions que haurem aconseguit amb el treball de tot aquest any. S'aprofitarà l'acte per commemorar el 75è aniversari dels Pastorets a La Creu Alta. En acabat, podrem veure de prop els nous decorats i gaudir d'una copa de cava. Les entrades no seran numerades i es podran cedir a altres persones.

20€ PER UN TALLER: alguns socis i sòcies del Centre Sant Vicenç s'han ofert a dur a terme diversos tallers com a recompensa. La majoria d'ells/es, són persones que actualment es dediquen professionalment al món del teatre, la dansa, l'art i l'espectacle.

Classe de claqué: Diana Torner, actriu i ballarina, ens oferirà una sessió d'una hora i mitja de calqué. Tindrà lloc durant la tardor vinent.

Taller d'iniciació al Ioga: Jordi Sanosa, actor i professor de ioga, impartirà una sessió d'una hora i mitja d'iniciació a aquesta tècnica de meditació i treball corporal.

Taller de Teatre-Dansa: Núria Rocamora ofereix aquesta classe d'hora i mitja amb l’objectiu d’endinsar-nos en el coneixement i exploració de les capacitats interpretatives del nostre propi cos. Es pretén trobar la connexió entre el teatre i la dansa, dues disciplines artístiques que es complementen i que són la clau per fomentar, explotar i desenvolupar la nostra part més expressiva i interpretativa. És important conèixer el nostre cos, saber com es mou, quines possibilitats té i què podem dir i expressar a través d’ell. Taller creatiu obert a tothom sense necessitat d'experiència prèvia destinat a persones majors de 16 anys. Tindrà lloc el dijous 13 de juliol a de 20h a 21:30h

Cuida't la veu! Et quedes sense veu? A la teva feina la fas servir molt? Pateixes al cantar? Anna Tomàs, logopeda professional i exmonitora de l'Esplai La Branca i exalumna del Taller de Teatre del Centre, ens ofereix un taller de dues hores per descobrir per què pateix la nostra veu i oferir-nos estratègies per cuidar-la. Serà el dissabte 16 de setembre al matí. 
Taller de Teatre Musical: a càrrec de Xavi Duch, actor, cantant i ballarí professional de teatre musical. Un taller per treballar les tècniques i disciplines que es desprenen del teatre musical, a través de cançons de diversos musicals. S'aprofundirà en la interpretació, el cant i la música.


Taller d'escenografia: Josep Ubia, el nostre escenògraf, ens iniciarà en el món de la creació d'una escenografia basant-se, sobretot, en les tècniques que utilitza habitualment per fer els decorats dels espectacles que duem a terme al Centre. Es treballarà a partir del projecte dels nous decorats dels Pastorets. Una oportunitat, per aprendre a fer maquetes, a donar color, a dissenyar, etc.

Taller de Teatre Muscial: Neus Elfa, actriu professional, ens ofereix un taller de dansa i interpetació basat en l'última peça del musical "El Ball dels Vampirs" de Polanski. L'última mitja hora, es destinarà a fer un col·loqui sobre l'experiència de fer teatre i de quins objectius es planteja un/a en el món de l'art i l'espectacle. Una sessió de dues hores que tindrà lloc el dissabte dia 07 d'octubre d'11 a 13h.

 

Taller de Reeducació Postural: Cristina Barbero, ofereix, a través de FisioArts, un taller per reflexiona i millorar els nostres hàbits posturals. En aquesta sessió ens adonarem d'aquelles postures i moviments quotidians que perjudiquen el nostre cos i posarem en pràctica estretègies de millora postural per cuidar una mica més el nostre cos. 


30€ SESSIÓ DE FISIOTERÀPIA Mal d'esquena, de genolls, de peus? Cames carregades? No t'acaba de marxar aquest dolor que arrossegues desde fa temps? Mal de cap? Vèrtigs? Des de FisioArts, Crisitna Barbero ofereix una visita d'una hora i mitja de fisioteràpia que inclou una exploració corporal per valorar els desequilibris i els bloquejos que t'estan provocant dolor. Després apliquem totes les tècniques de les que disposem per tractar el teu dolor i per tant millorar la funcionalitat: Teràpia manual, estiraments, movilitzacions, radiofreqüència, crioteràpia, termoteràpia, kinesiotaping, embenats, depressoteràpia, gimnàstica correctiva, gimnàstica hipopressiva, mètode Pilates, tècniques de consciència corporal, ...!! 


30€ TALLER DE DOBLATGE: Francesc Rocamora, doblador professional, ens ofereix un curs intensiu de 4 hores d'iniciació al doblatge. Es durà a terme en un estudi de gravació amb el material necessari i amb el suport d'un tècnic.

30€ EL TOC AL 2
Sopar per a dues persones al restaurant El Toc al 2        
ELS DIBUIXOS DE FESTA MAJOR: Josep Ubia ofereix les reproduccions dels dibuixos dels cartell de la Festa Major d'enguany. Es poden adquirir amb color o sense, es poden comprar per separat on en packs de quatre:

20€ Reproducció cartell en blanc i negre 1 model a escollir. 30x40 emmarcat. Quan acabi la campanya contactarem amb tu perquè puguis escollir el que prefereixis.
30€ Reproducció cartell en color 1 model a escollir. 30x40 emmarcat. Quan acabi la campanya contactarem amb tu perquè puguis escollir el que prefereixis.

70€ Reproducció dels cartells en blanc i negre. Inclou 4 models a 30x40 emmarcats

100€ Reproducció dels cartells en color. Inclou 4 models a 30x40 emmarcats
                                                                                                                         

       
                      
50 o 100€ ABONAMENTS DE TEMPORADA: El grup de teatre del Centre Sant Vicenç ofereix aquesta oferta única a través d'aquesta campanya de microfinançament. L'abonament permetrà tenir entrades per a tots els espectacles de la temporada regular del curs vinent. S'ofereixen 10 abonaments individuals a 50€ i 10 de dobles a 100€. Les obres que es podran veure durant la temporada 2017-2018 amb aquest abonament són: "Pel davant i pel darrer"; "Ciències i lletres"; "Filomena Marturano"; "Els Pasotorets"; "Peter Pan"; "Ponç Pilat"; "El Llibre de la Selva". No et quedis sense entrades!              60€ CASAL D'ESTIU AL CENTRE SANT VICENÇ AMB L'ESCOTILLÓ
L'Escotilló ens ofereix una setmana de Casal d'Estiu al SETEMBRE. L'activitat es desenvolupa a les instal·lacions del nostre Teatre i va dirigit a infants i joves en edat escolar. Les activitats es centren, bàsicament, en el teatre i tot el que l'envolta. A més, s'ofereixen les típiques activitats de qualsevol casal d'estiu. Més informació aquí.                      
                                                                          
60€ ASSOCIA'T AL CASAL POPULAR "EL TALLARET": Inclou la quota de soci/a d'un any, una samarreta del Casal amb el lema "sóc Tallaret" i els dos gots de Llamps i Trons de la Festa Major de la Creu Alta.


200€ FES DEL TEATRE UN CINEMA: Lloga el teatre i gaudeix de la pel·lícula que tu vulguis* i amb qui vulguis! Tindrà a la teva disposició la gran pantalla, el projector i els requeriments d'àudio necessaris per gaudir del cinema al teatre. *Hauràs de tenir en compte un parell de condicions: el contingut de la pel·lícula ha de ser coherent amb els principis de l'entitat, no podrà ser pirata i no es podrà fer un ús lucratiu de l'espai i l'activitat. Concreta data a partir del juliol d'enguany.QUADRES DE JOSEP UBIA:  Col·lecció de quadres sobre la Creu Alta i Sabadell a càreg del pintor tallaret Josep Ubia en motiu de la Festa Major de la Creu Alta i cedits per aquesta campanya de mircrofinançament.
 

250€ ESGLÉSIA CREU ALTA

Oli sobre tela i tècnica mixta. 65 x 50cm   
250€ FARMÀCIA ARGELAGET

Oli sobre tela. 65 x 50 cm250€ TRUITA DE PATATES DE CAL PARE

Oli sobre tela i tècnica mixta. 55 x  33cm


300€ PARRÒQUIES

Oli sobre tela i técnica mixta. 80 x 30cm
300€ XEMENEIA

Oli sobre tela i tècnica mixta. 55 x 46cm350€ LA CREU ALTA 2

Oli sobre tela i tècnica mixta. 65 x 50 cm
600€ PARC TAULÍ

Oli sobre tela i tècnica mixta. 200 x 70cm

 

 

 

 


 

 

 


Els nous Pastorets de la Creu Alta. Els Pastorets del s.XXI

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

250
sumadors
10735 €
dels 10000 necessaris
finalitzat
el 11/07/2017
Assolit 107%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
Adhesiu "diablet a bord" o "2 diablets a bord"

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
(Queden 30 de 30 recompenses)
LECTURA DRAMATITZADA: Èter retornable d'Angie Oña

Aporta-hi 15 €

3 sumadors
(Queden 7 de 10 recompenses)
Pac de dues entrades per qualsevol obra de temporada del Teatre El Ciervo

Aporta-hi 15 €

61 sumadors
Adquireix la samarreta i llueix Pastorets!

Aporta-hi 15 €

29 sumadors
De qui deu ser aquest sarró? La bossa dels Pastorets!

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
(Queden 18 de 20 recompenses)
Descoberta de l'entorn natural de Sabadell a càrrec de Gerard Codina, ambientòleg i monitor de l'Esplai La Branca. Caminada matinal.

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
Taller de Reeducació Postural amb Cristina Barbero de "FisioArts".

Aporta-hi 20 €

54 sumadors
(Queden 167 de 220 recompenses)
Entrada per a la gran estrena de gala dels nous Pastorets del Centre Sant Vicenç del dia 23 de desembre al vespre. Consistirà en una representació adaptada d'Els Pastorets, la presentació de les novetats i d'un acate commemoratiu del 75è aniversari.

Aporta-hi 20 €

5 sumadors
(Queden 20 de 25 recompenses)
Sessió d'iniciació al Ioga a càrrec de Jordi Sanosa, professor de Ioga i antic membre del nostre grup de teatre.

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
(Queden 13 de 15 recompenses)
Taller d'escenografia amb Josep Ubia. La sessió partirà dels nous decorats d'Els Pastorets del Centre Sant Vicenç.

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 15 de 15 recompenses)
Taller de teatre-dansa a càrrec de Núria Rocamora per a majors de 16 anys, el dijous 13 de juliol de 20h a 21:30h.

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
Classe de claqué

Aporta-hi 20 €

6 sumadors
(Queden 9 de 15 recompenses)
Taller de teatre musical a càrrec de l'actor Xavi Duch. Es treballarà interpretació i música a partir de les bandes sonores de diversos musicals.

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
Pack Centre Sant Vicenç que inclou el llibre "Centre Sant Vicenç, motor cultural de la Creu Alta" de Jaume Pont i diversos CDs del últims musicals del nostre grup de teatre.

Aporta-hi 20 €

12 sumadors
(Queden 0 de 12 recompenses)
Maridatge 6 vins catalans + tapes. Vins i Caves Josep Marcet, de Xavi Dinarès

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
(Queden 19 de 20 recompenses)
Taller de Teatre Musical amb Neus Elfa. Taller de dansa i interpretació basat en l'última peça del musical "El Ball dels Vampirs" de Polanski + Col·loqui sobre l'experiència al món del teatre. Dissabte dia 07 d'octubre d'11 a 13h.

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
Reproducció cartell Festa Major en blanc i negre. Model a escollir. 30x40 emmarcat.

Aporta-hi 20 €

5 sumadors
(Queden 10 de 15 recompenses)
Cuida't la veu! Taller de 2 hores sobre estratègies i explicacions per la salut de la nostra veu.

Aporta-hi 20 €

6 sumadors
(Queden 0 de 6 recompenses)
Una entrada pel musical Joseph al teatre del Sol

Aporta-hi 20 €

7 sumadors
(Queden 3 de 10 recompenses)
Última edició d'Els Pastorets firmada per R. Folch

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 30 €

0 sumadors
Reproducció cartell de Festa Major en color. Model a escollir. 30x40 emmarcat.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
Una sessió de fisioteràpia a càrreg de Cristina Barbero a Fisio Arts

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
TALLER DE DOBLATGE amb Francesc Rocamora. Curs intensiu de 4 hores d'iniciació al doblatge en un estudi de gravació amb el material necessari i amb el suport d'un tècnic.

Aporta-hi 30 €

3 sumadors
(Queden 0 de 3 recompenses)
Sopar per a dues persones a El Toc al 2

Aporta-hi 30 €

10 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
TALLER DE DOBLATGE amb Francesc Rocamora. Curs intensiu de 4 hores d'iniciació al doblatge en un estudi de gravació amb el material necessari i amb el suport d'un tècnic.

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Abonament doble de temporada del Teatre El Ciervo

Aporta-hi 50 €

7 sumadors
(Queden 4 de 10 recompenses)
Abonament de temporada per a una persona. Inclou una entrada per a totes les obres del Centre Sant Vicenç de la temporada 2017-2018.

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
(Queden 3 de 3 recompenses)
Setmana de Casal d'Estiu pel setembre de 2017 al Centre Sant Vicenç gentilesa de l'Escotilló.

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
Associa't al Casal Popular de la Creu Alta El Tallaret. Inclou la quota d'un any, la samarreta del Casal i dos gots de festa major.

Aporta-hi 70 €

0 sumadors
Reproducció dels cartells de Festa Major en blanc i negre. Inclou 4 models a 30x40 emmarcats

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Reproducció dels cartells de Festa Major en color. Inclou 4 models a 30x40 emmarcats

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
Abonament de temporada per a dues persones. Inclou entrades per a totes les obres del Centre Sant Vicenç de la temporada 2017-2018.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
Lloga el Teatre i converteix-lo en un cinema! Vine a veure la pel·lícula que vulguis* i amb qui vulguis!

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "FARMÀCIA ARGELAGET". Oli sobre tela. 65 x 50 cm

Aporta-hi 250 €

2 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Quadre "ESGLÉSIA CREU ALTA" Oli sobre tela i tècnica mixta. 65 x 50cm.

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Quadre "TRUITA DE PATATES DE CAL PARE" Oli sobre tela i tècnica mixta. 55 x 33cm

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "PARRÒQUIES" Oli sobre tela i técnica mixta. 80 x 30cm

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "XEMENEIA". Oli sobre tela i tècnica mixta. 55 x 46cm

Aporta-hi 350 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "LA CREU ALTA 2". Oli sobre tela i tècnica mixta. 65 x 50 cm

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 600 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Quadre "PARC TAULÍ". Oli sobre tela i tècnica mixta. 200 x 70cm

Aporta-hi 1000 €

4 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.

Aporta-hi 2000 €

0 sumadors
Lliurement d'una xapa i aparició al programa de mà d'Els Pastorets de la propera temporada.


Blog del projecte

Felcitats!
Sumadors i sumadores, HO HEM ACONSEGUIT! A falta de dos dies per acabar el termini hem assolit el nostre objectiu! Ja en tenim 10mil i encara augmenta! Fins l'últim minut, podem encara recollir ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!