Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

AJUDA’NS A FER POSSIBLE UN CANVI A LES NOSTRES SALES


Comentaris


No hi ha cap comentari



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
24
sumadors
510 €
dels 500 necessaris
finalitzat
el 02/07/2017
Assolit 102%

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
Si aportes cinc euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook!

Aporta-hi 10 €

11 sumadors
Si aportes deu euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook i et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai!

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
Si aportes vint-i-cinc euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook i et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai i una visita guiada pel centre!

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Si aportes cinquanta euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook, et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai, una visita guiada pel centre i la quota d’un trimestre per a qui tu triïs!

Aporta-hi 70 €

1 sumadors
Si aportes setanta euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook, et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai, una visita guiada pel centre i la quota de dos trimestres per a qui tu triïs!

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
Si aportes cent cinquanta euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook, et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai, una visita guiada pel centre i t'enviarem una samarreta del Centre Juvenil Salesià Meridiana.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Si aportes mil euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook, t'enviarem una samarreta del Centre Juvenil Salesià Meridiana, et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai, una visita guiada pel centre, la quota d’un any per qui tu triïs i l’honor de batejar la sala com tu vulguis!

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!