Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

AJUDA’NS A FER POSSIBLE UN CANVI A LES NOSTRES SALES


AJUDA’NS A FER POSSIBLE UN CANVI A LES NOSTRES SALES
  • Insereix-lo en una pàgina web

ENS AJUDES?

Al Centre Juvenil Salesià Meridiana (CJSM) tenim un nou projecte!!! Els que ens coneixeu sabeu que res no ens atura!!! Aquesta vegada tenim entre les mans la renovació dels nostres espais, com sabeu hi ha dues sales que són molt importants per nosaltres, la de material i la de disfresses.

Aquesta vegada us demanem ajuda per renovar la nostra sala de disfresses! Volem canviar-la d’espai perquè on està situada ja no ens cap el material. Aquí hi guardem les disfresses i el material d’atrezzo que necessitem en moltes de les nostres activitats, com per exemple: sortides de cap de setmana temàtiques, Carnestoltes, la Campanya de Reis...

I si teniu disfresses que no vulgueu, al CJSM les rebrem amb els braços ben oberts!
 

ESTAT ACTUAL DE LA SALA

                     

                     



                                                 PROJECTES ANTERIORS

         

COM LA VOLEM RENOVAR?

Pretenem que la sala sigui el més funcional possible, d’aquesta manera ens facilitarà molt la feina.

En una de les parets hi volem col·locar de punta a punta dues barres per penjar les disfresses. Al fons de la sala unes calaixeres perfectament etiquetades per guardar-hi: corbats, perruques, cinturons... Darrere de la porta caixes de plàstic per emmagatzemar les capes de Reis Mags d’Orient de la campanya de joguines.

                        Calaixeres                                                             Barres

                                  

                                                         La Sala de disfresses

QUI SOM?

El Centre Juvenil Salesià Meridiana és un centre d’educació en temps de lleure del barri de Navas en que hi participen infants, adolescents i joves, intentant èsser un servei educatiu integral, actiu, alliberador i de prevenció que vol arribar a totes les dimensions de la persona, capacitant-la per ser protagonista del seu propi creixement.

Durant el curs escolar, el centre ofereix els seus serveis els dissabtes a la tarda de 16:30 a 19:30.  Els monitors/voluntaris i el seus destinataris aprenem conjuntament i intentem transformar aquest món perquè sigui més just i més solidari.


COM PUC COL·LABORAR?

Qualsevol donació, per petita que sigui, ens farà ser més a prop de la nova sala de disfresses.  

Utilitzant la pàgina web totsuma.cat podreu fer la vostra aportació  amb diferents quantitats.

 

QUÈ FAREM SI ACONSEGUIM MÉS DINERS DELS QUE ENS HEM PROPOSAT?

Seguirem renovant els nostres espais per aconseguir que s’ adequïn a les necessitats del centre. Per exemple, prestatgeries noves per la Sala Muntanya (on guardem el material de colònies i excursions).

 

Mil gràcies per les vostres donacions

El Centre Juvenil Salesià Meridiana no té límits gràcies a tots els que hi posem o hi hem posat un granet de sorra des del seu naixement. Seguim educant, seguim fent parròquia, seguim fent barri!

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

24
sumadors
510 €
dels 500 necessaris
finalitzat
el 02/07/2017
Assolit 102%

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
Si aportes cinc euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook!

Aporta-hi 10 €

11 sumadors
Si aportes deu euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook i et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai!

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
Si aportes vint-i-cinc euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook i et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai i una visita guiada pel centre!

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Si aportes cinquanta euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook, et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai, una visita guiada pel centre i la quota d’un trimestre per a qui tu triïs!

Aporta-hi 70 €

1 sumadors
Si aportes setanta euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook, et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai, una visita guiada pel centre i la quota de dos trimestres per a qui tu triïs!

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
Si aportes cent cinquanta euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook, et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai, una visita guiada pel centre i t'enviarem una samarreta del Centre Juvenil Salesià Meridiana.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Si aportes mil euros el teu nom apareixerà a la foto de presentació de la sala de la nostra pàgina de facebook, t'enviarem una samarreta del Centre Juvenil Salesià Meridiana, et farem arribar un magnífic dibuix d'un nen/a de l'esplai, una visita guiada pel centre, la quota d’un any per qui tu triïs i l’honor de batejar la sala com tu vulguis!

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!