Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Modernisme Aborigen

Un projecte de NatrosSols

Articles

Dissabte, 11 de març

Col·laboradors: Xesco Casacuberta - 3 Penics

Un altre dels col·laboradors del llibre és en Xesco Casacuberta - 3 Penics.

Ja fa un temps que, formant part del Col·lectiu Som, va venir a punxar als vermuts modernistes que amb #NatrosSols organitzem periòdicament al Beat i ara col·labora de nou amb nosaltres, no fent girar vinils, sinó  que apropant-nos la seva visió del que ha estat el modernisme aborigen a les illes amb l'article "Modernisme Aborillenc".


Mentre arriba el moment de poder-lo llegir, i per si voleu conèixer millor al Xesco, us compartim el text que ens feia a finals del 2015 com a presentació per al vermut modernista de Natros Sols amb el Col·lectiu Som:

Pare de família des de fa 5 anys, de mestre ja en fa 15 i amant de la música des de temps immemorials. A casa sempre sonava jazz i seixantismes i setantismes varis.

Com a músic porto des dels 18 tocant la bateria en diferents bandes, bàsicament versionant temes. Des del primer grup, amb el que versionàvem temes de R&B britànic dels 60, fins a l'última gravació que he fet versionant clàssics de la música surf, passant pel soul, el funk, l'ska o la psicodèlia beatle. 

No va ser fins a la meva arribada a Mallorca, ara farà una 10 anys, que no em vaig fer el posadiscos oficial de les festes d'estiu dels col·legues. Primer com a Dr Phibbes i poc després com a 3penics. Primer punxant en format digital però de seguida passant-me al vinil.
He punxat poc en locals, però destaquen el Bugulú i el Click de Palma. Aquest darrer quan vaig organitzar el 1r Aplec Modernista Mallorquí el maig de 2014.

Fa un any, juntament amb dj. Deixalles, dj. Kapy i dj. Dyk Bonkers, hem fundat el Col·lectiu SOM i punxem principalment en festes privades, vermuts i esdeveniments diürns vàris.

Coincidint amb el naixement de la meva primera filla també comparteixo el meu món musical a través del bloc 3penics.blogspot.com on penjo les troballes musicals més interessants que vaig pescant pels mercadets de segona mà.



65
sumadors
1616 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 30/03/2017
Assolit 107%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Agraïment.
Agraïment digital

Aporta-hi 17 €

26 sumadors
Pack Llibre.
Llibre + agraïment digtal

Aporta-hi 22 €

9 sumadors
Pack Pedaç .
Llibre + agraïment digital + pedaç “Modernisme Aborigen – Som Així”

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
Pack Boira.
Llibre + agraïment digital + pack #Festhotumateix de #NatrosSols: "Visca la Boira Mori el bon temps!"

Aporta-hi 27 €

4 sumadors
Pack Làmina Som Així.
Llibre + agraïment digital + làmina "Som així" (Disseny Txarly Brown)

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
Pack Pedaç Emboirat.
Llibre + agraïment digital + pedaç “Modernisme Aborigen – Som així” + Pack pack #Festhotumateix de #NatrosSols: Visca la Boira Mori el bon temps!

Aporta-hi 32 €

4 sumadors
Pack Som Així.
Llibre + agraïment digital + pedaç “Modernisme Aborigen” + làmina "Som així" (Disseny Txarly Brown)

Aporta-hi 40 €

15 sumadors
Pack Modernisme Aborigen.
Llibre + agraïment digital + pedaç “Modernisme Aborigen” + pack #Festhotumateix de #NatrosSols: "Visca la Boira Mori el bon temps!" + làmina Som Així (Disseny Txarly Brown)


Blog del projecte

INFORMACIÓ IMPORTANT
Estem parats i farem tard... :-(   Per motius aliens a la nostra voluntat, se'ns ha retrassat el projecte del llibre i no el podrem tenir físicament per al proper Aplec d'Aplecs ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!