Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Reequipament de l'Avenc del Penya-segat de la Falconera (Garraf)

Un projecte de Skpat

Articles

No hi ha cap article
27
sumadors
460 €
dels 460 necessaris
finalitzat
el 01/03/2016
Assolit 100%

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF).

Reseña y topografía actualizada de la cavidad (PDF).

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF) + sortir com a col·laborador als crèdits del vídeo del reequipament que es penjarà a Internet.

Reseña y topografia actualizada de la cavidad (PDF) + salir como colaborador en los créditos del vídeo del reequipamiento que se colgará en Internet.

Aporta-hi 20 €

14 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF) + sortir com a col·laborador als crèdits del vídeo del reequipament que es penjarà a Internet + sortir com a col·laborador a la topografia de la cavitat.

Reseña y topografia actualizada de la cavidad (PDF) + salir como colaborador en los créditos del vídeo del reequipamiento que se colgará en Internet + salir como colaborador en la topografía de la cavidad.

Aporta-hi 35 €

0 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF) + sortir com a col·laborador als crèdits del vídeo del reequipamentque es penjarà a Internet + sortir com a col·laborador a la topografia de la cavitat + 1 samarreta esportiva amb motiu relacionat amb el descens de barrancs. La samarreta es farà arribar al col·laborador.

Reseña y topografia actualizada de la cavidad (PDF) + salir como colaborador en los créditos del vídeo del reequipamiento que se colgará en Internet + salir como colaborador en la topografía de la cavidad + 1 camiseta deportiva con motivo relacionado con el descenso de barrancos. La camiseta se hará llegar al colaborador.

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF) + sortir com a col·laborador als crèdits del vídeo del reequipament que es penjarà a Internet + sortir com a col·laborador a la topografia de la cavitat + 2 samarretes esportives amb motiu relacionat amb el descens de barrancs. Les samarretes es faran arribar al col·laborador.

Reseña y topografia actualizada de la cavidad (PDF) + salir como colaborador en los créditos del vídeo del reequipamiento que se colgará en Internet + salir como colaborador en la topografía de la cavidad + 2 camisetas deportivas con motivo relacionado con el descenso de barrancos. Las camisetas se harán llegar al colaborador.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!