Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Reequipament de l'Avenc del Penya-segat de la Falconera (Garraf)

Un projecte de Skpat

Reequipament de l'Avenc del Penya-segat de la Falconera (Garraf)
 • Insereix-lo en una pàgina web

Avenc del Penya-segat de la Falconera

Per una iniciativa particular ha sorgit la idea de reequipar l'Avenc del Penya-segat de la Falconera al Garraf (Barcelona), un avenc de caràcter obert y que desemboca al mar. Es molt freqüentat per espeleòlegs, barranquistes y també per escaladors, degut a que és un punt d'accés a diverses vies d'escalada que s'inicien en la base.

Por una inicativa particular ha surgido la idea de reequipar el Avenc del Penya-segat de la Falconera en el Garraf (Barcelona), una sima de carácter abierto y que desemboca en el mar. Es muy frecuentada por espeleólogos, barranquistas y también por escaladores, ya que es un punto de acceso a varias vías de escalada que se inician en la base.
 

Situació de l'avenc
Situación de la sima


Topografia
Topografía


Vista frontal des del mar
Vista frontal desde el mar
 
Atès l'alt grau de corrosió que pateixen els ancoratges col·locats al costat del mar pels efectes del salnitre, incloso els d'acer inoxidable, i que posen en perill les nostres vides, hem pensat en col·locar els nous ancoratges de titani indicats per aquest tipus d'equipament al costat del mar, resistents a la corrosió i de llarga longevitat en aquest tipus de condicions. L'inconvenient és el seu preu perquè en ser un material de primera qualitat s'encareix la seva compra.

Dado el alto grado de corrosión que sufren los anclajes colocados al lado del mar por efectos del salitre, incluidos los de acero inoxidable, y que ponen en peligro nuestras vidas, hemos pensado de colocar los nuevos anclajes de titanio indicados para este tipo de equipamientos al lado del mar, resistentes a la corrosión y de una larga longevidad en este tipo de condiciones. El inconveniente es el precio de los mismos que al ser un material de primera calidad encarece su compra.

 
Imatges de l'estat de deteriorament en què es troben els ancoratges actuals
Imágenes del estado de deterioro en que se encuentran los anclages actuales
 

 
Fem una crida a tots els que estigueu interessats en col·laborar fent una petita aportació mitjançant el sistema de crowfunding per poder dur a terme aquest treball que va en benefici de tots els aficionats a aquest tipus d'activitats. Nosaltres realitzarem aquesta tasca de reequipament de forma desinteressada, oferint una resenya actualitzada de la cavitat amb la situació de tots els ancoratges a canvi quan estigui acabada l'obra.

Hacemos un llamamiento a todos los que estéis interesados en colaborar haciendo una pequeña aportación mediante el sistema de crowfunding para poder llevar a término este trabajo que va en beneficio de todos los aficionados a este tipo de actividades. Nosotros realizaremos esta tarea de reequipamiento de forma desinteresada, ofreciendo a cambio una reseña actualizada de la cavidad con la situación de todos los anclajes cuando este finalizada la obra.


Imatges de la cavitat
Imágenes de la cavidad 
 

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Skpat
Skpat
La Selva del Camp
27
sumadors
460 €
dels 460 necessaris
finalitzat
el 01/03/2016
Assolit 100%

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF).

Reseña y topografía actualizada de la cavidad (PDF).

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF) + sortir com a col·laborador als crèdits del vídeo del reequipament que es penjarà a Internet.

Reseña y topografia actualizada de la cavidad (PDF) + salir como colaborador en los créditos del vídeo del reequipamiento que se colgará en Internet.

Aporta-hi 20 €

14 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF) + sortir com a col·laborador als crèdits del vídeo del reequipament que es penjarà a Internet + sortir com a col·laborador a la topografia de la cavitat.

Reseña y topografia actualizada de la cavidad (PDF) + salir como colaborador en los créditos del vídeo del reequipamiento que se colgará en Internet + salir como colaborador en la topografía de la cavidad.

Aporta-hi 35 €

0 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF) + sortir com a col·laborador als crèdits del vídeo del reequipamentque es penjarà a Internet + sortir com a col·laborador a la topografia de la cavitat + 1 samarreta esportiva amb motiu relacionat amb el descens de barrancs. La samarreta es farà arribar al col·laborador.

Reseña y topografia actualizada de la cavidad (PDF) + salir como colaborador en los créditos del vídeo del reequipamiento que se colgará en Internet + salir como colaborador en la topografía de la cavidad + 1 camiseta deportiva con motivo relacionado con el descenso de barrancos. La camiseta se hará llegar al colaborador.

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
Ressenya i topografia actualitzada de la cavitat (PDF) + sortir com a col·laborador als crèdits del vídeo del reequipament que es penjarà a Internet + sortir com a col·laborador a la topografia de la cavitat + 2 samarretes esportives amb motiu relacionat amb el descens de barrancs. Les samarretes es faran arribar al col·laborador.

Reseña y topografia actualizada de la cavidad (PDF) + salir como colaborador en los créditos del vídeo del reequipamiento que se colgará en Internet + salir como colaborador en la topografía de la cavidad + 2 camisetas deportivas con motivo relacionado con el descenso de barrancos. Las camisetas se harán llegar al colaborador.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!