Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

SEGON NOU OBJECTIU! EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat

Un projecte de LASIRENADELSCONTES

Articles

Dilluns, 7 de març

Presentacions del llibre

Bon dia, estimats mecenes,

El llibre està a impremta i aviat el tindré a les mans per començar a repartir-lo entre vosaltres.

Us dono les dates de les presentacions perquè m'aneu confirmant a quina vindreu i així tenir preparada la recompensa.

1 d'abril del 2016 a les 18 h a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona, Plaça Lesseps, 20-22
22 d'abril del 2016 a les 18 h al Centre Aurum d'El Masnou, Passatge Sistres, 1, Local A.

Si us plau, aneu-me dient coses.

Moltes gràcies i fins aviat, us hi espero a tots!

Una abraçada i feliços somriures!

Susanna.



63
sumadors
1250 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 23/01/2016
Assolit 125%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Llibre en format compatible amb e-book. Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 10 €

29 sumadors
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 19 €

10 sumadors
Dos exemplars del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 20 €

9 sumadors
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Un exemplar del llibre anterior "LA PORTA TANCADA". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 21 €

3 sumadors
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Un exemplar del conte infantil "GÀRBERIN". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 27 €

1 sumadors
Tres exemplars del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 30 €

4 sumadors
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Un exemplar del llibre anterior "LA PORTA TANCADA". Un exemplar del conte infantil "GÀRBERIN". Menció del nom de mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Dos exemplars de "El teu somriure dins el cotxe del costat" Un exemplar de "La porta tancada". Un conte infantil personalitzat amb el nom i la foto de la criatura d'enquadernació artesanal. Menció del nom del mecenes en els agraïments. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 60 €

2 sumadors
Dos exemplars de "El teu somriure dins el cotxe del costat" Un exemplar de "La porta tancada". Un exemplar de "Gàrberin". Una capa d'estarmin (personatges protagonistes de Gàrberin, mida infantil) Menció del nom del mecenes en els agraïments. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Un exemplar de "La porta tancada". Quadre del poema il·lustrat "El cofre dels petons". Menció del nom del mecenes en els agraïments. Invitació a la presentació del llibre.


Blog del projecte

Presentacions del llibre
Bon dia, estimats mecenes, El llibre està a impremta i aviat el tindré a les mans per començar a repartir-lo entre vosaltres. Us dono les dates de les presentacions perquè ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!