Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

SEGON NOU OBJECTIU! EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat

Un projecte de LASIRENADELSCONTES

SEGON NOU OBJECTIU! EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat
  • Insereix-lo en una pàgina web

Segon nou objectiu!!

Feliç d'haver aconseguit el nou objectiu, us en proposo un altre: arribar als 1300€ per tal de poder fer punts de llibre dedicats a publicitat. Els inclouré en la recompensa del llibre.


Nou objectiu!!!!

Un cop assolit el 100% de l'objectiu, tenim una nova fita, arribar als 1150€ per tal de finançar la versió digital del llibre per ebook.

Animeu-vos a participar!!

Moltes gràcies!


Descripció del projecte:

M'agrada escriure, és el meu refugi i tinc la il·lusió de tirar endavant el projecte de publicar el meu tercer llibre amb el títol:
 
EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat
 

 
El juliol del 2014 vaig publicar, a través de micromecenatge, el meu primer llibre per a adults amb el títol La porta tancada.
 
 
 A l'abril del 2015 em vaig autofinançar la publicació del   conte infantil  Gàrberin.
 

EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat té un estil similar a La porta tancada, conté relats de diferents llargades, sobre els temes literaris principals com la vida, l'amor i la mort. Uns són romàntics, altres cínics o surrealistes, alguns reflexius i d'altres fantasiosos. Hi ha també poemes i algunes il·lustracions.

Els mecenes teniu ara l'oportunitat d'adquirir el meu nou llibre per aproximadament 10€ (depèn del número d'exemplars), després de la campanya de micromecenatge es vendrà per 16€. 
www.editorialproxima.com s'encarregarà de la producció del llibre. Us deixo una entrevista que m'han fet, llegiu-la!

http://www.editorialproxima.com/entrevista-a-susanna-tortosa-autora-del-teu-somriure-dins-el-cotxe-del-costat/

Hi ha recompenses diverses que inclouen combinacions entre el nou llibre i els meus llibres anteriors i n'hi ha una d'especial  que inclou el meu poema il·lustrat El cofre dels petons que trobareu també en el llibre.


Les recompenses les recollireu els dies de les presentacions del llibre. En cas que no pugueu assistir i no puguem coincidir per donar-vos-les personalment, us les enviaré per correu ordinari. Si a algú li interessa una recompensa que no he ofert, en podem parlar, totes les idees seran benvingudes.

Sort per tots i feliç lectura!

Una abraçada i moltes gràcies! Estic a la vostra disposició per a qualsevol consulta que vulgueu fer-me.
 
Susanna.

Aquí us deixo un relat curt:
BUTXAQUES DE PASSIÓ
 
Avui m’he llevat i, com cada dia, he obert la porta de l’armari i he decidit posar-me els pantalons amb les butxaques plenes de passió per la lectura: gaudiré concretament de la novel·la negra.
Demà, qui sap? Potser em posaré els pantalons amb les butxaques plenes de passió per la Joana. Li trucaré, la seduiré amb el millor dels meus arts i gaudirem junts d’una meravellosa vetllada.
Potser demà passat, buscaré els pantalons de les butxaques amb passió pel meu amic Sergi i compartirem unes cerveses, tot xerrant de les carreres de moto que ens apassionen.
Un altre dia gaudiré de portar les butxaques plenes de passió pel futbol. Aniré al partit i cridaré els gols amb entusiasme.
De cop, canviaré la passió per la Joana, per la de l’Alba o la de l’Alba per la de la Maria Josep, la de la Maria Josep per la de la Queralt i renovaré la meva passió tenint a prop dones ben diferents.
De vegades, em llevo sense una idea prefixada; llavors, miro quins pantalons tenen les butxaques més plenes de passió. La passió mou la meva vida i, per tant, hi ha dies en què una passió ocupa més que d’altres. Aquell dia és sorpresa, i fins que no poso les mans a la butxaca no ho descobreixo. Pot ser, passió per un gelat de xocolata, per la feina ben feta, per un antic amor o per una nova experiència.
Guardo les passions dins les butxaques dels pantalons i així cada dia puc canviar, sense haver de tenir en compte res ni ningú.
 
 

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

LASIRENADELSCONTES
LASIRENADELSCONTES
EL MASNOU
L'escriptura és el meu refugi, la manera de viure històries que tinc dins, però no són meves, la fòrmula per expressar sentiments i emocions, sempre en un entorn de ficció però que a qualsevol de nosaltres li poden semblar reals.
63
sumadors
1250 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 23/01/2016
Assolit 125%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Llibre en format compatible amb e-book. Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 10 €

29 sumadors
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 19 €

10 sumadors
Dos exemplars del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 20 €

9 sumadors
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Un exemplar del llibre anterior "LA PORTA TANCADA". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 21 €

3 sumadors
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Un exemplar del conte infantil "GÀRBERIN". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 27 €

1 sumadors
Tres exemplars del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Menció del nom del mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 30 €

4 sumadors
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Un exemplar del llibre anterior "LA PORTA TANCADA". Un exemplar del conte infantil "GÀRBERIN". Menció del nom de mecenes en els agraïments del llibre. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Dos exemplars de "El teu somriure dins el cotxe del costat" Un exemplar de "La porta tancada". Un conte infantil personalitzat amb el nom i la foto de la criatura d'enquadernació artesanal. Menció del nom del mecenes en els agraïments. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 60 €

2 sumadors
Dos exemplars de "El teu somriure dins el cotxe del costat" Un exemplar de "La porta tancada". Un exemplar de "Gàrberin". Una capa d'estarmin (personatges protagonistes de Gàrberin, mida infantil) Menció del nom del mecenes en els agraïments. Invitació a la presentació del llibre.

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Un exemplar del llibre "EL TEU SOMRIURE dins el cotxe del costat". Un exemplar de "La porta tancada". Quadre del poema il·lustrat "El cofre dels petons". Menció del nom del mecenes en els agraïments. Invitació a la presentació del llibre.


Blog del projecte

Presentacions del llibre
Bon dia, estimats mecenes, El llibre està a impremta i aviat el tindré a les mans per començar a repartir-lo entre vosaltres. Us dono les dates de les presentacions perquè ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!