Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Alícia arriba al Casal

Un projecte de DavidOliver

Alícia arriba al Casal
  • Insereix-lo en una pàgina web

D'on ve Alícia?

En "Maduresa" un grup ben heterogeni de treballadors i treballadores de les finances van més enllà de la professió en les seues relacions.
Maduresa a la vora de la piscina
En "Cremallera", el meu segón llibre, Marc, el protagoniste arriba a Ontinyent fugint de la seua cap i al final és fàcilment localitzat per aquella. En "Alícia" tota la troupe es detinguda pels fets esdevinguts i sofreixen els interrogatoris de dos policies implacables,  i menys professionals del que ells es pensen, per tal d'esbrinar un assassinat.
Alícia és la història d'allò que va passar quan tancàreu "Cremallera", però tot no va ser fugir i correr, us ho assegure.
Cremallera a la vora de la piscina

"Maduresa" i "Cremallera" són dos novel·les eròtiques que vaig escriure i de les que el cos em demanava una continuitat. Si voleu passar una estona entretinguda us recomane llegir "Alícia", sols un consell, furtat d'una de les meues lectores: Seria convenient que tinguereu bona companyia al costat en acabar de llegir-me.

I quí és Alícia?
ALÍCIA
Carcaixent. 43 anys
 
Diplomada en Multimèdia i Comunicació a la UOC.
Master en Coaching fet a mida i entrenament personalitzat de recursos emocionals i sensitivo/corporals oberts a totes les necessitats i requeriments. Acreditada per ICF 
Francés, nivell experta
Aficions: Narrativa eròtica, Novel·la negra, Escacs, Joc de Dames, Natació esportiva i de competició.
 
Altres
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alícia, és considerada una de les millors especialistes en l'ús de la tècnica anomenada "Sense inhibiciò", consistent a  explorar les conegudes com a "Zones fosques", pròpies de la sexualitat masculina, observables en estats d'estrés laboral, i tractar-les  personalment fins a restablir completament la connexió personal i l'alegria de viure.
No requereix medicació, es tracta amb ajuda de la serotonina que aquesta ALÍCIA ensenya a regular convenientment.
Portada de Fàtima Cortell amb Venus O'Hara de model

I qui edita?
El Petit Editor, una editorial jove, de Carcaixent, que em va assaltar el dia de la presentació de "Cremallera" i em va dir: "David, la propera novel·la te l'editem nosaltres".
I ací ens teniu, fent equip.

 
 

Donatiu al Casal Jaume I - Grup Arrels de Carcaixent
L'objecte d'aquest projecte és fer un donatiu a l'associació que treballa, en condicions econòmiques no sempre ideals, des de fa més de 20 anys a Carcaixent en defensa de la cultura, la llengua i els interessos del poble valencià.
Projectes com el Premi d'Investigació Local "Víctor Oroval", el Contacontes al barri de Les Barraques, o les Jornades "Carcaixent i República" a més d'altres de caire divulgatiu i/o formatiu són els que fan que pague la pena fer un esforç i assegurar la continuitat d'aquesta associació.
Acte al Casal

Més sobre les recompenses:
Important: les recompenses es podran replegar en la festa de presentació del llibre que anunciarem en breu indicant dia i lloc.
I si no podeu acudir us les farem arribar per correu.

Diverses empreses i entitats col·laboren amb els llibres.
Per exemple "Maduresa", el primer, compta des d'un principi amb el suport incondicional de El Celler del Roure, productor i comercialitzador del vi Maduresa, del que prové el títol de la novel·la. La generositat del celler va ser enorme autoritzant l'ús del nom i el logotip per al llibre. A més el vi és un dels preferits de l'autor, que el recomana allà on va.
Vi Maduresa del Celler del Roure
 
Precissament el final de "Maduresa" té com escenari la bassa de l'hort de l'autor que produeix les taronges que comercialitza "Taronges Bressolannes" i que podeu adquirir en una altra de les recompenses. Ideals per a fer suc o menjar de postre.
Dos fans a la bassa de l'hort
 
Somiant la lluna és una nova tenda al facebook de complements fets a mà i articles personalitzats. Des de que li vaig veure les polseres-cremallera que no em vaig poder resistir. Una de les recompenses és aquesta polsera.
polsera cremallera
 
Un altre dels escenaris de "Cremallera" i "Alícia" és el restaurant Gloriamar a Piles. Un dels restaurants preferits de l'autor i que no deixa de recomanar en qualsevol ocasió. Situat en primera línia de mar és ideal per disfrutar d'un dinar d'estiu i completar-lo amb un passeig a la vora del mar, o d'un sopar d'hivern mentre es gaudeix de les magnífiques vistes de "la taula de la finestra" tan buscada. No deixeu de visitar, si teniu ocasió, el Blanc i Blau Gastrobar, a les mateixes instal·lacions del Gloriamar.
 
Finestra del Gloriamar
 
I finalment 69 Brosses és el licor que degustaren els personatges protagonistes al Gloriamar en acabar una de les sentades a taula més memorables del llibre. Una ginebra valenciana de diversos sabors, dels que la més cotiçada és la tridestilada de taronja navelina.
69 brosses


Staff
Als crédits del llibre els trobareu però no puc deixar de nomenar-los ací, són una gent meravellosa que també ha fet possible aquest projecte. Treballar al seu costat ha estat un gran plaer:
 
Disseny de portada: Fàtima Cortell Dissenyadora web i autora del punt de llibre de "Cremallera".
Ángel Suárez: Sense la seua ajuda no s'hauria completat aquest llibre. Gràcies a la seua paciència i orientació s'han centrat les escenes amb policies.
Model (i fotògrafa) de la portada: Venus O'Hara. Model, sex-blogger, col·labora a El País, Catalunya Ràdio i Primera Linea,... no acabaria mai per fer una bona descripció d'una altra dona increïble.
Il·lustracions: Gema Santamaria. Sabeu allò de trobar un treball interessant i saber, ja a la primera mirada, que serà perfecte per al teu llibre? Això és el que em va passar amb Gema, em vaig enamorar de la seua rogeta i no vaig parar fins tindre-la dins "Alícia".
Fotografies contraportada: Juan José Todolí. Un gran fotògraf, professional i generós. No deixeu de visitar el seu facebook. 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

DavidOliver
DavidOliver
Carcaixent
David Oliver (1970) és cap d’equip de vendes, va néixer i viu a Carcaixent. La seua passió és inventar històries, ha participat en obres col·lectives com el projecte Històries Veïnals amb els relats curts conjunts “Com hi ha món” i “L’altra”, una història en “Impostures” i un relat en la recopilació “Micro-relats per la igualtat”. És autor també del bloc Fantasia i Erotisme (www.atreviments.blogspot.com) on hi ha escrits curts que li permeten interactuar amb lectores i lectors. Altres llibres de David són “Maduresa”, “Cremallera”, “Alícia” i "Firenze". El seu relat eròtic "El coleter" va quedar finalista en l'edició 2019 del concurs de relats breus "Fora de Norma".
71
sumadors
1200 €
dels 890 necessaris
finalitzat
el 13/12/2015
Assolit 134%

Aporta-hi 5 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Una botella de Licor 5 fanecades taronja sanguinelli

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Un exemplar de "Maduresa", la meua primera novel·la introductòria de la majoria de personatges.

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
Un exemplar de "Cremallera", la continuació de la meua novel·la eròtica, amb un somni que recorre tota la història fins al seu final inesperat.

Aporta-hi 15 €

53 sumadors
Un exemplar d' "Alícia". Imprescindible en la trilogia.

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Una botella de ginebra navelina “69Brosses”

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
Una polsera “cremallera” de “Somiant la Lluna” + Un exemplar d' “Alícia”.

Aporta-hi 25 €

6 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
Una botella de vi “Maduresa” + Un exemplar d’ “Alícia”.

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
(Queden 2 de 6 recompenses)
Un sopar al restaurant Blanc i Blau Gastrobar del “Gloriamar” de Piles, un dels escenaris del llibre.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
(Queden 7 de 8 recompenses)
Una caixa de 10kg de taronges ecològiques de taula, del camp de l'autor que apareix a “Maduresa”, comercialitzades per "Taronges Bressolanes" + Un exemplar d’ “Alícia”.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Una de les il·lustracions de Gema Santamaria que inclou "Alícia"

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
L'exemplar original, en word, amb anotacions a mà de l'autor, i indicacions de l'editor i lectores "zero", esborranys de les il·lustracions i de la portada del manuscrit de la novel·la + un exemplar d' "Alícia".


Blog del projecte

Fans, veniu!
Hola gent! El dia ja s'acosta i us espere a tots i a totes en el Café de la Plaça de Carcaixent (ara Gastro Pub El Café, amb nova gerència). Que no sabeu a què? ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!