Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

A ON ANEM? Empoderament mitjançant la memòria i el pensament

Un projecte de esther.borrellrosell

A ON ANEM? Empoderament mitjançant la memòria i el pensament
  • Insereix-lo en una pàgina web

A on anem? Empoderament mitjançant la memòria i el pensament recull el procés de pensament que realitzem les persones, esbrinat per diversos pensadors com Heidegger i Bohm, i la història del procés d’abstracció que han fet possible que avui la gent no vulgui saber, que economistes i científics s’hagin allunyat de la realitat i que aquests hagin legitimat l'acció dels gestors polítics vers l’espoli de la natura i de les persones. Es mostra la categoria del diàleg com pràctica destruïda i com mitjà necessari per recuperar l’amistat amb la natura i els seus éssers i també s’enfoca la necessitat de recuperar la memòria per recuperar el nostre poder interior, la nostra salut i la salut del nostre entorn.

Es tracta de publicar uns primers 50 exemplars del llibre i a partir d'una primera petita edició es podrà ampliar molt més la tirada del llibre si entre totes i tots aconseguim estirar l'interès per a aquest empoderament.

El primer objectiu consisteix en aconseguir 300€ per cobrir les despeses d'impressió de 50 exemplars. Si arribem a aconseguir aquesta petita quantitat abans del termini de 44 dies, podrem seguir recaudant fons per costejar l'enviament de les recompenses al domicili dels sumadors del projecte. Si no superessim aquests diners jo mateixa em faria càrrec d'enviar-vos-los per correu si no podeu venir a recollir-los a l'Escala o a Barcelona i de les despeses bancàries i de gestió del crowdfunding.

Una vegada aconseguits els 300€ seguirem recaudant fons per publicar més exemplars.


COM HI PUC COL·LABORAR?
Si ens ajudeu a realizar aquest projecte i aconseguim el primer objectiu, tindreu les recompenses que podeu veure en la part lateral, amb les despeses d'enviament incloses. A més a més el vostre nom figurarà imprés en els crèdits del llibre.

Bàsicament, necessitem que compartiu els posts sobre el projecte que vagi publicant en la meva pàgina de personatge públic del facebook Esther Borrell Rosell i que clickeu M'agrada.

Tindreu les recompenses que figuren al lateral per la vostra col.laboració. Bàsicament tindreu un llibre més bé de preu que després que l'haguem editat si avanceu l'import que figura a la pàgina.

Hi ha diverses recompenses. Una d'elles és la de un pack dels 5 darrers llibres escrits per Esther Borrell i Rosell, a més a més del nou llibre EMPODERAMENT:
- LA PIEL DE GEA VOL1, VOL2
- EL CINTURON DE AFRODITA
- LES TRES REINES MAGUES
- EL ROBO DEL ESPACIO FEMENINO

COM SERÀ EL LLIBRE?
17cm x 24 cm, fressat, coberta a color, amb un centenar de pàgines.
La portada un disseny de la ilustradora Margalida Vinyes.
S'imprimirà durant el mes de setembre a Saragossa i el tindrem a principis d'octubre.
Podeu veure la primera pàgina del llibre en el Facebook, en el meu perfil de personatge públic.

QUI ÉS L'AUTORA DEL PROJECTE?
Esther Borrell i Rosell és llicenciada en geografia i història per la Universitat de Girona. Ha realizat estudis en el Departament d’Estudis de Dones de la Universitat d’Insbruck amb la catedràtica en política i professora d’etnologia Claudia von Werlhof. Ha ampliat estudis de Filosofia de la Cultura a la Universitat Humboldt a Berlin. És investigadora de la història i l’etnologia de les dones i ha publicat les obres “Presoneres del Progrés” (1999) i “Les tres mares: Les arrels matriarcals dels pobles catalans” (2006) a Pagès Editors, "Les Tres Reines Magues", “El robo del espacio femenino: espacio privado, espacio público” i "El cinturón de Afrodita" a Borrell Editora (2015). Ha fet col.laboracions en la publicació Biblio3w de la Universitat de Barcelona.  És professora d’etnologia, història i geografia. En aquests moments dirigeix la publicació Trobadors de la Gran Mare i realitza conferències a instituts i centres culturals sobre temes relacionats amb la cultura de la Gran Mare antiga i actual als pobles catalans. També fa confèrencies sobre etnologia, història del diàleg, filosofia de la ciència i de la cultura, i temes relacionats amb la mirada de les dones.

QUI HA PREPARAT EL PROJECTE?
Bàsicament Presoneres del Progrés i Esther Borrell i Rosell
www.estherborrell.com

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

7
sumadors
150 €
dels 300 necessaris
finalitzat
el 19/07/2015
Assolit 50%

Aporta-hi 8 €

0 sumadors
Llibre en PDF

Aporta-hi 19 €

6 sumadors
Llibre

Aporta-hi 36 €

1 sumadors
2 Llibres

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
3 Llibres

Aporta-hi 60 €

0 sumadors
4 Llibres + Agraïment especial en el llibre

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
1 Llibre + Els cinc darrers llibres de Esther Borrell i Rosell + Agraïment especial en el llibre

Aporta-hi 400 €

0 sumadors
1 Llibre + 1 conferència de Esther Borrell i Rosell a triar entre les que ofereix a la seva página www.estherborrell.com


Blog del projecte

A ON ANEM? Un quart del camí fet!

Ahir varem fer la quarta part del camí en el nostre projecte per editar A ON ANEM? i hem recaptat el 31% de l'humil primer objectiu. Però ens hem quedat encallats. Si algú ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!