Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

ANÒXIA: nou disc de Jordi Montañez

Un projecte de montanez

Articles

Divendres, 27 de març

Ja heu escoltat el nou disc de Montañez?

Hola sumadors i sumadores!

Fa uns quants anys que vau fer la vostra aportació per fer possible el disc Anòxia. Ara, cinc anys després, hem publicat un nou disc, amb cançons noves. El disc porta per nom Minsk · Praga · Budapest, una trilogia de tres ciutats que són l’escenari on s’esdevé la vida i la mort, l’amor i la passió, la majestuositat i la decadència. Un punt d'inflexió i una búsqueda de la introspecció que em venia molt de gust. 

Aquest cop, a diferenciar de les anteriors vegades, no he fet micromecenatge del disc. De totes maneres sí que us volia demanar la vostra ajuda per poder fer front a les despeses del nou disc, especialment aquests dies que no podem fer concerts. Em podeu ajudar comprant el disc digital al Bandcamp però també escoltant-lo i compartint-lo amb amics, família i xarxes socials: no sabeu com d'important és això per nosaltres.

El disc físic, així com el vinil, el podreu comprar a la botiga de la meva pàgina web www.montanez.cat/botiga i també en algunes llibreries i petites botigues de discos. Haurà de ser, però, quan la situació actual hagi passat.

Hi ha una última que us volia dir. Com que el projecte ha canviat de nom (de Jordi Montañez a Montañez) les meves xarxes socials també. En algunes, com per exemple a Spotify, he hagut d'obrir un perfil nou i, en conseqüència, encara no hi tinc seguidors :D Si em seguiu a les xarxes també m'ajudareu:
www.montanez.cat 
INSTAGRAM | TWITTER | FACEBOOK | SPOTIFY
 



Dimarts, 28 de novembre

Un petit regal!

Hola! Quant de temps! Us escric, mecenes d'Anòxia, per explicar-vos una cosa molt bonica que hem fet. Una de les recompenses que hi havia entre les possibilitats del projecte de micromecenatge era un concert exclusiu per a mecenes que va tenir lloc al juny de 2015 a Beatgarden, l'estudi del músic i productor Pau Romero, amb qui he treballat els dos últims discos. Com a recompensa per haver contribuït a fer possible el disc Anòxia a través de micromecenatge, els mecenes van ser convidats a un concert en acústic i de format duet en un escenari molt especial: la sala de gravació d'un estudi. Un cop acabat el concert, els convidats van marxar amb el disc gravat in situ i en directe incrustat en un exclusiu àlbum d'autor a cura de l'artista valenciana Maria Albero, responsable de tota la imatge gràfica d'Anòxia. Ara, coincidint amb els dos anys de la publicació del disc Anòxia, hem mesclat i masteritzat aquesta sessió de l'àlbum en directe i la poso a disposició de tot el públic a través de les plataformes digitals. És un regal que us vull fer! A Anòxia: Live at Beatgarden s'hi poden escoltar, no només les cançons despullades a veu i guitarra, tal i com van ser creades, sinó també la dinàmica i l'essència d'un concert en viu: la respiració i les complicitats entre els dos músics i el caliu d'un públic emocionat per la proximitat. La publicació d'aquesta sessió en viu s'acompanya de dos vídeos, disponibles a YouTube, de les cançons Diamant 232 ( https://youtu.be/T-Jv9-_PIt4 ) i Paraules que perdré (https://youtu.be/umAGmYebEZ0). Aquí teniu els enllaços   ESCOLTA'L a #spotify http://bit.ly/liveatbeatgarden DESCARREGA: https://jordimontanez.bandcamp.com/album/an-xia-live-at-beatgarden   Aprofitant l'esdeveniment, també he anunciat que estic preparant el que serà el cinquè disc, també arranjat i produït per Pau Romero. No volem avançar els detalls però sí que destquem que suposarà un trencament respecte els treballs anteriors. Una abraçada gegant! I si em podeu ajudant amb la difusió dels vídeos i el disc seria genial



Dijous, 21 de gener

M'ajudes a ser finalista?

Hola, 
Com esteu sumadores? Espero que no us falti aire davant l'anòxia quotidiana. Nosaltres, jo i la resta de persones que hem fet aquest disc, necessitem una mica del vostre aire. Estem nominats als premis Enderrock, els premis de la música catalana, i ens faria molta il·lusió un reconeixement simbòlic per la feina feta. 
Què heu de fer? Senzill, crear un usuari a la pàgina web d'Enderrock (si és que no el teniu ja d'altres anys) i, després de la confirmació al vostre correu, votar-nos a les categories:
http://www.enderrock.cat/premis
– Categoria Cançó d’autor: Millor disc de Cançó d’autor (Anòxia) i Millor cançó de Cançó d’autor (Anòxia de Jordi Montañez)
– Altres Categories: Millor Artista, Millor directe, Millor lletra de cançó (Anòxia de Jordi Montañez), Millor videoclip (Anòxia – Jordi Montañez) i Millor portada de disc (Anòxia – Jordi Montañez)

Moltíssimes gràcies pel vostre temps i pel vostre suport.
Una abraçada!



Dissabte, 18 d'abril

Enviaments

Bon dissabte!
Ja hem començat a fer alguns enviaments de les recompenses que només són el CD. Així que a partir de dilluns estigueu atents a la vostra bústia.

Moltes gràcies!!



Divendres, 10 d'abril

Dia D (Entrades per Anòxia)

Hola mecenes!!

Us recordem que demà és un gran dia, presentem oficialment el disc al Festival Barnasants.
On? Al Centre Cultural Albareda de Barcelona a les 20h! Molts de vosaltres ja teniu l'entrada com a recompensa del totSuma, així que només heu d'arribar, dir que veniu per la llista de totSuma i dir el vostre nom. Com que també haureu de recollir altres recompenses (disc, samarretes...) a continuació trobareu una altra tauleta on podreu recollir-les. És per això, i per evitar que el concert començi tard, que us demanem que vingueu uns minuts abans de l'hora.

Aprofito per recordar que si no teniu entrada però voleu venir aquí les podeu aconseguir:

- Socis Club Tr3sc (25% descompte): http://bit.ly/anoxiatr3sc
- Cantauticket: http://bit.ly/anoxiacantauticket
i a taquilla!

 Moltes gràcies i ens veiem demà ;)



Dijous, 12 de març

Mireu el correu aquests dies

Sumadores i sumadors!

Aquests dies us han fet els cobraments de les vostres aportacions. Estigueu atents al correu perquè en breus us demanarem que indiqueu vàries coses: quin nom voleu que apareixi als agraïments (que serà un petit detall personalitzar), que ens confirmeu a quina adreça hem de fer els enviaments o les talles de les samarretes (per aquells que tingueu la recompensa de la samarreta). D'altra banda, recordeu que els que vingueu el 10 d'abril al concert, el 17 de maig al refugi de Diamant o el 6 de juny a la Beat Garden live session us donarem la recompensa aquells dies (no farem enviament).



Dilluns, 9 de març

Tot suma!

Tot suma!

Ja s'ha acabat la campanya de micromecenatge. Estem molt contents de la resposta que heu tingut. Hem superat amb escreix la xifra que ens vam proposar!!! 177 gràcies. Gràcies, de tot cor, per haver confiat en aquest projecte i en aquest nou disc del qual només teníeu com a referència una sola cançó. Tot això és energia, o millor dit, aire per poder continuar fent el que ens agrada, en definitiva: fer cançons i cantar-les!

Per sort no ho he fet jo tot sol, i vull fer un petit reconeixement a tot l'equip que ha estat darrere d'aquest totSuma: l'Elisenda, el Pau, el Jose, la Maria, l'equip de Tot Suma...i per descomptat també a Barnasants, Au va, Enderrock, Ràdio Terra, Revista Benna, Totmusicat, Versos.cat i El Petit Tast de Boca Ràdio! Moltes moltes gràcies!

I aquí un storify, bàsicament del twitter, d'aquesta campanya
https://storify.com/jordimontanez/anoxia

Durant els propers dies ens anirem posant en contacte amb vosaltres per explicar-vos com us farem arribar les recompenses i també per concretar alguns detalls que necessitem. Penseu que la gent que vingueu al concert de presentació el dia 10 d'abril us donarem les recompenses allà mateix.



Dissabte, 7 de març

Últim dia!

Sumadores i sumadors!
Portem ja quasi 40 dies de campanya i ja toca acabar-la! Només podem estar immensament feliços de com ha anat i de que hàgim superat la quantitat que demanàvem. Hem arribat quasi a 5000€ (bé, encara queda un dia per arribar-hi!). 

Aprofiteu per aconseguir recompenses que només es podran aconseguir amb aquest totSuma: visita al refugi antiaeri Diamant 232, concert íntim on gravarem un disc en acústic, etc.

Sumeu i multipliqueu l'aire!





Dijous, 5 de març

Samarretes Anòxia

Samarretes Anòxia

Ja hem fet les primeres proves de samarretes Anòxia. Mireu, aquí tenim els tres models que farem: bàsica, entallada amb mànigues i entallada amb tirants. Durant la setmana vinent us enviarem un formulari a tots i totes les que teniu una samarreta com a recompensa per a que trieu model i talla. Recordem que la tirada que farem serà petita, de moment, per poder cobrir les demandes del totSuma així que aprofiteu per reservar-les ara fent la vostra aportació ;)

  



Dimarts, 3 de març

163 gràcies!

Ahir vam començar la setmana amb una notícia fantàstica, haver assolit l'objectiu!
Tot l'equip que hem estat treballant en el disc i en aquesta campanya de micromecenatge estem molt contents i, imagineu-vos jo! Heu confiat els vostres diners en aquest disc sense pràcticament tenir cap referència de com serà! Aquestes coses donen moltes forces per continuar fent música ;) Moltes moltes gràcies als 163 sumadors i sumadores.
Hem ampliat les places per la Beat Garden live session. L'única forma d'aconseguir aquest disc en acústic i en directe, amb aquest preciós àlbum objectual que ha fet la dissenyadora amb els motius d'Anòxia, només serà via micromecenatge. Recordeu que serà dissabte 6 de juny a les 18h i hi cap molt poqueta gent! Tenim temps fins diumenge.




Dimecres, 18 de febrer

Avançament del disc!!!

Sumadores i sumadors!
Ens fa molta il·lusió que sentiu un avançament d' #ANÒXIA ja que hi esteu diposant la vostra confiança, i els vostres diners :P.
Us deixo amb la 1a cançó del disc, Aire. En Jose Luis Algar s'ha currat un lyric video per amenitzar-lo.
Aquí teniu la notícia a la revista Enderrock: http://www.enderrock.cat/noticia/10013/jordi/montanez/agafa/aire


















i aquí la cançó



 



Dilluns, 16 de febrer

Hem arribat l'equador!

Sumadores i sumadors!
Estem a l'equador, ja portem 20 dies. Heu estat 101 mecenes, que és increïble. Moltíssimes gràcies.
Encara ens falta molt per arribar als 4500€, un 40%, així que ens hem de posar les piles. Podeu continuar col·laborant amb la difusió o, si ho preferiu, amb altres recompenses ;) (no ens queixarem pas nosaltres). 
També us volem informar que aquest dimecres estigueu atents a les xarxes, i concretament a la pàgina web de la revista Enderrock.



Dimarts, 10 de febrer

Nova recompensa: Beat Garden live session

Nova recompensa: Beat Garden live session

Com sabeu, fa 10 dies que vam iniciar una campanya de micromecenatge per poder finançar una part de les despeses d’Anòxia. Anem a bon ritme, ja tenim quasi el 50% i falten encara 28 dies, però no podem abaixar la guàrdia. És per això que avui estrenem una nova recompensa molt especial on hi ha implicades tres persones que formem part d’Anòxia. La recompensa és un concert a duet amb en Pau Romero, productor del disc,  al lloc on l’hem cuinat: a l’estudi Beat Garden. Un concert íntim  per només unes 10 persones que serà gravat en directe i que us endureu just després acompanyat d’aquest àlbum objectual que ha fet la Maria Albero, creadora del poema visual i la imatge del disc.

Ho farem el dissabte 6 de juny a les 18h de la tarda a Barcelona. Només haureu de venir, gaudir d’un concert íntim i proper i, després, mentre fem un petit pica-pica on conversarem sobre com ha anat tot el procés, us gravarem la sessió i us l’endureu manufacturada amb aquest suport especial d’edició limitada. Sumeu a la Beat Garden live session?



 



Dimarts, 3 de febrer

Una setmana

Fa una setmana que vam iniciar aquest projecte de microfinançament col·lectiu amb la plataforma TotSuma, centrada en projectes de país amb un fort compromís amb la llengua i la cultura, cosa que dóna un valor afegit al micromecenatge.
Ja portem un 37%, és a dir 1685€, és una passada!!!! Moltíssimes gràcies als 61 sumadors i sumadores i, evidentment, a també a qui ha col·laborat difonent aquest projecte. Tenim encara molts euros per endavant, així que som-hi! Aire per respirar!





Dissabte, 31 de gener

No remoguis aquells fets; de l'oblit, n'han fet govern

No remoguis aquells fets; de l'oblit, n'han fet govern

Bon dia!
Comencem el  amb 40 sumadors i 1225€ aconseguits. Woow, estem molt emocionats!!
A l'Enderrock se n'han fet ressò i tot http://www.enderrock.cat/noticia/9956/jordi/monta/busca/mecenes/tercer/disc
Però ja sabeu que no podem badar.


Una de les recompenses més especials és la visita al refugi antiaeri de la plaça del Diamant. Jo vaig estar dos anys vivint a la Vila de Gràcia, a la plaça del Diamant. Al cap d'uns mesos, i gràcies a una conversa amb el meu company de pis, vaig descobrir que les escales de la plaça no eren un pàrquing de cotxes, sinó un refugi antiaeri de la Guerra Civil Espanyola: - Ah, que no ho sabies que allò és l'accés a un refugi?
Imagineu-vos la meva sorpresa, i ignorància infinita alhora! Centenars de persones passaven per aquella plaça cada dia, aliens al que hi havia sota els seus peus. I congelada, la Colometa, l'estàtua del personatge de Mercè Rodoreda, que crida per l'eternitat...
Així que, dit i fet, vaig baixar amb la primera visita que vaig poder. Va ser una experiència angoixant, però increïble, posar-te en la pell d'aquella gent que baixava amb el toc de les sirenes cap al refugi que havien construït els seus propis veïns i veïnes, i que anava amb quotes! Deuria ser una experiència aterradora, tant pels que hi baixaven com pels qui no perquè no s'ho podien permetre i havien d'esperar si hi quedaven prou places. Aquesta ignomínia feixista que mai no ha estat reparada es mereixia una cançó. Una i centenars. La història no només són els generals, els reis i els presidents; també ho són les persones anònimes que han patit les seves decisions i han pagat el preu més alt, la vida dels seus éssers més estimats.

A Anòxia, trobarem la cançó Diamant 232, homenatge i testimoni de les persones que han patit els bombardejos de l'aviació feixista italiana, tolerats i esperonats pel general Franco. El diumenge 17 de maig, cap a les 18h, farem una visita al refugi amb un guia del Taller d'història de Gràcia i, en acabat, faré un microconcert amb aquesta cançó i alguna altra. Hi ha dues recompenses que inclouen aquesta visita, sumeu?



Dijous, 29 de gener

Nova recompensa afegida

Nova recompensa afegida

Estem a 20€ d'aconseguir els primers mil!
Molt bona rebuda, però no podem badar. Hem aprofitat per afegir una nova recompensa per 'supporters'.
Sumeu?



Dimecres, 28 de gener

17% a les primeres 24h!!

17% a les primeres 24h!!

Comencem les primeres 24h de totSuma #crowdfunding amb el 17% aconseguit. Guauuuu, estem molt contents per aquesta resposta, de veritat!! I penseu que encara ens queda alguna recompensa per afegir. Avui ens agradaria molt tancar amb un 25%, què, ho veieu factible? 



Dimarts, 27 de gener

Comencem!

Comencem!

Hola!

Avui iniciem aquest projecte de microfinançament i us demanem la vostra ajuda per arribar a aquesta xifra que ens hem proposat per poder finançar el que ens queda del disc.
Trieu i remeneu les recompenses que més us agradin i no dubteu en fer-nos qualsevol pregunta.
Si se us acut alguna altra proposta que poder oferir, endavant! Tenim ganes de que ens ajudeu a millorar i ampliar aquest TotSuma. Recordeu que tot suma!

Comencem!!



177
sumadors
5065 €
dels 4500 necessaris
finalitzat
el 08/03/2015
Assolit 112%

Aporta-hi 15 €

76 sumadors
ANÒXIA
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Enviament en primícia del tercer disc en format digital
+ Enviament CD Anòxia

Aporta-hi 20 €

48 sumadors
(Queden 24 de 70 recompenses)
VOLEM EL PA SENCER
Detall personalitzat amb el nom tots els sumadors
+ CD Anòxia
+ Entrada pel concert de presentació d’Anòxia al festival Barnasants el 10 d’abril a Barcelona.

Aporta-hi 25 €

6 sumadors
(Queden 2 de 8 recompenses)
DIAMANT 232 ACOMPANYANT
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Enviament en primícia del tercer disc en format digital
+ Activitat especial visita guiada al refugi antiaeri de la plaça del Diamant amb microconcert acústic

Aporta-hi 35 €

16 sumadors
(Queden 4 de 20 recompenses)
LA SAMARRETA
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Enviament CD Anòxia
+ Samarreta Anòxia

Aporta-hi 40 €

1 sumadors
DESCOBERTA
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Enviament en primícia del tercer disc en format digital
+ Visualització en primícia del videoclip
+ Enviament CD Anòxia
+ Enviament CD Cançons d’Ara
+ Enviament CD Dolça Victòria

Aporta-hi 40 €

7 sumadors
(Queden 14 de 20 recompenses)
DIAMANT 232
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Enviament en primícia del tercer disc en format digital
+ CD Anòxia
+ Activitat especial visita guiada al refugi antiaeri de la plaça del Diamant amb microconcert acústic

Aporta-hi 45 €

4 sumadors
(Queden 11 de 15 recompenses)
SUPPORTER
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Enviament en primícia del tercer disc en format digital
+ CD Anòxia
+ Samarreta Anòxia
+ Entrada pel concert de presentació d’Anòxia al festival Barnasants el 10 d’abril a Barcelona.

Aporta-hi 50 €

5 sumadors
(Queden 5 de 10 recompenses)
BEAT GARDEN LIVE SESSION
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Enviament en primícia del tercer disc en format digital
+ CD Anòxia
+ Concert íntim a duet a l'estudi
+ Àlbum objectual d'edició limitada
+ CD Anòxia Beat Garden live session (ed. limitada)
+ Petit pica-pica

Aporta-hi 65 €

3 sumadors
(Queden 2 de 5 recompenses)
BEAT GARDEN LIVE SESSION x2
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ CD Anòxia x1
+ Concert íntim a duet a l'estudi x2
+ Àlbum objectual d'edició limitada x1
+ CD Anòxia Beat Garden live session (ed. limitada) x1
+ Petit pica-pica x2

Aporta-hi 70 €

7 sumadors
(Queden 14 de 20 recompenses)
HO VOLEM TOT
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Enviament en primícia del tercer disc en format digital
+ Visualització en primícia del videoclip
+ CD Anòxia
+ Samarreta Anòxia
+ Entrada pel concert de presentació d’Anòxia al festival Barnasants el 10 d’abril a Barcelona.
+ Activitat especial visita guiada al refugi antiaeri de la plaça del Diamant amb microconcert acústic

Aporta-hi 150 €

2 sumadors
(Queden 2 de 3 recompenses)
HO VOLEM TOT + BEAT GARDEN LIVE SESION + SUPPORTER
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Enviament en primícia del tercer disc en format digital
+ Visualització en primícia del videoclip
+ CD Anòxia x2
+ Samarreta Anòxia x2
+ Entrada pel concert de presentació d’Anòxia al festival Barnasants el 10 d’abril a Barcelona x2
+ Activitat especial visita guiada al refugi antiaeri de la plaça del Diamant amb microconcert acústic x2
+ Concert íntim a duet a l'estudi x2
+ Àlbum objectual d'edició limitada x1
+ CD Anòxia Beat Garden live session (ed. limitada) x1
+ Petit pica-pica x2

Aporta-hi 260 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
CONCERT ACÚSTIC
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ 2 CDs Anòxia
+ Concert en format acústic

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
AL COMPLET
Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors
+ Concert en format banda



Blog del projecte

Ja heu escoltat el nou disc de Montañez?
Hola sumadors i sumadores! Fa uns quants anys que vau fer la vostra aportació per fer possible el disc Anòxia. Ara, cinc anys després, hem publicat un nou disc, amb cançons ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!