Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Solidaritat amb en Jordi i en Guifré. Cremar una foto no és cap delicte!


Articles

No hi ha cap article
55
sumadors
1965 €
dels 1800 necessaris
finalitzat
el 06/01/2015
Assolit 109%

Aporta-hi 10 €

24 sumadors
El teu nom sortirà al vídeo d'agraïment.

Aporta-hi 25 €

17 sumadors
Samarreta "jo també cremo la corona espanyola" en solidaritat amb en Jordi i en Guifré + 3 xapes commemoratives del cas + el teu nom sortirà al vídeo d'agraïment.

Aporta-hi 30 €

5 sumadors
Samarreta "la lluita continua" en motiu de la 20a Botifarrada a la Hispanitat de Mataró + 3 xapes commemoratives del cas + banderola solidària per penjar al balcó + el teu nom sortirà al vídeo d'agraïment.

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
Samarreta "jo també cremo la corona espanyola" en solidaritat amb en Jordi i en Guifré + samarreta "la lluita continua" en motiu de la 20a Botifarrada a la Hispanitat de Mataró + 3 xapes commemoratives del cas + banderola solidària per penjar al balcó + el teu nom sortirà al vídeo d'agraïment.

Aporta-hi 75 €

2 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
Samarreta "jo també cremo la corona espanyola" en solidaritat amb en Jordi i en Guifré + samarreta "la lluita continua" en motiu de la 20a Botifarrada a la Hispanitat de Mataró + 3 xapes commemoratives del cas + banderola solidària per penjar al balcó + sopar per a dues persones a la Taverna Atzucac de Mataró + el teu nom sortirà al vídeo d'agraïment.

Aporta-hi 75 €

2 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
Samarreta "jo també cremo la corona espanyola" en solidaritat amb en Jordi i en Guifré + samarreta "la lluita continua" en motiu de la 20a Botifarrada a la Hispanitat de Mataró + 3 xapes commemoratives del cas + banderola solidària per penjar al balcó + sopar per a dues persones al Casal independentista El Forn de Girona + el teu nom sortirà al vídeo d'agraïment.

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
Xerrada sobre el cas amb els encausats al teu casal, ateneu o a on decideixis + el logotip de la teva entitat al vídeo d'agraïment + "pack" de material de la campanya de suport.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
Xerrada sobre el cas amb els encausats al teu casal, ateneu o a on decideixis + el logotip de la teva entitat al vídeo d'agraïment + "pack" de material de la campanya de suport + concert del grup Escapada on tu decideixis.

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
Xerrada sobre el cas amb els encausats al teu casal, ateneu o a on decideixis + el logotip de la teva entitat al vídeo d'agraïment + "pack" de material de la campanya de suport + combat de Corrandes (cant improvisat) on tu decideixis.

Aporta-hi 400 €

1 sumadors
Xerrada sobre el cas amb els encausats al teu casal, ateneu o a on decideixis + el logotip de la teva entitat al vídeo d'agraïment + "pack" de material de la campanya de suport + estelada gegant (3,80 metres de llarg x 2,60 m d'ample).

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!