Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

30 dies per salvar el Llémena

Un projecte de xavierCusell

Articles

Divendres, 21 de novembre

El Pròleg

Quan em vaig proposar fer un llibre d'aquesta temàtica, és a dir un treball periodístic de deixar constància d'uns fets viscuts en primera persona, vaig tenir clar que volia començar per un pròleg i que fos d'alguna persona compromesa, amb experiència, que tingués també aquest perfil de valorar i repensar les coses, no de fer 'el que sembla que es fa'. I vaig parlar amb en Lluís Postigo, aquí coneixia de la seva etapa d'alcalde a Llagostera i més concretament de la seva lluita contra el 'lobby elèctric' pel traçat de la línia de les Gavarres. En Lluís el va sorprendre una mica que li demanés, però hi va estar d'acord i crec que ha escrit un pròleg plenament centrat a les aspiracions de les demanades de pluralitat, transparència i participació en l'activitat política.



44
sumadors
1520 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 17/12/2014
Assolit 101%

Aporta-hi 5 €

1 sumadors
Un punt de llibre personalitzat i el reconeixement del suport.

Aporta-hi 15 €

33 sumadors
Un llibre personalitzat per compartir una experiència personal i conèixer la Vall del Llémena des d'una lectura ben actual.

Aporta-hi 40 €

8 sumadors
3 llibres personalitzats per poder regalar per Nadal i donar a conèixer la Vall del Llémena des d'una lectura ben actual.

Aporta-hi 350 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
No hi ha recompensa


Blog del projecte

Llibres entregats
Hola: Hores d'ara ja tothom que ha participat hauria d'haver rebut el seu llibre, si m'he deixat d'entregar-ne cap.. envieu-me un correu!! Salutacions, gràcies i això ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!