Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Totmusicat.cat: la nova revista digital de música en català

Un projecte de Totmusicat

Comentaris

Jordi Marcual / Terrassa
8 d'octubre 22.53h

Vull que la nostra música dia a dia ens faci vibrar! La cultura és nostra i cal preservar-la. Gràcies Totmusicat.cat per fer-ho possible


elscatarres / Aiguafreda
20 de setembre 18.40h

Tant de bo vagi endavant nois. Hem fet una aportació per agraïr tot l'esforç que heu fet i per ajudar a enriquir la cultura del nostre país! Molta força!


asunti
11 de setembre 12.33h

Avui 11 de Setembre i pel futur, avançar amb projectes com el vostre es mereix tot el suport i felicitacions per el vostre treball tant positiu que feu, tant per la cultura com per la música catalana.
Amb la col·laboració de tots nosaltres es pot aconseguir un bon camí pel futur tant pel grups musicals com pel periodisme català.

ENDAVANT TOTMUSICAT !!!


5 -10 -20 -tots
1



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
33
sumadors
2605 €
dels 2500 necessaris
finalitzat
el 15/10/2014
Assolit 104%

Aporta-hi 5 €

3 sumadors
T'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 15 €

5 sumadors
4 mesos de subscripció gratuïta a la revista digital + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 25 €

5 sumadors
4 mesos de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 35 €

4 sumadors
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 50 €

4 sumadors
(Queden 6 de 10 recompenses)
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + 2 entrades a un concert que et recomanem + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 75 €

0 sumadors
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Lot Enrenou: dos discs dels grups que han passat per l'Enrenou (la secció de grups novells) + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Lot de tres discs: una tria especial del Totmusicat.cat + 2 entrades a un concert que et recomanem + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
PER A EMPRESES: Anuncia't a la nostra revista en el primer número de la revista digital + T'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
(Queden 15 de 15 recompenses)
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Vine a conversar amb un grup en una trobada; els hi podràs fer preguntes i xerrar una estona amb ells + Lot de tres discs: una tria especial del Totmusicat.cat + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
2 anys de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Vine a conversar amb un grup en una trobada; els hi podràs fer preguntes i xerrar una estona amb ells + Lot Enrenou: dos discs dels grups que han passat per l'Enrenou (la secció de grups novells) + 2 entrades a un concert que et recomanem + Lot de tres discs: una tria especial del Totmusicat.cat + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
PER A EMPRESES: Anuncia't a la nostra revista digital en dos números + Anuncia't un mes a la nostra web + T'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 250 €

4 sumadors
(Queden 6 de 6 recompenses)
2 anys de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Vine a conversar amb un grup en una trobada; els hi podràs fer preguntes i xerrar una estona amb ells + Lot Enrenou: dos discs dels grups que han passat per l'Enrenou (la secció de grups novells) + 2 entrades a un concert que et recomanem + Lot de cinc discs: una tria especial del Totmusicat.cat + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!! + Ah i et farem un petó ben gros i una abraçada!!

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
PER A EMPRESES: Patrocina un dels nostre números de la revista digital i anuncia't en dos números + Anuncia't un mes a la nostra web + T'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!