Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Totmusicat.cat: la nova revista digital de música en català

Un projecte de Totmusicat

Totmusicat.cat: la nova revista digital de música en català
 • Insereix-lo en una pàgina web

Hola? Hi ha algú? Sí, benvingut!! Esperàvem la teva visita! Ens feia molta il·lusió que et passessis per aquí, i per fi ho hem aconseguit! Tenim una cosa per explicar-te que creiem que t’agradarà! Només seran uns minuts... T’animes??

Doncs bé, suposo que hem de començar pel principi però no pateixis que no ens enrotllarem. D’entrada, ens presentem. Som el Totmusicat.cat, una pàgina web informativa de música en català. Des què vam començar fa dos anys i mig (sí, ja portem força temps...) no hem parat de difondre tota l’actualitat del sector i, d’aquesta manera, ens hem anat consolidant com una plataforma que ha unit els músics amb el seu públic. Tot plegat per assolir un objectiu molt clar: informar de tota l’actualitat relacionada amb la música en català. I el que és més important, fer-ho amb informació de qualitat, ben explicada i sense complexes.

Així som nosaltres. Però ara arriba el moment d’avançar i de tirar endavant. En tot aquest temps no hem parat d’impulsar moltes idees que ens han ajudat a situar-nos fins el punt on ens trobem. Però ara hem d’anar més enllà en el que significarà l’inici d’una nova etapa, potser la més decisiva, del Totmusicat.cat. Sabem el que esteu pensant. Si que són valents aquesta gent del Totmusicat.cat, justament en els temps que corren. Simplement pensem que és important potenciar la cultura i, en aquest cas, la música en català. I ara és el moment perfecte per dur a terme iniciatives d’aquestes característiques. Ens vols ajudar?

I què és el que volem fer? La nostra intenció és tirar endavant la confecció d’una revista digital mensual. Però això està a les vostres mans. Aquí és on entreu vosaltres. La web continuarà, i ho farà amb noves seccions i espais renovats, però el nostre interès se centrarà, sobretot, en aquesta nova plataforma en forma de revista que inclourà notícies, algunes entrevistes destacades, cròniques de concerts i moltes seccions que ja estem pensat i que giraran, com no podria ser d’altra manera, entorn a la música en català.

Què hi haurà a la revista?
 
- Sempre tindrem un peu posat a totes les xarxes socials: Tant a la revista com a la web, recollirem el què es diu a Twitter, Instagam, Youtube i Facebook, a través de publicacions d’artistes i seguidors.

- Enrenou: La nostra secció de grups novells torna amb aires renovats després de l’èxit del cicle de concerts que vam organitzar. Us aproparem i descobrirem els grups que comencen ara la seva trajectòria i que donaran a parlar molt en el futur.

- Un espai en què ens centrarem en la forma que tenen els diferents artistes i autors en fer les seves composicions.

- Xpressa’t: Una entrevista personal a algun músic del país. Els coneixerem més a fons.

- Eix cronològic d’un músic/grup. Per entendre la música que fan, hem de saber el camí professional que han tingut que viure fins arribar a l’actualitat. Quan van néixer? Quants discs han publicat? Quins obstacles han hagut de superar?

- Les recomanacions de quatre discs cada mes, amb un anàlisi a fons.

- La visió crítica dels àlbums publicats més recentment.

- Quin és el grup preferit de...?? Un artista cada mes ens ho explicarà.

- Agenda de concerts del mes següent.

- I les entrevistes, notícies, cròniques de concerts... I molt més!

Tot plegat, pensat amb un disseny atractiu i visual amb la finalitat que la lectura dels diferents continguts sigui dinàmica i gens feixuga. Volem que tot entri també pels ulls, així que li donarem molta importància a l’estètica global i a les fotografies. I, com no podria ser d’altra manera, ho oferirem dins d’uns paràmetres de seriositat i qualitat però perfectament compatibles amb una bona dosi d’humor per fer la lectura més agradable i sense embuts.

I creiem que no se’ns oblida res... Ah si, per obrir la nova revista digital (complementaria a la nostra web, ja existent) ens cal la teva ajuda. Això s’ha de finançar i hem pensat que tu ens pots donar un cop de mà, amb la quantitat que puguis. Si t’animes, tenim recompenses molt atractives. Gaudeix-les i tingues en compte que, en les recompenses, intentarem satisfer els teus gustos en la mesura del possible! Som-hi!

Com repartirem els diners recaptats?
 
- ​El bon periodisme té un preu i intentarem que el de la nostra revista digital sigui un dels millors del mercat. És per això que la nostra aposta per realitzar i publicar continguts de qualitat serà un dels nostres objectius.

- Finançar el sistema informàtic que faci possible la publicació de la revista digital i la seva descàrrega per als subscriptors digitals.

- Finançar la confecció i obtenció de material gràfic que ajudi a completar l’edició de la nostra revista digital, i potenciar al màxim la vessant estètica.

- Manteniment de la infraestructura necessària per mantenir la web i la revista digital, i tots els costos derivats de la seva gestió.

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Totmusicat
Totmusicat
Barcelona
Totmusicat.cat és un portal informatiu de música en català nascut al febrer de l’any 2012. Des del primer dia, al web apostem per fer una difusió de tota l’actualitat al voltant de la música feta en la llengua del nostre país. Considerem que estem vivint un moment dolç amb moltes iniciatives musicals que busquen fer-se un lloc en el sector, situació que no sempre és fàcil. Creiem que per consolidar la nostra cultura els primers que hem d’estar a l’alçada som els mitjans que, ara per ara, no reflecteixen la realitat d’un sector on dia rere dia van naixent noves propostes musicals i d’altres de més consolidades continuen la seva trajectòria, no sense dificultats.
33
sumadors
2605 €
dels 2500 necessaris
finalitzat
el 15/10/2014
Assolit 104%

Aporta-hi 5 €

3 sumadors
T'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 15 €

5 sumadors
4 mesos de subscripció gratuïta a la revista digital + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 25 €

5 sumadors
4 mesos de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 35 €

4 sumadors
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 50 €

4 sumadors
(Queden 6 de 10 recompenses)
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + 2 entrades a un concert que et recomanem + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 75 €

0 sumadors
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Lot Enrenou: dos discs dels grups que han passat per l'Enrenou (la secció de grups novells) + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Lot de tres discs: una tria especial del Totmusicat.cat + 2 entrades a un concert que et recomanem + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
PER A EMPRESES: Anuncia't a la nostra revista en el primer número de la revista digital + T'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
(Queden 15 de 15 recompenses)
1 any de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Vine a conversar amb un grup en una trobada; els hi podràs fer preguntes i xerrar una estona amb ells + Lot de tres discs: una tria especial del Totmusicat.cat + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
2 anys de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Vine a conversar amb un grup en una trobada; els hi podràs fer preguntes i xerrar una estona amb ells + Lot Enrenou: dos discs dels grups que han passat per l'Enrenou (la secció de grups novells) + 2 entrades a un concert que et recomanem + Lot de tres discs: una tria especial del Totmusicat.cat + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
PER A EMPRESES: Anuncia't a la nostra revista digital en dos números + Anuncia't un mes a la nostra web + T'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!!

Aporta-hi 250 €

4 sumadors
(Queden 6 de 6 recompenses)
2 anys de subscripció gratuïta a la revista digital + Experiència Totmusicat: Et convidem a gaudir de la gravació d'un dels nostres programes de ràdio (veuràs l'entrevista a un grup i les diferents seccions) + Vine a conversar amb un grup en una trobada; els hi podràs fer preguntes i xerrar una estona amb ells + Lot Enrenou: dos discs dels grups que han passat per l'Enrenou (la secció de grups novells) + 2 entrades a un concert que et recomanem + Lot de cinc discs: una tria especial del Totmusicat.cat + També t'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!! + Ah i et farem un petó ben gros i una abraçada!!

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
PER A EMPRESES: Patrocina un dels nostre números de la revista digital i anuncia't en dos números + Anuncia't un mes a la nostra web + T'ho agrairem molt, molt, molt en el nostre primer número de la revista digital!

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!