Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

El mural de Cardedeu - JO TAMBÉ HI ERA!

Un projecte de jotambehiera

Articles

Dimarts, 29 de juliol

Jo també vull ser-hi!

Jo també vull ser-hi!


Fes com ells! Ajuda'ns a dir "Jo també hi era!".
Segueix les instruccions i envia'ns la teva foto amb el cartell:


El cartell per imprimir el pots descarregar del següent enllaç:
http://bit.ly/1rrLNJp

Aquí tens un recull de tota la gent que ja ens ha anat donant suport. Coneixes algú? Moltes gràcies a tots!













297
sumadors
8950 €
dels 7640 necessaris
finalitzat
el 17/08/2014
Assolit 117%

Aporta-hi 10 €

71 sumadors
FILA ZERO DE L'ACTE DE SUPORT. Per tots els que no pugueu assistir a l'acte però vulgueu col·laborar en assumir entre tots la sanció per a que plegats mantenim el Mur de Cardedeu amb l'estelada com un símbol de llibertat. L'estelada del mur serà una mica vostra i els vuit encausats us estaran infinitament agraïts.

Aporta-hi 20 €

87 sumadors
(Queden 623 de 700 recompenses)
ENTRADA A L'ACTE DE SUPORT. L'estelada del mur serà una mica vostra, els vuit encausats us estaran infinitament agraïts, i gaudireu d'una vetllada de dignitat i de reafirmació històrica a Cardedeu.

Aporta-hi 30 €

66 sumadors
(Queden 40 de 100 recompenses)
ENTRADA A L'ACTE DE SUPORT + SAMARRETA. L'estelada del mur serà una mica vostra, els vuit encausats us estaran infinitament agraïts, gaudireu d'una vetllada de dignitat i de reafirmació històrica a Cardedeu i tindreu la samarreta del "Jo també hi era!", de color gris amb el mural vermell al pit.

Aporta-hi 40 €

33 sumadors
(Queden 72 de 100 recompenses)
UNA LÀMINA AMB UN RECULL HISTÒRIC DE FOTOGRAFIES DEL MURAL + ENTRADA A L'ACTE DE SUPORT. L'estelada del mur serà una mica vostra, els vuit encausats us estaran infinitament agraïts, gaudireu, si ho voleu, d'una vetllada de dignitat i de reafirmació històrica a Cardedeu i tindreu una làmina amb un muntatge d'un recull històric de fotografies del mural.

Aporta-hi 80 €

40 sumadors
(Queden 0 de 40 recompenses)
UNA LITOGRAFIA DEL MURAL + ENTRADA A L'ACTE DE SUPORT. L'estelada del mur serà una mica vostra, els vuit encausats us estaran infinitament agraïts, gaudireu, si ho voleu, d'una vetllada de dignitat i de reafirmació històrica a Cardedeu i tindreu una litografia del mural feta pel pintor i escenògraf Jordi Castells (d'una sèrie numerada de 40 unitats).

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
ET PINTEM EL MURAL A CASA. L'estelada del mur serà una mica vostra, els vuit encausats us estaran infinitament agraïts, i alguns dels molts que vam pintar el mur vindrem a casa vostra a fer-vos on indiqueu, una reproducció a escala del Mural de Cardedeu.

Aporta-hi 800 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
JO TAMBÉ HI ERA! - OBRA ORIGINAL DE L'ARTISTA JORDI CASTELLS. L'estelada del mur serà una mica vostra, els vuit encausats us estaran infinitament agraïts i l'obra única original sobre el Mural de Cardedeu, feta pel pintor i escenògraf Jordi Castells serà un record històric per tenir-lo a casa vostra.


Blog del projecte

Jo també vull ser-hi!

Fes com ells! Ajuda'ns a dir "Jo també hi era!". Segueix les instruccions i envia'ns la teva foto amb el cartell: El cartell per imprimir el pots descarregar del següent ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!