Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Exposició Fotogràfica "Vall ter, quan cau la nit" XI Biennal d'Olot 2014

Un projecte de ToniFernandez

Comentaris

Hola a tots!! en primer lloc vull agraïr a tots els que ja han col.laborat en el projecte, per mi és molt important poder-ho assolir, ara ja només queden 8 dies, veig que serà difícil, molt difícil però encara no he perdut les esperances, necessito un cop de mà de tothom que pugui, ja veieu que les aportacions són a partir de 2 euros.

Bon cap de setmana!!!!


5 -10 -20 -tots
1Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
41
sumadors
2743 €
dels 2685 necessaris
finalitzat
el 06/07/2014
Assolit 102%

Aporta-hi 2 €

1 sumadors
Aportació sense recompensa amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 6 €

1 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic fuji film de dimensions 130x180 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 12 €

5 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en vinil i sobre peça de fusta laminada d’1cm de gruix de dimensions 130x180 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 18 €

6 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en vinil i sobre peça de fusta laminada d’1cm de gruix de dimensions 200x300 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
Sortida fotogràfica d’una tarda nit per algú interessat en la iniciació en la fotografia nocturna, es tractaria de fer una trobada a partir de les tres de la tarda d’un dissabte per primer donar unes nocions teòriques abans de la sortida i tot seguit fer la sortida posant la teoria en pràctica (les zones serien o racons de la costa brava o bé de Vall ter). I amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 28 €

8 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A4 210x297 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 36 €

3 sumadors
2 fotografies de les que formaran part de l’exposició revelades en vinil i sobre peça de fusta laminada d’1cm de gruix de dimensions 200x300 mm degudament acreditades i firmades i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 56 €

5 sumadors
2 fotografies de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A4 210x297 mm degudament acreditades i firmades i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 75 €

5 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3 420x297 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 180 €

1 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3+ 483x330 mm, emmarcada amb marc de fusta de secció 3x3 i vidre antireflectant, també degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
2 fotografies de les que formaran part de l’exposició revelades en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3+ 483x330 mm, emmarcades amb marc de fusta de secció 3x3 i vidre antireflectant, també degudament acreditades i firmades i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
4 fotografies de les que formaran part de l’exposició revelades en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3+ 483x330 mm, emmarcades amb marc de fusta de secció 3x3 i vidre antireflectant, també degudament acreditades i firmades i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 1000 €

1 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
8 fotografies que formaran part de l’exposició revelades en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3+ 483x330 mm, emmarcades amb marc de fusta de secció 3x3 i vidre antireflectant, també degudament acreditades i firmades, entregades al final de l'exposició i amb agraïment al meu blog.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!