Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Exposició Fotogràfica "Vall ter, quan cau la nit" XI Biennal d'Olot 2014

Un projecte de ToniFernandez

Exposició Fotogràfica
 • Insereix-lo en una pàgina web

Exposició fotogràfica “Vall ter, quan cau la nit”
Vall ter és una zona del nostre pirineu on sempre val la pena passar  una estona per gaudir de la natura, jo sempre que puc hi faig una escapada, encara que sigui per passar una o dues hores, i així de mica en mica un dia una sortida, una altre dia un altre, etc… vaig començar a tenir una mica d’arxiu fotogràfic de la zona tot i que  al principi sempre eren sempre sortides a trenc d’alba, per veure sortir el sol, però de seguit varen començar a ser sortides nocturnes i aquí és quan va néixer  "Vall ter, quan cau la nit” ,que són una sèrie de fotografies de la zona als voltants del refugi d’Ull de ter.
La nit ens obra una visió màgica i amb aquestes imatges intento transmetre aquestes sensacions. Quan ens trobem sols allà dalt a muntanya, moltes vegades ens podem sentir insegurs degut al respecte i les pors que ens creem en la nostra ment, però això no ha de ser cap impediment per poder gaudir d’aquests moments de solitud en la foscor, són moments en els que ets sents viu, te n’adones que existeixes i que realment no som res, som un petit gra de sorra dins l’univers.
La muntanya ja sigui primavera, estiu, tardor o bé  hivern, sempre té el seu encant, però si la visitem de dia o si la visitem de nit, les sensacions són totalment diferents.
Quan cau la nit se’ns obra una visió màgica, i és que la foscor ens porta cap a la llum.
 
Per a què necessito el finançament?
Amb tot això he estat seleccionat per participar a la biennal fotogràfica d’Olot d’aquest any que es celebrarà durant el mes d’agost i necessito el finançament de 2.685 euros mínim per poder fer el revelat de les 16 fotografies que formaran part de l’exposició amb paper fotogràfic Canson Infinity photo satin Premium RC de gran format i el corresponen emmarcat. Si recaptés més diners aquests em servirien per poder refer l’equip fotogràfic perdut, doncs el 18 d'abril passat realitzant una sessió  nocturna per acabar de preparar  les fotografies per la sèrie vaig tenir un ensurt, doncs per mala sort  aquella nit el trípode em va caure al riu amb la desgràcia que  vaig perdre la càmera, al costat hi havia una congesta de neu i no la vaig poder recuperar, amb la conseqüència que de moment no puc adquirir nou equip i hauré d’estar un temps inactiu.
 
Costos:
   484 € - Revelat de les 16 fotografies
1.091 € - Emmarcat de les fotografies i vidres velglas 2mm
   900 € - Revelat de les recompenses, embalatges i enviaments de les mateixes
   210 € - Comissió tot Suma, comissió bancària i impostos
 
Calendari:
·         Del 15 al 31 de juliol: preparació de l’exposició i de les recompenses
·         Del 2 d’agost al 31 d’agost: es podrà gaudir de l’exposició durant tots aquests dies a Olot, als claustres de l'Hospici.
·         De l’1 de setembre al 30 de setembre: repartiment de recompenses.
·         A partir del mes de Setembre concretar dates amb els possibles participants en les sortides d’iniciació a la fotografia nocturna, en grups reduïts de tres persones com a màxim.
 
Per cert que espero que visiteu la Biennal d’Olot, a part de la meva exposició hi haurà el treball de 53 fotògrafs més repartits per diferents llocs del poble, val la pena fer-hi una escapada!!!!
 

Toni Fernández
 
http://tofercu.blogspot.com.es/

Exposición fotográfica “Vall ter, quan cau la nit”
Vall ter es una zona de nuestro pirineo donde siempre vale la pena pasar un rato para disfrutar de la naturaleza, yo siempre que puedo hago una escapada, aunque sea para pasar una o dos horas, y así poco a poco un día una salida, otro día otro, etc ... empecé a tener algo de archivo fotográfico de la zona aunque al principio siempre eran siempre salidas al amanecer, para ver salir el sol, pero de seguido empezaron a fue salidas nocturnas y ahí es cuando nació “Vall ter, quan cau la nit”, que son una serie de fotografías de la zona en los alrededores del refugio d' Ull de Ter. 
La noche nos abre una visión mágica y con estas imágenes intento transmitir estas sensaciones. Cuando nos encontramos solos allá arriba en la montaña, muchas veces nos podemos sentir inseguros debido al respeto y los miedos que nos creamos en nuestra mente, pero esto no debe ser ningún impedimento para poder disfrutar de estos momentos de soledad en la oscuridad, son momentos en los que te sientes vivo, te das cuenta que existes y que realmente no somos nada, somos un pequeño grano de arena en el universo. 
La montaña ya sea primavera, verano, otoño o invierno, siempre tiene su encanto, pero si la visitamos de día o si la visitamos de noche, las sensaciones son totalmente diferentes. 
Cuando cae la noche se nos abre una visión mágica, y es que la oscuridad nos lleva hacia la luz. 
 
Para qué necesito la financiación? 
Con todo esto he sido seleccionado para participar en la bienal fotográfica de Olot de este año que se celebrará durante el mes de agosto y necesito la financiación de 2.685 euros mínimo para poder realizar el revelado de las 16 fotografías que formarán parte de la exposición con papel fotográfico Canson Infinity photo satin Premium RC de gran formato y el correspondiente enmarcado. Si recaudara más dinero estos me servirían para poder rehacer el equipo fotográfico perdido, pues el 18 de abril pasado realizando una sesión nocturna para terminar de preparar las fotografías para la serie tuve un susto, pues por mala suerte aquella noche el trípode se me cayó al río con la desgracia que perdí la cámara, se quedó bajo la nieve dentro del río y no la pude recuperar, con la consecuencia de que por el momento no puedo adquirir nuevo equipo y estaré un tiempo inactivo. 
 
costes: 
    € 484 - Revelado de las 16 fotografías 
€ 1091 - Enmarcado de las fotografías y cristales velglas 2mm 
    € 900 - Revelado de las recompensas, embalajes y envíos de las mismas 
    € 210 - Comisión todo Suma, comisión bancaria e impuestos 
 
calendario: 
· Del 15 al 31 de julio: preparación de la exposición y de las recompensas 
· Del 2 de agosto al 31 de agosto: se podrá disfrutar de la exposición durante todos estos días en Olot, en los claustros del Hospici. 
· Del 1 de septiembre al 30 de septiembre: reparto de recompensas. 
· A partir del mes de Septiembre concretar fechas con los posibles participantes en las salidas de iniciación a la fotografía nocturna, en grupos reducidos de tres personas como máximo. 
 
Por cierto que espero que visitéis la Bienal de Olot, a parte de mi exposición estará el trabajo de 53 fotógrafos más repartidos por diferentes lugares del pueblo, vale la pena hacer una escapada!!


Toni Fernández
 
http://tofercu.blogspot.com.es/


 
 

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

ToniFernandez
ToniFernandez
la bisbal d'empordà
Originari de La Bisbal d’Empordà, aficionat des del 2007 a la fotografia digital, una afició que a poc a poc ha anat creixent fins a dia d’avui, de manera autodidacta al principi i realitzant algún taller fotogràfic els últims temps. La fotografía és una manera de transmetre moments i sensacions viscudes que sempre serán irrepetibles.
41
sumadors
2743 €
dels 2685 necessaris
finalitzat
el 06/07/2014
Assolit 102%

Aporta-hi 2 €

1 sumadors
Aportació sense recompensa amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 6 €

1 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic fuji film de dimensions 130x180 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 12 €

5 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en vinil i sobre peça de fusta laminada d’1cm de gruix de dimensions 130x180 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 18 €

6 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en vinil i sobre peça de fusta laminada d’1cm de gruix de dimensions 200x300 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
Sortida fotogràfica d’una tarda nit per algú interessat en la iniciació en la fotografia nocturna, es tractaria de fer una trobada a partir de les tres de la tarda d’un dissabte per primer donar unes nocions teòriques abans de la sortida i tot seguit fer la sortida posant la teoria en pràctica (les zones serien o racons de la costa brava o bé de Vall ter). I amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 28 €

8 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A4 210x297 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 36 €

3 sumadors
2 fotografies de les que formaran part de l’exposició revelades en vinil i sobre peça de fusta laminada d’1cm de gruix de dimensions 200x300 mm degudament acreditades i firmades i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 56 €

5 sumadors
2 fotografies de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A4 210x297 mm degudament acreditades i firmades i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 75 €

5 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3 420x297 mm degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 180 €

1 sumadors
1 fotografia de les que formaran part de l’exposició revelada en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3+ 483x330 mm, emmarcada amb marc de fusta de secció 3x3 i vidre antireflectant, també degudament acreditada i firmada i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
2 fotografies de les que formaran part de l’exposició revelades en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3+ 483x330 mm, emmarcades amb marc de fusta de secció 3x3 i vidre antireflectant, també degudament acreditades i firmades i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
4 fotografies de les que formaran part de l’exposició revelades en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3+ 483x330 mm, emmarcades amb marc de fusta de secció 3x3 i vidre antireflectant, també degudament acreditades i firmades i amb agraïment al meu blog.

Aporta-hi 1000 €

1 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
8 fotografies que formaran part de l’exposició revelades en paper fotogràfic Canson Infinity de dimensions A3+ 483x330 mm, emmarcades amb marc de fusta de secció 3x3 i vidre antireflectant, també degudament acreditades i firmades, entregades al final de l'exposició i amb agraïment al meu blog.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!