Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

La nostra il·lusió: nedar i jugar a Waterpolo

Un projecte de Dospiks

Articles

No hi ha cap article
4
sumadors
65 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 09/05/2014
Assolit 4%

Aporta-hi 5 €

1 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració.

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït el dia de la cursa.

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït per dues persones el dia de la cursa.

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït per dues persones el dia de la cursa. Una invitació per entrar a la piscina climatitzada(en qualsevol moment) i/o a la d'exterior en temporada d'estiu, i poder provar i gaudir de les instal.lacions.

Aporta-hi 40 €

1 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït per dues persones el dia de la cursa. Una invitació doble per entrar a la piscina climatitzada(en qualsevol moment) i/o a la d'exterior en temporada d'estiu, i poder provar i gaudir de les instal.lacions. Bossa regal del dia de la cursa.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït per dues persones el dia de la cursa. Una invitació doble per entrar a la piscina climatitzada(en qualsevol moment) i/o a la d'exterior en temporada d'estiu, i poder provar i gaudir de les instal.lacions. Bossa regal del dia de la cursa. Sopar gratuït per 4 persones a la festa de fi de temporada.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!