Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

La nostra il·lusió: nedar i jugar a Waterpolo

Un projecte de Dospiks

La nostra il·lusió: nedar i jugar a Waterpolo
  • Insereix-lo en una pàgina web

El CWA és un club de waterpolo de Catalunya, el club es va fundar el 1996.
Som d’Anglès, un petit poble de la província de Girona (C.P. 17160)

Tot i ser un poble petit, tenim una secció de waterpolo i una de natació. 
Juguem a waterpolo a la lliga catalana, amb un equip absolut i un de júnior. El nostre equip júnior està format per jugadors d’edats compreses entre els 6 i els 14 anys. 
També participem en totes les  competicions de natació, que podem.

Degut a la forta crisi econòmica, tenim molts problemes per finançar l’activitat del nostre club i és per això que organitzem una cursa de muntanya. Necessitem diners per pagar les despeses de la cursa i si tenim excedents es destinaran a pagar els desplaçaments de la propera temporada.

Cada partit d'aquests nois implica fer més de 100 km per jugar, i tot i el gran esforç econòmic dels pares,del club i dels propis jugadors, al ser un esport tan minoritari, i no tenir ajuda de cap tipus es fa molt difícil tirar endavant. Ara que hem engegat el projecte de l'equip del juniors, ens agradaria continuar amb la il·lusió que tenen tots aquests nois i noies de continuar jugant i nedant la temporada vinent, i també seguir amb el projecte dels absoluts.
És per això que necessitem la col·laboració de tothom que ens vulgui o pugui ajudar.
Aquesta temporada els júniors han jugat un total de 3 fases (6 partits per fase),i segons els resultats, llavors la federació els emparella amb equips d'altres grups. La primera fase, d'acoblament de l'equip els va deixar en la part baixa de la classificació, però en la segona fase, on s'han conegut millor entre ells, han millorat espectacularment el seu rendiment i s'han entès a la perfecció, els ha permès acabar primers del grup. Ara els queda disputar la tercera i última fase.
Han jugat amb: CW Vallirana, CW Banyoles, CW GEiEG, CW Hospitalet, CW Minorisa-Manresa, CW Figueres, CW Badia, hem anat a fer un torneig a Sallent...etc...

Pel que fa als absoluts, han quedat a la meitat de la taula, un molt bon resultat tenint en compte el potencial dels altres equips.

En quant a la natació hi ha un calendari de competicions: Sta. Coloma de Farners, Figueres, Vic, Olot, GEiEG etc.. i a mesura que passen els dies i les competicions els resultats també són molt millors. 
En general no hi ha un cap de setmana que estiguin parats, sigui per waterpolo o natació sempre van amunt i avall a competir.
El nostre únic objectiu es recaptar fons per mantenir el club amb la seva activitat, i continuar amb la progressió d'aquests nois i noies en l'activitat que duen a terme.
 
Moltes gràcies per la teva atenció i interès vers el nostre projecte.



Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Dospiks
Dospiks
Anglès
Club Waterpolo Anglès
4
sumadors
65 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 09/05/2014
Assolit 4%

Aporta-hi 5 €

1 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració.

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït el dia de la cursa.

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït per dues persones el dia de la cursa.

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït per dues persones el dia de la cursa. Una invitació per entrar a la piscina climatitzada(en qualsevol moment) i/o a la d'exterior en temporada d'estiu, i poder provar i gaudir de les instal.lacions.

Aporta-hi 40 €

1 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït per dues persones el dia de la cursa. Una invitació doble per entrar a la piscina climatitzada(en qualsevol moment) i/o a la d'exterior en temporada d'estiu, i poder provar i gaudir de les instal.lacions. Bossa regal del dia de la cursa.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Detall de la cursa. Fotografia firmada per tot l'equip, en agraïment per la col.laboració. Esmorzar gratuït per dues persones el dia de la cursa. Una invitació doble per entrar a la piscina climatitzada(en qualsevol moment) i/o a la d'exterior en temporada d'estiu, i poder provar i gaudir de les instal.lacions. Bossa regal del dia de la cursa. Sopar gratuït per 4 persones a la festa de fi de temporada.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!