Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Intercanvis de joves al nord i sud de Catalunya (Joves de Catalunya JdC)

Un projecte de arnaucatnord66

Articles

No hi ha cap article
5
sumadors
195 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 12/03/2014
Assolit 19%

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord).

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC.

Aporta-hi 35 €

1 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC + bandera catalana amb burro (150 x 90 cm).

Aporta-hi 60 €

2 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC + bandera catalana amb burro (150 x 90 cm) + barret de llana amb bandera catalana.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC + bandera catalana amb burro (150 x 90 cm) + barret de llana amb bandera catalana + CD de Jordi Barre "Una vida de llum".

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC + bandera catalana amb burro (150 x 90 cm) + barret de llana amb bandera catalana + CD de Jordi Barre "Una vida de llum" + una ampolla de vi del litoral nord català (primer preu) amb una invitació a participar a una de les nostres reunions públiques de JdC a Perpinyà i integrar l'equip com a membre Premium.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!