Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Intercanvis de joves al nord i sud de Catalunya (Joves de Catalunya JdC)

Un projecte de arnaucatnord66



  • Insereix-lo en una pàgina web

A Catalunya Nord estem malauradament perden la nostra llengua i identitat catalana a causa del jacobinisme francès que no para de crèixer. Amb la futura independència de Catalunya volem tenir la possibilitat de crear projectes amb joves del Principat per mantenir la llengua i la cultura catalana i per crear nous projectes transfronterers (identitaris, econòmics i turístics) i deixar completament el nostre flagell Montpeller. Sem catalans abans de tot.

Hem creat fa un mes la secció Joves de Catalunya (JdC) al setge de CDC a Perpinyà per intentar crear una nova dinàmica al País Català, al nivell de la llengua i de la cultura catalana que no para de disminuir amb el temps i aquesta dinàmica la volem fer amb joves perquè som nosaltres el futur.
Volem despertar els joves de Catalunya Nord a través de la importància de la llengua i de la cultura catalana i provar aquesta resistència a l'influencia francesa sobre els esperits.

La independència de Catalunya serà molt important per Catalunya Nord i qui diu independència diu reconeixement de la llengua i de la cultura catalana al si de la unió europea. Perpinyà tindrà un bona oportunitat per jugar amb el seu potencial econòmic i turistíc ja que malauradament totes les nostres riqueses van a Montpeller.

Necessitem doncs ajuda per poder crear intercanvis entre joves catalans del sud i del nord (trobades, sopars, relacions transfrontaleres per la llengua) i avançar tots junts per una nova valoració de la catalanitat entre els dos territoris catalans, cosa que em perdut des del 7 de novembre del 1659 amb el tractat dels Pirineus.

Moltes gràcies per endavant i visca la Terra !
 

Intercanvis de joves al nord i sud de Catalunya (Joves de Catalunya JdC)

Facebook    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

arnaucatnord66
arnaucatnord66
EL SOLER
Militant català de Catalunya Nord, vull defensar la llengua i la cultura catalana a qualsevol lloc dels Països Catalans.
5
sumadors
195 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 12/03/2014
Assolit 19%

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord).

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC.

Aporta-hi 35 €

1 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC + bandera catalana amb burro (150 x 90 cm).

Aporta-hi 60 €

2 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC + bandera catalana amb burro (150 x 90 cm) + barret de llana amb bandera catalana.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC + bandera catalana amb burro (150 x 90 cm) + barret de llana amb bandera catalana + CD de Jordi Barre "Una vida de llum".

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
El vostre nom als agraïments de les reunions públiques dels JdC (Joves de Catalunya CDC Catalunya Nord) + un fullet del nostre programa transfronterer JdC + bandera catalana amb burro (150 x 90 cm) + barret de llana amb bandera catalana + CD de Jordi Barre "Una vida de llum" + una ampolla de vi del litoral nord català (primer preu) amb una invitació a participar a una de les nostres reunions públiques de JdC a Perpinyà i integrar l'equip com a membre Premium.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!