Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Magazín Projecte Katiuska

Un projecte de roseroliver

Magazín Projecte Katiuska
  • Insereix-lo en una pàgina web

Projecte Katiuska és un magazín,  online,  en català, de nova creació que neix de la necessitat de crear un espai, en el qual tinguin cabuda articles, notícies i espais d'oci de caràcter social, educatiu i cultural de l´illa de Mallorca. 

El Magazín Projecte Katiuska està dirigit a mares i pares que pensen que una altra forma de viure en família és possible, famílies que prefereixen acudir a una exposició artística  o calçar-se unes katiuskas i anar a saltar sobre l´aigua a visitar un parc de bolles o quedar-se a casa veient la tele en un dia de pluja. Pares i mares que volen ser selectius i conscients de com inverteixen el seu temps i el dels seus fills.
 
QUÈ HI TROBARÉ AL MAGAZIN?

 
- Articles que tractin temes relacionats amb l'educació, ciència, medi ambient així com propostes culturals per els més petits.
 
- Agenda d'Oci:
  • Es tindrà especial atenció a seleccionar aquelles propostes amb caràcter educatiu, social i artístics que promoguin en la mesura del possible el vincle afectiu pares/fills.
     
  • També volem donar especial atenció a aquelles activitats de "Cost Zero", es a dir, gratuïtes perque tothom pugui gaudir en família sense necessitat de fer cap despesa.
 
- Notícies relacionades amb la infància que tinguin com a lloc comú l'Illa de Mallorca.
 
- Xarxa de Blogs: Donarem cabuda a la comunitat blogaire de parla catalana creant un espai en el v   qual puguin compartir el seu blog sempre que comparteixi la filosofia dels nostres projecte.
 
- Xarxa de "comerços amb ànima": Espai dedicat a aquells emprenedors illencs que han posat en  marxa un negoci dedicat a la infància i que es caracteritzen per oferir un valor afegit (tallers artístics, contacontes, etc)
 
- Propostes literàries per a nens i adolescents.
 
QUÉ NO HI TROBARÉ?
En el nostre Magazine no hi trobaràs tot allò que puguis trobar en un espai més "generalista", no trobaràs propostes per passar la tarda en uns grans magatzems, per anar a sopar a una hamburgueseria de menjar ràpid o per acudir a un espectacle amb animals per exemple.
 
QUIN FORMAT TINDRÀ?
Es treballarà a través de la plataforma Genews i tindrà la estructura d'una publicació digital. Aquest sistema ens permet, a més de gestionar els nostres continguts, compartir-los i posicionarl-os a la xarxa d'una manera eficient.

PER QUÈ ET NECESSITEM?
En aquest moment  el Magazín “Projecte Katiuska" es troba en la fase inicial, en la qual ja hem definit els aspectes més importants del projecte (continguts, estructura, recursos i pressupost) i necessitem finançament per posar en marxa aquesta primera fase.

Per calcular l'import total que necessitarem per començar a treballar hem tingut en compte els següents costos:

- Alta i manteniment durant els primers 6 mesos en la plataforma en la qual treballarem (GeNews).

-Hosting i domini

-Disseny del Web (a càrrec de la il·lustradora Vireta)

-Recompenses

-Obligacions tributàries, impostos i percentatge de totSuma
 
Pensem que actualment no existeix a Mallorca una publicació digital dirigida a famílies amb nens amb aquest tipus de continguts que apostin per fomentar, entre altres coses, la llengua i la cultura pròpia entre els més petits i pensem que en aquests moments que estem vivint és important apostar per projectes com el nostre.

És un projecte petit, amb un pressupost petit i amb una il·lusió molt gran per fer coses, posar projectes en comú i per sembrar una llavor i veure-la créixer.

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

roseroliver
roseroliver
Palma de Mallorca
Després de més d'una dècada treballant per a tercers fa uns anys vaig decidir emprendre pel meu compte i gestionar jo mateixa el meu temps, les meves energies i els meus somnis. Sóc entusiasta, optimista, idealista i un pèl sergent... M'agrada el cafè sense sucre i sóc més de cans que de moixos :)
10
sumadors
729 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 29/01/2014
Assolit 36%

Aporta-hi 5 €

0 sumadors
Tindràs la satisfacció d'haver ajudat a donar ales a un projecte i per descomptat...la nostra gratitud! :)

Aporta-hi 9 €

2 sumadors
A més de tenir la satisfacció d'haver ajudat a donar ales a un projecte el teu nom apareixerà a la pàgina d'agraïments del Magazín.

Aporta-hi 18 €

2 sumadors
- El teu nom apareixerà a la pàgina d'agraïments del Magazín. - T'enviarem una fantàstica bossa de cotó amb un disseny exclusiu de la il·lustradora "Vireta" (Responsable del disseny de la web)

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
- El teu nom apareixerà a la pàgina d'agraïments del Magazín.
- T'enviarem una fantàstica bossa de cotó + una tassa de desdijuni amb un disseny exclusiu de la il·lustradora "Vireta" (Responsable del disseny de la web)

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
Si tens un bloc en català aquesta es la teva aportació :)
El teu bloc formarà part de la secció "xarxa de blocs" (sempre que el seu contingut encaixi amb la filosofia del magazín)
A més el teu nom apareixerà a la pàgina d'agraïments del Magazín i t'enviarem una bossa de cotó amb un disseny exclusiu de la l·lustradora "Vireta" (Responsable del disseny de la web)

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
A Projecte Katiuska volem donar-li molta importància a les activitats i als continguts relacionats amb el medi ambient, especialment en el que concerneix a la illa de Mallorca, per la qual cosa amb aquesta aportació, a més de la satisfacció de contribuir al projecte t'oferim;

- Bossa de cotó amb disseny exclusiu de la il·lustradora Vireta
- Quota d'un any de soci en el GOB (Grup d´ornitologia Balear)

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
Si tens una empresa i confies en el nostre projecte t'oferim ser el nostre patrocinador. Què t'oferim?

- Megabanner a la home del web de 728x90 (durant un mínim de 6 mesos)

- Botó 234 x 90 a secció (durant un mínim de 6 mesos)

- 1 Reportatge ò Entrevista amb enllaç al web


Blog del projecte

Com sorgeix la idea?

No sé ben bé quan va sorgir la idea d'aquest magazín, però ja feia estona que tenia "un run run" al cap... Record especialment un dia que vaig dur al meu fill ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!