Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

LA QUARTERA

Un projecte de LaQuartera

Articles

Divendres, 3 de gener

COL·LABOREM AMB EL VELÒDROM

COL·LABOREM AMB EL VELÒDROM

Al Centre Cívic de Can Balsach s'ha reobert fa poc l'espai gastronòmic i cultural EL VELÒDROM. Com a projectes afins, hem decidit col·laborar-hi, de manera que us podem oferir:

-  RECOMPENSES EN FORMA DE SOPAR PER A DUES PERSONES A 30€ 

- EL QUINTO DEL VELÒDROM I LA QUARTERA

               Dissabte 4 a partir de les 7 de la tarda
               Diumenge 5 a partir de les 10 de la nit

* Hi haurà lloros vinguts de tot el Vallès, regals originals per a tots els guanyadors, diversió assegurada i alguna sorpresa!!! 
I evidentment... tots els beneficis seran pel projecte de La Quartera!!!! 


EL VELÒDROM I LA QUARTERA TENEN LES PORTES OBERTES PER A TOTS VOSALTRES, AIXÍ QUE US HI ESPEREM!!!
 



Dijous, 2 de gener

RECTA FINAL DE LA CAMPANYA

RECTA FINAL DE LA CAMPANYA

Som a la recta final de la campanya!!! I el nostre objectiu 10.000 euros és més a prop que mai!!!! 


És per això que s'acosten uns dies d'activitat intensa...! A La Quartera no parem ni per vacances, així que traieu les agendes i apunteu-vos unes quantes cites!!!


Acte- xerrada de presentació de la plataforma de crowfunding "Tot Suma" amb el projecte "Warcelona" de la mà del periodista Jordi Borràs i presentació de La Quartera
 
El proper divendres 3 de gener a 2/4 de 7 de la tarda presentarem la plataforma des de la qual estem intentant finançar el projecte, "Tot Suma". Aquesta és una plataforma sense ànim de lucre que ajuda a finançar projectes arreu dels PPCC. 
 
Alhora, contarem amb la presència de Jordi Borràs, un periodista amb elevat compromís social, que a través d'aquesta plataforma va aconseguir realitzar l'obra "Warcelona, una història de violència". 
 
Finalment, presentarem el projecte de La Quartera.
 
Per més informació de la xerrada: http://www.cancapablanca.cat
 
 
4 de gener, sorteig de la "Panera de la Quartera"
 
El proper 4 de gener, es durà a terme el sorteig de la panera, valorada en centenars d'euros i que ha rebut aportacions solidàries de diverses persones , col·lectius, empreses entitats, etc. 
Aquest es realitzarà a 2/4 d'1 del migdia a Can Capablanca. 
 


4 i 5 de gener, Quinto solidari amb la Quartera a l'espai cultural i gastronòmic EL VELÒDROM

Si teniu una estona aquest cap de setmana, no dubteu a venir al Quinto que se cel·lebrarà a l'espai cultural i gastronòmic El Velòdrom (Centre Cívic de Can Balsach) en solidaritat amb La Quartera.

El Quinto està pensat per petits i grans, així que hi ha horaris per a tots els gustos. El dissabte 4 es farà a les 7 de la tarda i el diumenge a partir de les 10 de la nit...

Tenim lloros, guixes, premis molt xulos i molta il·lusió per la primera col·laboració entre aquests dos projectes nous a la nostra ciutat... us ho perdreu?

Us hi esperem!!!!
 
 
Fem Quartera, fem espais de participació popular i transformació social!
 
 



Dilluns, 16 de desembre

I SI ENS UTILITZEU COM A REGAL...

I SI ENS UTILITZEU COM A REGAL...

AQUÍ TENIU EL VAL!

RETOQUEU-LO I A GAUDIR!!! 




Dilluns, 16 de desembre

AQUESTES FESTES... REGALA QUARTERA

AQUESTES FESTES... REGALA QUARTERA

Si sou els típics que no sabeu què regalar ara per aquestes dates... a La Quartera us en donem la solució!

Penseu que amb les nostres recompenses fareu un regal amb valor afegit, ja que totes aporten i enforteixen el projecte que estem tirant endavant..!

Si us fa mandra repassar les nostres recompenses per veure quines us serviran... us n'oferim una selecció!, però evidentment TOTES us poden ser un bon regal!!! És qüestió de gustos... i de pressupostos, i ja sabeu que en tenim un gran ventall!

Si cliqueu damunt del nom podreu llegir més sobre cada col·laborador. 

TAST DE CERVESA DEL MONTSENY

TAST DE VINS DE L'OLIVERA

MENÚ DE MIGDIA (1 PERSONA) O DE NIT (2 PERSONES) A CAN CAPABLANCA

1 ANY DE SUBSCRIPCIÓ A CAN CAPABLANCA

DINAR PER A 10 PERSONES CUINAT I SERVIT A CASA 

NO HI DONIS MÉS VOLTES...
AQUESTES FESTES REGALA QUARTERA!!!



Divendres, 13 de desembre

LA PANERA DE LA QUARTERA!

LA PANERA DE LA QUARTERA!

La panera de La Quartera!
 
En el marc de la Campanya de micromecenatge per tirar endavant el nou projecte de la Quartera, i per tal de seguir fent soroll i aconseguir més calaix, hem decidit fer una panera que ha d'anar creixent amb aportacions de persones i projectes al llarg del mes de desembre.  

Com és i què té la panera de La Quartera?
- La panera de la quartera no té límit! Té de tot i no para de créixer:  eines per a la cultura crítica; excel·lències agroecològiques (i alguna que no) per a la supervivència en una època de lluites (de primera necessitat i de gaudi, que també ens cal); cultura musical i literària; alguna sorpresa, i molt bona intenció! 
'La panera de La Quartera' no parteix de zero, però no pot parar de créixer. Neix avui amb l'últim disc de Quimicefa; amb beuratges de la Companyia Cervesera del Montseny; un vi de l'Olivera i Limoncello 'Clandestí'; amb llibres del Cesk Freixes i el Josep Manel Busqueta, així com el suggerent En defensa d'Afrodita i el llibre il·lustrat I si parlem amb el veí del Segon?. 'La panera de la Quartera' compta també de sortida amb tres samarretes dissenyades per Milvietnams, un cistellet de trapillo fet a mà, un menú de migdia a Can Capablanca i una sessió de fisioteràpia amb la cooperativa en procés de gestació Tracta'm!
 
Com funciona?
- 'La Panera de la Quartera' creix cada dia amb les aportacions desinteressades de la gent o d'altres projectes que creuen i veuen la necessitat de tirar endavant La Quartera. Si voleu fer alguna donació només ho heu de dir o portar-ho al Casal!

- Si vols entrar en el sorteig de 'La panera de La Quartera', que avui ja té un valor de 150€, només t'has de comprar una papereta o més d'una, pel preu de 2€! Si vols veure-la en directe ho podràs fer a l'Espai Cooperatiu de Cuina i Cultura de Can capablanca a partir d'avui!
 
Salut i alegria! 



Dijous, 12 de desembre

EL TEIXIT DE LA TERRA

EL TEIXIT DE LA TERRA

El Teixit de la Terra és una cooperativa de consum de productes ecòlogics que també forma part de La Quartera Sabadell, ja que és el seu nou assentament on arriben els productes i es fa el repartiment de cistelles de productes. 
Si voleu conèixer més sobre el Teixit de la terra cliqueu AQUÍ

Col·labora amb el Totsuma!
Tots fem Quartera! Mira les recompenses....segur que alguna pot ser un bon regal!



Dimecres, 11 de desembre

La Quartera al setmanari Directa!

La Quartera al setmanari Directa!

Aquesta setmana hem aparegut al setmanari La Directa! 
Si voleu llegir l'article, el teniu a cop de clic! 

La Quartera, nou espai col·lectiu a Sabadell






Dijous, 5 de desembre

UNA PRESENTACIÓ FORMAL...

Per si encara no heu entès del tot de què va el nostre projecte... us adjuntem aquesta petita presentació que us pot servir per fer-vos decidir a l'hora de col.laborar amb nosaltres... No ho dubtis més, SUMA! Fem Quartera!



Dimecres, 4 de desembre

VIDEO DEL DINAR POPULAR DE PRESENTACIÓ DE LA QUARTERA

Ja tenim el fantàstic vídeo del dinar de presentació de la Quartera, només cal que el mireu per veure l'ambient que es respira a la Quartera ! 



Dilluns, 25 de novembre

NOTICIA DEL ISABADELL:



Neix La Quartera:
un nou espai d’entitats per a la ciutat


http://www.isabadell.cat/2013/11/neix-la-quartera-un-nou-espai-dentitats-per-a-la-ciutat/



Dilluns, 25 de novembre

LA QUARTERA COMENÇA EL MICROMECENTAGE!

LA QUARTERA COMENÇA EL MICROMECENTAGE!

Més de 150 persones al dinar de presentació de "La Quartera". Tret de sortida al projecte de micromecenatge
 
Dissabte 23 de novembre es va realitzar al nou espai "La Quartera" la presentació del seu projecte de reforma i preparació per acollir un nou espai d'entitats a la ciutat que sumarà esforços amb el projecte de Can Capablanca. Un projecte que fomenta el seu finançament en el micromecenatge a través de la plataforma "Tot Suma" (podeu consultar el projecte de micromecenatge aquí  http://www.totsuma.cat/projecte/1097/la-quartera )
 
Des de primera hora del matí, una vintena d'activistes de la PAHiC Sabadell ja estaven fent els preparatius pel dinar, una paella per 150 persones, que es va acabar completament. Poc a poc desenes de persones es congregaven al voltant del local, al carrer Comte Jofre 24, esgotant els tiquets previstos pel dinar. Amb el local ple a vessar es va realitzar una presentació del nou projecte "La Quartera" (podeu consultar el dossier adjunt) format per diverses entitats locals (PAiCH, Teixit de la Terra, Treu Banya, Can Capablanca, CUP, Espai de Cuina i cultura de Can Capablanca, i Comissió de Festes Populars de Sabadell. Durant aquesta presentació membres dels diversos col·lectius que conformen l'espai van explicar el projecte, van projectar un vídeo-presentació del projecte, que properament sortirà a la llum, i van explicar com es pretén assolir el finançament a través de la Plataforma de micromecenatge "Tot Suma". 
 
Objectiu 10.000 euros
 
Per tal de poder adequar l'espai, La Quartera presenta un pressupost de 10.000 euros que pretén assolir en 44 dies a través del micromecenatge. A través de la plataforma "Tot Suma" es poden fer aportacions a partir de 10€ amb el projecte a canvi de recompenses molt diverses, entre les quals podem destacar des d'una samarreta, tallers i tasts, àpats, sortides i una àmplia gamma que podeu consultar a l'enllaç amb Tot Suma. 
 
Així doncs, comença un comte endarrere de prop d'un mes i mig que serà determinant pel futur econòmic d'aquest projecte. 
 
Podeu trobar fotografies de la presentació de dissabte al nostre facebook https://www.facebook.com/pages/La-Quartera-Sabadell/618852091489348?ref=stream&directed_target_id=0
 
I per qualsevol altra informació no dubteu en contactar-nos. 
 
Gràcies!



327
sumadors
10545 €
dels 10000 necessaris
finalitzat
el 08/01/2014
Assolit 105%

Aporta-hi 10 €

28 sumadors
(Queden 178 de 200 recompenses)
Xapa de La Quartera + Agraïment al web

Aporta-hi 15 €

27 sumadors
(Queden 77 de 100 recompenses)
Xapa de La Quartera + Agraïment al web + DVD 10 anys del casal Can Capablanca

Aporta-hi 15 €

33 sumadors
(Queden 47 de 80 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web + entrada Concert exclusiu At Versaris amb col·laboracions sorpresa

Aporta-hi 20 €

30 sumadors
(Queden 79 de 100 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web+Dinar popular fet per les cooperatives de consum de la Quartera.

Aporta-hi 25 €

63 sumadors
(Queden 43 de 100 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web + samarreta

Aporta-hi 30 €

33 sumadors
(Queden 0 de 30 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web + Cata de Cervesa Artesanal del Montseny amb el seu mestre cerveser

Aporta-hi 30 €

8 sumadors
(Queden 33 de 40 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web + Taller de cocktails amb l' Eugenio

Aporta-hi 30 €

33 sumadors
(Queden 18 de 50 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web + Menú 1 persona a restaurant de Can Capablanca

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web+Màster class de dansa

Aporta-hi 30 €

7 sumadors
(Queden 14 de 20 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web+Excursió amb guía de caça de bolets, temporada 2014 amb Isra Estopà (biòleg i boletàire) acompanyats per Oleguer Presas.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
Xapa de la Quartera+ Agraïment al web + Sopar per a dues persones al Velòdrom (Entrepà Deluxe + beguda)

Aporta-hi 40 €

19 sumadors
(Queden 21 de 40 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web+Cata de vins de la cooperativa l'Olivera a Sabadell

Aporta-hi 50 €

9 sumadors
(Queden 6 de 10 recompenses)
Agraïment al web + Ús de la Sala (1 acte)

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Xapa de la Quartera+Agraïment al web+ Menú de migdia per una persona al restaurant ecològic Vita Viridis

Aporta-hi 80 €

11 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web+Sopar a Can Capablanca per a 2 persones (amanida+braves+cassola+coca+copa)

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
(Queden 7 de 10 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web+ 1 any de inscripció al Casal com a soci (no socis)

Aporta-hi 100 €

14 sumadors
Xapa de la Quartera + Agraïment al web+Aportació solidària amb detall de productes ecològics de les cooperatives de consum.

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Agraïment al web+ Recital Poesia de Roc Casagran i David Caño (Transport i equip tècnic a càrrec del col·lectiu)

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Agraïment al web+ Concert/recital Cesk Freixas i Roc Casagran (Transport i equip tècnic a càrrec del col·lectiu)

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Xapa de la Quartera+ Agraïment al web+ Mostra de cançó improvisada per amenitzar una vetllada a càrrec de Cor de Carxofa (Transport a càrrec del sumador)

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
(Queden 2 de 3 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web+Catering de diumenge portat a casa per a 10 persones de Flama Roja (cuinar)

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Xapa de la Quartera + Agraïment al web+Catering de diumenge per a 10 persones de Flama Roja (cuinar i servir)

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Aportació Extra-solidària. Xapa de la Quartera + Agraïment al web + Detall de productes ecològics de les cooperatives de consum.


Blog del projecte

COL·LABOREM AMB EL VELÒDROM

Al Centre Cívic de Can Balsach s'ha reobert fa poc l'espai gastronòmic i cultural EL VELÒDROM. Com a projectes afins, hem decidit col·laborar-hi, de manera que us podem ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!