Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

En defensa dels nostres mestres i les víctimes de l'Holocaust

Un projecte de israelacatalunya

Articles

Dimarts, 19 de novembre

Tanquem barraca

 
Fa tot just un mes vam iniciar una campanya de micromecenatge per recollir fons amb la finalitat d'interposar una querella criminal  arran d'un article publicat a Diálogo libre on es comparava el professorat i les AMPES de Catalunya amb el criminal de guerra nazi i responsable dels camps d'extermini Adolf Eichmann.
 
A falta de 14 dies per acabar la campanya, gràcies a la col·laboració desinteressada de 110 sumadors hem aconseguit només 2230 euros dels 4527 necessaris per assolir el nostre objectiu, el que suposa un 49% del total dels honoraris d'advocats i procuradors.
 
Analitzant la resposta que hem obtingut a la nostra crida per evitar que aquestes injúries contra el professorat dels nostres fills servint-se del recurs a banalitzar la memòria de les víctimes de l'Holocaust quedessin impunes i vista la impossibilitat d'assolir el nostre objectiu hem decidit posar punt i final a la campanya.
 
Volem agrair la comprensió i generositat dels 110 sumadors que heu cregut en aquest projecte i lamentem que degut a la falta de suport i implicació del col·lectiu insultat ens veiem obligats a tancar barraca.
 
Israel a Catalunya continuarà esmerçant les seves energies en combatre i denunciar públicament la banalització del nazisme amb aquells mitjans que estimi necessaris. 
 
Moltes gràcies i fins la propera!
 
* Tots aquells que hàgiu fet aportacions a la campanya veureu reemborsades les vostres aportacions en els propers dies. 



Diumenge, 3 de novembre

Un nou impuls a la campanya


Aquesta setmana donarem un nou impuls a la campanya fent-la arribar a tots els centres educatius de Catalunya.



Diumenge, 27 d'octubre

1710 € en una setmana

 
La campanya de crowdfunding encetada per Israel a Catalunya per dur el dirigent espanyolista que va comparar el professorat català amb Eichmann davant la justícia aplega 1710 € en la seva primera setmana. La campanya es vehicula mitjançant la Plataforma totSuma.cat i pretén recollir 4527 € per querellar-se contra el dirigent espanyolista per afirmar que el professorat català actua de la mateixa manera que Adolf Eichmann.
 
En aquest tall de la pel·lícula Nüremberg teniu imatges històriques reals del què va fer Adolf Eichmann com a arquitecte de la "Solució Final" contra els jueus:
 
 
Actualment falten 2817 € per poder interposar la querella i poder reclamar  20.000 € en concepte de danys morals que seran lliurats a Som Escola i el Museu de l'Holocaust de Jerusalem.



Dijous, 24 d'octubre

Hem demanat al Tribunal Suprem d'Israel còpia de la sentència condemnatòria d'Eichmann



Israel a Catalunya ha sol·licitat avui al Tribunal Suprem d'Israel una còpia de la sentència condemnatòria d'Adolf Eichmann. La relació de fets provats ens serà d'especial interès a l'hora de substanciar la querella criminal.



Dimarts, 22 d'octubre

El CNI va donar suport operatiu i logístic pel #12O


El servei d'intel·ligència espanyol està al darrera de les darreres iniciatives ciutadanes a Catalunya per defensar la unitat d'Espanya, segons un article publicat avui a El Confidencial Digital. Fonts del Centre Nacional d'Intel·ligència espanyol (CNI) citades pel diari expliquen que algunes de les plataformes organitzadores de la manifestació del 12 d'octubre a la plaça de Catalunya de Barcelona 'van tenir el suport indirecte de membres de la intel·ligència de l'estat'. 
 
El Confidencial Digital explica que dins el CNI 'hi ha un pla, que es troba en marxa, per a pal·liar els plans secessionistes d'Artur Mas; un encàrrec directe de Mariano Rajoy'. Fa uns mesos, Interviú ja informava de l'existència de l'informe del CNI 'Horizonte Después', un document de cinc-centes pàgines que preveu una ofensiva mediàtica i de contrainformació. 
 
El pla va començar a funcionar arran de l'Onze de Setembre del 2012 i segons El Confidencial, 'els serveis d'intel·ligència juguen avui un paper determinant en l'auge d'iniciatives ciutadanes dins de Catalunya que donen suport a la unitat d'Espanya'. Associacions cíviques, plataformes i fundacions, i iniciatives com la manifestació 'Som Catalunya, somos Espanya' del 12 d'octubre a la plaça de Catalunya de Barcelona. 
 
Segons les fonts citades pel Confidencial, 'algunes de les plataformes que formaven part del grup d'organitzadors van tenir el suport indirecte de membres de la intel·ligència de l'estat, tot i que descarten que fos econòmic', i argumenten que aquesta mena d'iniciatives 'són normals en el funcionament de qualsevol servei secret'. 



Dilluns, 21 d'octubre

Posar fi a la banalització del nazisme



Fa pocs dies els companys i amics del blog Hasbarats publicaven un article titulat Judeofòbia i Catalanofòbia: l'Espanya miserable. Serveixi la lectura del mateix a tall introductori per saber de què estem parlant i quina és la situació crítica que viu Catalunya en relació a l'ús execrable de l'Holocaust en l'esfera pública.
 
L'escarni que suposa a les víctimes de l'Holocaust la introducció dels 6.000.000 milions de jueus assassinats pel III Reich ––i no només jueus: també gitanos, homosexuals i altres col·lectius vulnerables–– i dels pitjors criminals i assassins en sèrie que ha conegut la Humanitat en el debat polític contra la independència de Catalunya és, com s'acostuma a dir, de jutjat de guàrdia. La setmana passada, l'Ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra, ja va posar el crit al cel per aquests fets i els va titllar d'“intolerables”.
 
L'auge de la banalització del nazisme a Espanya està donant força als moviments d'ultradreta espanyols. I, per extensió, als seus atacs: com l'assalt a la Delegació de la Generalitat a Madrid o la demanda de “càmera de gas” per al President de la Generalitat, Artur Mas, que es va poder escoltar el 12-O als carrers de Barcelona. Així se m'ha confirmat per part dels experts dels Mossos d'Esquadra encarregats de fer el seguiment d'aquests temes i amb qui Israel a Catalunya manté estrets canals de comunicació i col·laboració oberts. Permeteu-me que per discreció i qüestions de seguretat i confidencialitat no pugui ser més explícit.
 
Asseure el senyor X davant dels tribunals no és un acte de represàlia per les idees polítiques que legítimament pot representar aquest senyor. En tot sistema democràtic occidental hi ha límits a la llibertat d'expressió. No tot s'hi val per defensar una opinió política. Hi ha línies vermelles que no es poden ultrapassar, com l'ús intolerable de l'Holocaust. El senyor X té tot el dret a defensar políticament una Catalunya espanyola, francesa, italiana o com vulgui. Fins i tot pot defensar una escola on el castellà sigui reintroduït com a l'època de Franco. Pot defensar allò que vulgui. Però amb un límit: l'escarni a les víctimes de l'Holocaust.
 
El senyor X sap molt bé què pretén amb les seves declaracions quan intenta ––tot sigui dit, molt matusserament––– relacionar el concepte acadèmic de banalització del mal amb Eichmann i els professors catalans. Cerca estigmatització i convertir la víctima en botxí. I per dur-ho a terme, no té cap inconvenient en trepitjar la memòria de les víctimes del nacionalsocialisme. Ha de pagar. I entre tots l'hem de fer pagar, servint-nos dels mecanismes que la democràcia i la justícia posen al nostre abast.
 
És el primer cop que s'inicia una campanya de micromecenatge per dur davant la Justícia un dirigent polític català que se serveix de les víctimes del nazisme per atacar la societat civil catalana. Una societat civil que ha destacat per una solidesa democràtica exemplar. Tenim al davant una oportunitat d'or per donar un missatge a tots aquells que actuen igual: des del president d'Extremadura a Montse Suárez passant per Hermann Terstch.
 
L'èxit de la campanya pot conduir a què la Comissió Europea obligui a l'Estat espanyol a tipificar com a delicte aquest acte criminal: aquest és el nostre objectiu últim. No és una campanya ad hominem contra X, és l'instrument per aconseguir que Espanya compleixi els tractats internacionals i acords que té signats en aquesta matèria.
 
De moment ja hem recaptat més de 600 euros en les primeres hores de la campanya. Ara hem d'arribar als 4527 euros que necessitem en aquesta primera fase per abordar-la amb garanties jurídiques. T'hi sumes?

Rubèn Novoa i Arranz
Editor d'Israel a Catalunya



110
sumadors
2230 €
dels 4527 necessaris
finalitzat
el 21/11/2013
Assolit 49%

Aporta-hi 10 €

60 sumadors
(Queden 173 de 200 recompenses)
Diploma de participació en la campanya.

Aporta-hi 20 €

26 sumadors
(Queden 36 de 50 recompenses)
Diploma de participació en la campanya.

Aporta-hi 30 €

12 sumadors
Diploma de participació en la campanya.

Aporta-hi 50 €

9 sumadors
Diploma de participació en la campanya i subscripció al mailing informatiu gaudint d'aquesta manera d'accés a tota la documentació del procés (querella, acte de conciliació, comptes de la campanya...)

Aporta-hi 75 €

0 sumadors
Diploma de participació en la campanya i subscripció al mailing informatiu gaudint d'aquesta manera d'accés a tota la documentació del procés (querella, acte de conciliació, comptes de la campanya...)

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
Diploma de participació en la campanya, subscripció al mailing informatiu i inscripció com a sumador de la campanya en els xecs de 10.000 € que es faran efectius a Som Escola i al Museu Yad Vashem.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
Diploma de participació en la campanya, subscripció al mailing informatiu i inscripció com a sumador de la campanya en els xecs de 10.000 € que es faran efectius a Som Escola i al Museu Yad Vashem.

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
Diploma de participació en la campanya, subscripció al mailing informatiu, inscripció del teu nom com a sumador de la campanya en els xecs de 10.000 € que es faran efectius a Som Escola i al Museu Yad Vashem i participació en l'acte d'entrega d'aquest xecs als representants de Som Escola i del Museu Yad Vashem.


Blog del projecte

Tanquem barraca
  Fa tot just un mes vam iniciar una campanya de micromecenatge per recollir fons amb la finalitat d'interposar una querella criminal  arran d'un article publicat a Diálogo libre on es comparava ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!