Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

En defensa dels nostres mestres i les víctimes de l'Holocaust

Un projecte de israelacatalunya • Insereix-lo en una pàgina web

Aturem la banalització del nazisme: En defensa dels nostres mestres i les víctimes de l'Holocaust

Presentació de la campanya

Aquest atac tant miserable a la comunitat educativa catalana no pot quedar impune. Israel a Catalunya entén que aquests polítics espanyols que dia sí i dia també es posen a la boca l'Holocaust i els pitjors criminals de guerra que ha conegut la Humanitat per atacar un procés cívic i democràtic exemplar com el que ha encetat el poble de Catalunya per assolir la seva independència política han de donar explicacions davant d'un jutge i indemnitzar les víctimes pel dany moral que generen. Especialment per la humiliació i l'insult que suposa per a la comunitat jueva i les víctimes de l'Holocaust la banalització que s'està fent d'un esdeveniment tan singular com la Xoà i l'insult intolerable al col·lectiu de professionals de l'ensenyament del nostre país.

És per aquest motiu que pensem que el poble de Catalunya ha de començar a respondre a aquestes actituds marcant una línia vermella a aquesta mena de “polítics” i opinadors que no tenen cap respecte pels més de 6.000.000 de jueus assassinats pel III Reich i el totalitarisme nacionalsocialista. Un poble que és capaç de donar-se la mà de punta a punta del país ha de ser capaç d'unir-se per dur aquesta mena de personatges davant d'un jutge. Això contribuirà de ben segur a què altres personatges que pul·lulen per l'esfera pública i que fan servir el mateix modus operandi per atacar els catalans interioritzin que hauran de comparèixer davant d'un jutge si segueixen pel camí de la difusió de l'odi.

Per tot això, ens hem posat en contacte amb un dels millors bufets penalistes de Barcelona, Bataller Balaguer Advocats, per conèixer quant costaria. Un procés d'aquestes característiques té el cost següent:
 
PROCÉS JUDICIAL (1a. fase)
Acte de conciliació + interposició querella + instrucció penal 3.000,00 
Despeses de procurador i copisteria (aproximat/a determinar) 500,00 
IVA 21% de 3.500,00  735,00 
SUBTOTAL1 4.235,00 
DESPESES DE GESTIÓ DE LA CAMPANYA
TotSuma.Cat (5% del subtotal del procés judicial) 211,75 
IVA 21% sobre 211,75  44,47 
Comissió TPV 0,8% de 4491,22 € (SUBTOTAL1+DESPESES DE GESTIÓ) 35,93 
SUBTOTAL2 292,15 
TOTAL CAMPANYA (SUBTOTAL1 + SUBTOTAL2) 4.527,15 

Podeu veure aquí el pressupost que ens han elaborat. Amb els 4.527,15 € tindrem coberta l'assistència jurídica (acte de conciliació + interposició querella + instrucció penal + procuradors + despeses de gestió de la campanya) en la interposició d'una querella criminal per les manifestacions efectuades. L'exigirem que demostri que els professors catalans han ordenat o col·laborat en la mort de 6.000.000 de persones com va fer Eichmann entre 1944 i 1945. En tant que impossible, exigirem una rectificació pública i li reclamarem la quantitat de 20.000 euros en concepte de danys morals. Aquests diners serviran per intentar restablir l'honor del nostre professorat i de les víctimes de l'Holocaust. Per això destinarem la meitat d'aquest import (10.000 euros) a l'Associació Som Escola en tant que representant de la comunitat educativa catalana i l'altra meitat al Museu de l'Holocaust de Jerusalem Yad Vashem (10.000 euros) a través del Ministeri d'Afers Exteriors d'Israel. L'entrega d'aquesta quantitat es farà personalment a la senyora Muriel Casals en representació de Som Escola i a un representant diplomàtic del Ministeri d'Afers Exteriors d'Israel a efectes de què la faci arribar als responsables del Museu Yad Vashem de Jerusalem en nom d'Israel a Catalunya i de tots els sumadors de la campanya d'acord amb el sistema de recompenses que s'exposarà a continuació.

Com durem a terme la campanya. Recompenses.

1) En els propers 44 dies i un cop activada la campanya tots aquells qui vulgueu col·laborar en aquest projecte podreu fer els vostres donatius mitjançant el crowdfunding i la plataforma totSuma.

2) Tan bon punt arribem a la quantitat de 4.527,15 euros recaptats ens reunirem amb el bufet d'advocats per tal d'elaborar la querella criminal i exigir-li una rectificació i la responsabilitat civil de 20.000 euros en concepte de danys morals.

3) Aquesta campanya es regirà pel següent sistema de recompenses:
 
* Aportacions de 10, 20 i 30 euros: Diploma de participació en la campanya.

* Aportacions de 50 i 75 euros: Diploma de participació en la campanya i subscripció al mailing informatiu gaudint d'aquesta manera d'accés a tota la documentació del procés (querella, acte de conciliació, comptes de la campanya...).

* Aportacions de 100 i 200 euros: Diploma de participació en la campanya, subscripció al mailing informatiu i inscripció com a sumador de la campanya en els xecs de 10.000 € que es faran efectius a Som Escola i al Museu Yad Vashem.

* Aportacions de 300 euros: Diploma de participació en la campanya, subscripció al mailing informatiu, inscripció del teu nom com a sumador de la campanya en els xecs de 10.000 € que es faran efectius a Som Escola i al Museu Yad Vashem i participació en l'acte d'entrega d'aquest xecs als representants de Som Escola i del Museu Yad Vashem.

Timing

Un cop engegat el procés, es disposarà de 44 dies per assolir els objectius de la campanya mitjançant la plataforma totSuma.

Assolit l'objectiu ens reunirem amb les nostres advocades i procedirem a substanciar i interposar la querella criminal als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona. Tots aquells qui participeu a la campanya podreu assistir a la roda de premsa que efectuarem a la Ciutat de la Justícia per explicar la campanya.

A partir d'aquí el Jutge ordinari designat per repartiment pel Jutjat Degà de Barcelona assumirà la querella i creiem que en un termini no superior als dos mesos citarà en qualitat de conciliat al sr. per a què s'avingui a les pretensions que sol·licitarem els membres de la campanya: que rectifiqui i indemnitzi a les víctimes de les seves manifestacions.

Si el sr. no s'avingués a les nostres pretensions o no poguéssim arribar a un acord amb ell en aquest acte, haurem de reobrir la campanya per recaptar els 3.000 euros + IVA suplementaris que detalla el pressupost del bufet d'advocats i que serien necessaris per continuar amb el procés penal un cop disposem de la papereta de conciliació sense avinença i que cobririen les despeses de l'escrit d'acusació i el judici oral.

Aquesta segona fase del procés, si s'esdevé, ja podria tenir una durada de com a mínim 6 mesos segons els nostres càlculs tot i que esperem poder solucionar aquest afer en l'acte de conciliació en interès del mateix sr. i de les víctimes de les seves manifestacions.

* En cas de no assolir l'objectiu econòmic en 44 dies dels 4.527,15 € no es farà cap càrrec als sumadors i la campanya quedarà sense efecte.

Per a qualsevol informació sobre la campanya us podeu adreçar a israelacatalunya@gmail.com o mitjançant el formulari de contacte que trobareu al nostre web http://israelacatalunya.blogspot.com


En defensa dels nostres mestres i les víctimes de l'Holocaust

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

israelacatalunya
ISRAEL A CATALUNYA és una organització independent catalana dedicada a crear un entorn més favorable per a Israel a Catalunya. Ho duem a terme tractant de crear una comprensió més completa d'Israel i de la seva situació. Creiem en el dret de l' Estat d'Israel a viure en pau i seguretat. Promocionem també una estreta relació entre Catalunya i Israel, basada en els valors i interessos compartits. També ens dediquem a la denúncia pública i davant de les Autoritats de les actituds antisemites presents a Catalunya.
110
sumadors
2230 €
dels 4527 necessaris
finalitzat
el 21/11/2013
Assolit 49%

Aporta-hi 10 €

60 sumadors
(Queden 173 de 200 recompenses)
Diploma de participació en la campanya.

Aporta-hi 20 €

26 sumadors
(Queden 36 de 50 recompenses)
Diploma de participació en la campanya.

Aporta-hi 30 €

12 sumadors
Diploma de participació en la campanya.

Aporta-hi 50 €

9 sumadors
Diploma de participació en la campanya i subscripció al mailing informatiu gaudint d'aquesta manera d'accés a tota la documentació del procés (querella, acte de conciliació, comptes de la campanya...)

Aporta-hi 75 €

0 sumadors
Diploma de participació en la campanya i subscripció al mailing informatiu gaudint d'aquesta manera d'accés a tota la documentació del procés (querella, acte de conciliació, comptes de la campanya...)

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
Diploma de participació en la campanya, subscripció al mailing informatiu i inscripció com a sumador de la campanya en els xecs de 10.000 € que es faran efectius a Som Escola i al Museu Yad Vashem.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
Diploma de participació en la campanya, subscripció al mailing informatiu i inscripció com a sumador de la campanya en els xecs de 10.000 € que es faran efectius a Som Escola i al Museu Yad Vashem.

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
Diploma de participació en la campanya, subscripció al mailing informatiu, inscripció del teu nom com a sumador de la campanya en els xecs de 10.000 € que es faran efectius a Som Escola i al Museu Yad Vashem i participació en l'acte d'entrega d'aquest xecs als representants de Som Escola i del Museu Yad Vashem.


Blog del projecte

Tanquem barraca
  Fa tot just un mes vam iniciar una campanya de micromecenatge per recollir fons amb la finalitat d'interposar una querella criminal  arran d'un article publicat a Diálogo libre on es comparava ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!