Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajudem els docents de Balears: denúncia contra un diputat del PP per amenaces

Un projecte de docentsmenorca

Articles

Dimecres, 17 de setembre

UN TOTAL DE 221 DOCENTS DE BALEARS S’HAN ADHERIT A LA QUERELLA

UN TOTAL DE 221 DOCENTS DE BALEARS S’HAN ADHERIT A LA QUERELLA

Després que el passat divendres 5 de setembre, més de setanta professors de Menorca es personessin als Jutjats per sumar-se a la querella contra el diputat del PP Antoni Camps per injúries i calúmnies, durant tota aquesta setmana no han parat de produir-se noves adhesions, tant a Menorca com a Mallorca i Eivissa, fins arribar a un total de 221 nous denunciants. 
 
Els docents han reaccionat així a l’auto de l’Audiència Provincial del 15 de juliol, en el qual s’admet parcialment a tràmit la querella iniciada per un grup de professors de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó, però es deixa clar que en tractar-se d’uns presumptes delictes de caràcter subjectiu, els querellants «actuen a títol personal i manifesten que són professors de secundària ofesos, víctimes i perjudicats pels delictes denunciats».
 
En el moment d’iniciar-se la querella, fou signada per dos professors de l’IES Joan Ramis, mentre que els altres trenta-set professors d’aquest centre que hi donaven suport es van limitar a signar un document que s’adjuntà a la querella. L’Audiència considera que aquests dos professors únicament es representen a si mateixos, i que «manifesten que són professors d’educació secundària ofesos, víctimes i perjudicats pels delictes denunciats».
 
És per això que un total de 221 docents de Balears han decidit sumar-se voluntàriament com a querellants al procés iniciat. Els professors impulsors de la denúncia agraeixen a tots aquests companys i companyes el seu gest, i els anima a seguir amb atenció el desenvolupament del procés, que just es troba en les diligències prèvies.
 
En aquest sentit, tot i que no volen fer cap pronòstic sobre quin serà el final d’aquest procés, els docents manifesten la seva satisfacció pel fet que l’auto de l’Audiència Provincial del 15 de juliol ja reconeix que les opinions vessades pel diputat Antoni Camps a la carta que motivà la denúncia, «poden resultar ofensives per una part de la societat que de manera legítima exerceix el seu dret a vaga», i que «no hi ha dubte que el seu contingut i discurs manifesta una ideologia extremista que pot conduir qui les rep a l’enuig i el menyspreu». L’Audiència observa que les opinions del diputat, pel fet de dirigir-se a l’opinió pública a través de mitjans de comunicació importants que multipliquen els seus efectes, contenen una sèrie d’expressions que poden ser rebudes pels professionals de l’educació com un atac. «Per als membres de la comunitat educativa en vaga», assenyala l’auto, «l’exercici de la docència constitueix la seva professió, i el desenvolupament d’aquesta és el mitjà més important pel qual una persona transcendeix a la societat i es realitza com a ésser útil per als altres. A més, constitueix l’únic mitjà de vida d’una gran part dels afectats». Aquestes manifestacions, conclou l’auto, «poden ser constitutives d’un delicte d’injúries en la mesura que lesionen la dignitat dels querellants i menyscaben la seva fama, atacant el seu bon fer professional de forma immotivada i gratuïta». 



Divendres, 5 de setembre

MÉS DE SETANTA PROFESSORS DE MENORCA S'AFEGEIXEN A LA QUERELLA CONTRA EL DIPUTAT DEL PP ANTONI CAMPS

Més de setanta mestres i professors de tot Menorca s’han personat avui en els Jutjats de Maó i Ciutadella, i un nombre indeterminat als altres jutjats d’instrucció de Mallorca i Eivissa, per sumar-se com a querellants en el procés iniciat per un grup de professors de l’IES Joan Ramis de Maó contra el diputat del PP Antoni Camps, arran de la carta difamatòria que aquest va publicar en diversos mitjans de comunicació de Balears el dia abans de l’inici de la vaga de docents, que va marcar el començament del curs passat.

 
El passat 15 de juliol, l’Audiència Provincial de Balears va admetre a tràmit la denúncia, tot i que no va acceptar la representativitat que s’atribuïen els dos professors de l’IES Joan Ramis que, per raons pràctiques, van ser els signants de la denúncia.
 
Sobre la carta d’Antoni Camps, els magistrats de l’Audiència consideren que «no cabe duda que su contenido pone de manifiesto una ideología extremista que puede conducir en quienes la reciben al enojo y al menosprecio». En l’auto del 15 de juliol, els jutges observen i comenten totes i cadascuna de les acusacions fetes per Antoni Camps contra el col·lectiu docent: desatenció dels alumnes, perjudici de la seva formació, oblit de les funcions docents, voluntat de convertir les aules en camps de batalla, adoctrinament polític, deformació, manipulació i utilització política. Sobre tot això, l’auto judicial observa que «estas manifestaciones, difundidas a través de los medios de comunicación, pueden ser constitutivas de delito de injurias en la medida en que lesionan la dignidad de los querellantes y menoscaban su fama atancando su buen hacer profesional de forma inmotivada y gratuita».
 
S’espera que en els propers dies hi hagi altres docents de Balears que es personin als Jutjats per donar suport a la querella iniciada.




Dissabte, 19 de juliol

L’AUDIÈNCIA PROVINCIAL ADMET A TRÀMIT LA DENÚNCIA DE PROFESSORS CONTRA EL DIPUTAT DEL PP ANTONI CAMPS

Després que el passat 26 de maig el Jutjat de Primera Instància n. 2 de Maó vagi desestimar la querella presentada per un grup de professors de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó contra el Diputat Antoni Camps, arran d’una carta difamatòria publicada per aquest a la premsa el dia abans de l’inici de la vaga de docents, els denunciants, a través de la seva advocada, Cristina Gómez Estévez, van presentar recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial.
 
En resposta a aquesta apel·lació, la sala segona de l’Audiència ha emès, en data del 15 de juliol, un auto de revocació parcial d’aquella decisió del Jutjat de Primera Instància de Maó, estimant en part l’apel·lació dels docents i donant curs, per tant, a la seva tramitació judicial.
 
En concret, l’Audiència considera que la querella dels docents apunta a indicis de delicte pel que fa a injúries i calúmnies, mentre que desestima les denúncies d’amenaces i incitació a l’odi contra el col·lectiu docent. En aquest sentit, i en relació a la carta d’Antoni Camps que motivà la denúncia, els magistrats consideren que “no cabe duda que su contenido pone de manifiesto una ideología extremista que puede conducir en quienes la reciben al enojo y al menosprecio”, però que tanmateix “no se puede criminalizar el contenido del mensaje contrario al ejercicio del derecho de huelga”, ja que per damunt d’aquest preval el dret constitucional a la llibertat d’expressió.
 
En canvi, l’auto considera que les manifestacions difoses pel diputat Antoni Camps en aquella carta a través dels mitjans de comunicació, “pueden ser constitutivas de delito de injurias en la medida que lesionan la dignidad de los querellantes y menoscaban su fama atacando su buen hacer profesional de forma inmotivada y gratuita.” Així mateix, l’Audiència estima que un paràgraf de la carta del diputat, on diu que els docents en vaga “son los que presionan y hacen bulling a tantos profesores sensatos, serios, a sus alumnos, sufriendo, además, en silencio las amenazas y burlas de estos”, pot contenir la imputació d’un delicte de calúmnia.
 
Per tot això, el professorat denunciant es mostra satisfet amb la resolució judicial, i en les properes setmanes prepararà els arguments per afrontar la continuïtat de la instrucció del procés penal.
 
Una vegada més, el professorat denunciant vol insistir que la seva denúncia no pretén intimidar, ni molt menys silenciar, el diputat denunciat ni cap altra persona que vulgui expressar una qualsevol opinió crítica amb la vaga de docents o amb l’exercici de la seva feina, sinó tan sols defensar el seu dret a l’honor i subratllar la dignitat professional de tot el col·lectiu docent. 



Dijous, 29 de maig

El professorat denunciant d'Antoni Camps apel·la la inadmissió judicial

ELS PROFESSORS DE L'IES JOAN RAMIS I RAMIS DENUNCIANTS DECIDEIXEN APEL·LAR LA INADMISSIÓ DE LA QUERELLA CONTRA EL DIPUTAT ANTONI CAMPS

El passat mes de setembre, un grup de trenta-set professors i professores de l’IES Joan Ramis van denunciar el diputat del PP Antoni Camps arran de la carta que aquest va publicar a diversos diaris de Balears el dia abans del començament de la vaga indefinida de docents que va paralitzar l’Educació illenca durant setmanes. En aquella carta, el diputat difamava el col·lectiu docent i amenaçava amb “conèixer amb noms i llinatges” els qui participessin en la vaga, expressió que fou interpretada àmpliament —pels docents, els mitjans de comunicació i l’opinió pública— com una amenaça d’elaboració de “llistes negres”.

Recordem que per pagar les despeses del procés judicial posat en marxa, els docents van realitzar una campanya de micromecenatge a través de la plataforma totSuma.cat, que va superar amb escreix la quantitat sol·licitada, amb una quantia final de més de 4.000 euros.

Mig any més tard, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció n. 2 de Maó ha emès un auto d’inadmissió de la querella, en no observar en els fets denunciats cap circumstància constitutiva de delicte.

El professorat denunciant respecta la decisió del jutge però no la comparteix, i en  conseqüència ha decidit apel·lar aquesta decisió judicial. Entenen que no es tracta d’una causa amb circumstàncies totalment objectives, sinó amb un component d’interpretació subjectiva, i que per tant l’Audiència Provincial pot fer una apreciació distinta de la que s’ha emès en primera instància.

Dels arguments del jutge per inadmetre la querella, els docents discrepen especialment del fet que no es consideri la voluntat de difamació i incitació a l’odi per part del diputat Antoni Camps. A les portes de la vaga de docents, és obvi que la intenció del diputat era predisposar les famílies contra el col·lectiu docent, i amb aquesta intenció es va valer de mentides, acusacions de males pràctiques i difamació de la seva integritat personal i professional. Aquests excessos, entenen els docents, no pertanyen a la llibertat d’expressió, sinó a la calúmnia.

El professorat denunciant remarca que no es tracta d’una denúncia amb voluntat persecutòria, sinó de defensar-se d’unes acusacions injustes, reivindicar el seu dret a l’honor i fer valer la dignitat professional de tot el col·lectiu docent.

En els propers dies, l’advocada dels denunciants, Cristina Gómez, procedirà a la presentació de l’apel·lació judicial.

El professorat denunciant vol agrair una vegada més totes les mostres de suport que ha vingut rebent per part de moltes famílies amb fills en edat escolar i de moltíssims ciutadans i ciutadanes que han expressat públicament el seu recolzament a la querella presentada.



Diumenge, 8 de desembre

EL DIPUTAT ANTONI CAMPS, CITAT PEL JUTGE A UN ACTE DE CONCILIACIÓ

EL DIPUTAT ANTONI CAMPS, CITAT PEL JUTGE A UN ACTE DE CONCILIACIÓ

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció n. 2 de Ciutadella de Menorca ha citat el diputat del PP Antoni Camps Casasnovas, i els representants del col·lectiu de docents de l’IES Joan Ramis i Ramis que el van denunciar, a un acte de conciliació previ a la continuació de les diligències.
 
La denúncia fou presentada arran de la carta que l’esmentat diputat va publicar a diversos diaris de Balears el passat 15 de setembre, just el dia abans del començament de la vaga indefinida de docents que va paralitzar l’Educació illenca durant setmanes. En aquella carta, el diputat difamava el col·lectiu docent i amenaçava amb “conèixer amb noms i llinatges” els qui partipessin en la vaga, expressió que fou interpretada àmpliament —pels docents, els mitjans de comunicació i l’opnió pública— com una amenaça d’elaboració de “llistes negres”.
 
En la demanda presentada pels representants legals dels denunciants, se sol·licita al diputat Antoni Camps que reconegui ser l’autor de la carta publicada, i declari si confirma o retira les afirmacions que hi feia.
 
Per pagar les despeses del procés judicial posat en marxa, els docents van realitzar una campanya de micromecenatge a través de la plataforma totSuma.cat. L’objectiu era sumar 3.500 euros en vint-i-cinc dies, però en finalitzar la primera setmana ja s’havia superat la xifra sol·licitada.
 



Dimarts, 29 d'octubre

La campanya de micromecenatge finalitza amb èxit

LA CAMPANYA DE MICROMECENATGE CONCLOU AMB ÈXIT: 221 DONANTS i 4.110€, UN 117% DE L'IMPORT SOL·LICITAT.

LA DENÚNCIA CONTINUA LA SEVA TRAMITACIÓ ALS JUTJATS


El passat dissabte 26 d'octubre, la plataforma totSuma.cat va donar per finalitzat el projecte de micromecenatge promogut per un grup de professors de l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó, amb el suport de l'Assemblea de docents de Balears, per tal de dur davant la Justícia el diputat del PP Antoni Camps, per un presumpte delicte d'amenaces i vulneració del dret de vaga.

La campanya pretenia assolir la quantitat de 3.500€ per fer front a les despeses judicials de la querella, una quantia prou alta per assegurar la cobertura en cas d'apel·lació a instàncies judicials superiors. La quantitat sobrant serà destinada, en qualsevol cas, a incrementar el dipòsit de la caixa de resistència de la vaga indefinida de docents.

La resposta de la gent no es va fer esperar, i en tan sols quatre dies es va assolir el 100% de la quantitat sol·licitada. En el moment de tancament d ela campanya, la xifra total recaptada és de 4.110€, aportats per 221 donants. En els propers dies, totSuma.cat procedirà a cobrar les aportacions i les dipositarà al compte de la caixa de resistència. Així mateix, a partir de la propera setmana els donants rebran les recompenses corresponents a la seva donació.

El col·lectiu de professors impulsor de la denúncia agraeix la generositat dels donants, signe inequívoc de l'ampli rebuig social envers el comportament del diputat Antoni Camps.

Per la seva banda, l'advocada que representa els professors en aquesta causa, Cristina Gómez, informa que la denúncia segueix la seva tramitació judicial, i es reserva els detalls del procés per no perjudicar el desenvolupament del mateix. Oportunament s'informarà a través del blog de totSuma.cat i dels mitjans de comunicació de qualsevol novetat relacionada amb la querella.



Dilluns, 7 d'octubre

El diputat Antoni Camps vincula la denúncia al catalanisme radical i al terrorisme

Volem posar en coneixement dels donants i de la societat en general que el diputat denunciat, Antoni Camps, lluny de fer cap gest de rectificació de les seves paraules, s’ha refermat en els seus arguments i ha arribat a vincular aquesta denúncia amb entorns radicals i amb el terrorisme.

En declaracions a Onda Cero Menorca, el passat dimecres 2 d’octubre, va argumentar que l’única pretensió d’aquesta campanya és “amedrentar (sic) els qui pensen diferent” i tapar la boca als qui no combreguen amb les idees dels “catalanistes radicals que manipulen els docents i dirigeixen aquesta mobilització”, referint-se tant a la vaga de docents com, de manera específica, a la denúncia que es presenta contra ell. En aquestes declaracions va arribar a dir que això és el mateix que feia el terrorisme al País Basc, només que allà es feia “amb un poc més de violència”.

vinyeta

Així mateix, en declaracions recollides pel diari Menorca  de dia 4 d’octubre, Camps afirma que “Se trata de una persecución a los que piensan de una forma distinta a este sector catalanista de los docentes, si alguien piensa de otro modo se le criminaliza, lo quieren ridiculizar, es una persecución y la denuncia que me han puesto es un aviso”.

Val a dir que aquesta associació entre la mobilització dels docents de Balears i el catalanisme radical ha estat la nota dominant des dels primers moments, per part del president Bauzá i de la premsa espanyolista i de l’extrema dreta. Dirigents del PP van destacar la presència anecdòtica d’unes estelades a la històrica manifestació per l’educació del passat 29 de setembre com un signe evident que la manifestació més massiva de la història de Balears havia estat una operació orquestrada des de Catalunya.

El diari El Mundo va treure aquestes estelades com a notícia de portada l’endemà de la manifestació.



Dilluns, 7 d'octubre

100% assolit en 4 dies... i la campanya continua!

Les expectatives més optimistes no arribaven a pronosticar l’èxit d’acceptació i adhesió a aquesta campanya de micromecenatge: en tan sols 4 dies s’ha assolit el 100% de l’import total sol·licitat per pagar les costes judicials i de defensa de la denúncia. A dia d’avui, quan encara hi falten dinou dies per a la finalització del període de recaptació, l’import obtingut és ja de 3.725€, i les aportacions continuen arribant.

En aquest sentit, volem recordar que els diners que no s’utilitzin per pagar el judici es queden íntegrament a la caixa de resistència de la vaga de docents. En realitat, és probable que el judici costi bastant menys de 3.500€. Aquesta xifra es va posar per garantir la suficiència de fons en el cas que, després d’una sentència favorable en primera instància, el demandat recorri a instàncies superiors i el judici hagi de continuar.

Gràcies a tots i totes per la vostra generositat!

manifestació



Divendres, 4 d'octubre

Més del 90% assolit. El nou repte, arribar al 100% en la primera setmana!

Més del 90% assolit. El nou repte, arribar al 100% en la primera setmana!

UN NOU REPTE. ASSOLIR EL 100% DE L’IMPORT TOTAL SOL·LICITAT EN LA PRIMERA SETMANA!

6300 SIGNATURES DEMANANT LA DIMISSIÓ DEL DIPUTAT ANTONI CAMPS S’AFEGEIXEN A L’EXPEDIENT DE LA DENÚNCIA

CONTINUA L’AMPLI RESSÒ MEDIÀTIC D’AQUESTA CAMPANYA


A primeres hores d’aquest matí, tercer dia de campanya, ja s’han superat àmpliament els 3.000€ de recaptació, més del 90% de l’import total sol·licitat. L’extraordinària resposta social a aquesta iniciativa, que els professors agraeixen profundament a tots els donants, evidencia el ran impacte social de la carta del diputat Antoni Camps, origen de la denúncia en curs. El col·lectiu de docents que impulsa aquesta campanya considera que es tracta de la canalització d’una demanda social compartida per una gran part de ciutadans.

A la vista d’aquest èxit, els impulsors proposen un nou repte: assolir el 100% de l’import sol·licitat en la primera setmana, per la qual cosa demanen la màxima difusió de la iniciativa a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació. Val a dir que en el cas que s’arribi a aquest 100%, la campanya romandrà oberta, car els diners que no es destinin a les despeses del procés judicial queden dipositades a la caixa de resistència de la vaga dels docents de Balears. 

D’altra banda, la promotora de la campanya de recollida de signatures a través de Change.org en què es demanava la dimissió d’Antoni Camps, la professora Marta Alcoberro, ha posat les més de 6.300 adhesions aconseguides a disposició de l’advocada que representa els professors en la denúncia contra el diputat del PP, per certificar l’ampli ressò social suscitat per aquest cas. Aquestes signatures han estat incorporades a l’expedient de la denúncia.

Els promotors de la campanya de finançament popular realitzada a través de totSuma.cat agraeixen també la resposta dels mitjans de comunicació. Diaris en paper, mitjans digitals, ràdios i televisions públiques i privades estan oferint informació contínua sobre aquesta campanya, fet que ha contribuït a la seva ràpida difusió i a l’èxit de la recaptació. A la pàgina de la campanya, a totsuma.cat,, així com a la pàgina creada a Facebook, es poden anar seguint dia a dia les notícies publicades pels mitjans.



Dimecres, 2 d'octubre

La campanya per la querella dels docents de Balears arrenca amb força!

La campanya per la querella dels docents de Balears arrenca amb força!

INICIATS ELS TRÀMITS JUDICIALS PER A LA DENÚNCIA DE DOCENTS CONTRA EL DIPUTAT DEL PP ANTONI CASASNOVAS

GRAN ACOLLIDA EN EL PRIMER DIA DE LA CAMPANYA DE FINANÇAMENT POPULAR


A les 9:15 h. d’avui, els professors de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó Marga Bennassar, Miquel Àngel Maria i Ismael Pelegrí, en representació del col•lectiu de docents que promou la denúncia contra el diputat del PP Antoni Camps per un presumpte delicte contra l’exercici del dret de vaga, han comparegut davant el Jutjat de Primera Instància núm. 3 de Maó per signar l’apoderament a favor dels procuradors dels tribunals que els representaran en aquesta causa.

L’advocada maonesa Cristina Gómez ha acompanyat els docents en aquesta actuació preliminar, prèvia a la presentació de la denúncia. Segons l’advocada, “hi ha indicis fonamentats de delicte en les amenaces proferides per Antoni Camps en la seva carta publicada a la premsa el 15 de setembre”, i afegeix que “En aquests casos és rellevant el context i l’impacte social, i la situació és clara: el diputat va publicar una carta el dia immediatament anterior a l’inici de la vaga, i tothom va entendre que contenia amenaces. Els docents es van sentir agredits, i la lectura que en van fer els mitjans de comunicació va ser la mateixa.

Els professors que promouen aquesta iniciativa afirmen que es tracta de canalitzar una demanda social, ja que és molta la gent, tant docents com persones alienes al món educatiu, que han expressat la necessitat de denunciar aquests fets davant la justícia.

Com a prova de l’ampla acceptació social d’aquesta iniciativa és que la campanya de micromecenatge que es duu a terme a través de la plataforma www.totsuma.cat, durant les primeres vint-i-quatre hores ja ha recaptat més de 1.800€, equivalent al 52% de l’import total sol·licitat.

Us volem agrair a tots i cadascun dels donants la vostra aportació, i demanar-vos que ens ajudeu a difondre aquesta iniciativa entre els vostres contactes, per tal d'arribar quant abans a la fita que ens hem proposat. 

Al mateix temps, els mitjans de comunicació, tant de les Illes Balears com de la resta de l’estat, s’han fet ressò d’aquesta iniciativa i segueixen amb interès el desenvolupament de la campanya.




Dimarts, 1 d'octubre

Llençament de la campanya

Llençament de la campanya

A iniciativa d’un grup de professors de l’IES Joan Ramis de Maó, i amb el suport de l’Assemblea de Docents de Balears, es posa avui en marxa una campanya pública de recaptació de fons per fer front a les despeses d’una denúncia contra el diputat del PP al Parlament de les Illes Balears Antoni Camps Casasnovas, per un presumpte delicte contra contra l’exercici del dret de vaga, coaccions i amenaces.

La denúncia es formalitzarà demà, dimecres 2 d'octubre, a les 9 h. del matí al Jutjat de Primera Instància núm. 3 de Maó. La representació dels denunciants ha estat assumida per l’advocada maonesa Cristina Gómez Estévez.

La campanya de micromecenatge es duu a terme a través de la plataforma TotSuma.cat, que ha posat els seus serveis a favor dels docents en lluita de Balears. Les persones que vulguin participar en el finançament d’aquesta causa ho poden fer directament a través d’aquesta web, amb una aportació a partir de 5€.

El col·lectiu impulsor de la campanya es dóna 25 dies per recaptar els 3500€ necessaris per afrontar el judici. En el cas que se superi la quantia prevista, el sobrant de les donacions es destinarà íntegrament a la caixa de resistència de la vaga indefinida de docents.

Aquesta denúncia s’origina en la carta publicada pel diputat A. Camps a diversos mitjans de comunicació de les Balears el dia abans de l’inici de la vaga d’educació. En aquell escrit, a més de difamar la professió docent i proferir insults i desqualificacions contra tot el col·lectiu del professorat, com sol fer habitualment als seus escrits, amenaçava amb “conèixer amb noms i llinatges” els qui participessin en la vaga, cosa que, segons nombrosos juristes, pot constituir un delicte. Amb posterioritat a la publicació d’aquella carta, el diputat del PP s’ha reafirmat en la seva posició.

Més informació: querella.docents@gmail.com Tel. 677 42 97 27



221
sumadors
4110 €
dels 3500 necessaris
finalitzat
el 26/10/2013
Assolit 117%

Aporta-hi 5 €

44 sumadors
Carta personal d'agraïment.

Aporta-hi 10 €

91 sumadors
1 material didàctic sobre solidaritat, donat per l'Escola de mitjans didàctics de l'STEIi

Aporta-hi 20 €

59 sumadors
2 materials didàctics sobre solidaritat, donat per l'Escola de mitjans didàctics de l'STEIi

Aporta-hi 50 €

20 sumadors
Banderola verda "Acord per l'educació" per al balcó de casa + 2 materials didàctics sobre solidaritat, donat per l'Escola de mitjans didàctics de l'STEIi

Aporta-hi 100 €

6 sumadors
Un llibre sorpresa + banderola verda "Acord per l'educació" per al balcó de casa + 2 materials didàctics sobre solidaritat, donat per l'Escola de mitjans didàctics de l'STEIi

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
Camiseta verda + un llibre sorpresa + banderola verda "Acord per l'educació" per al balcó de casa + 2 materials didàctics sobre solidaritat, donat per l'Escola de mitjans didàctics de l'STEIi

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Lot de llibres + Camiseta verda + banderola verda "Acord per l'educació" per al balcó de casa + 2 materials didàctics sobre solidaritat, donat per l'Escola de mitjans didàctics de l'STEIi


Blog del projecte

UN TOTAL DE 221 DOCENTS DE BALEARS S’HAN ADHERIT A LA QUERELLA

Després que el passat divendres 5 de setembre, més de setanta professors de Menorca es personessin als Jutjats per sumar-se a la querella contra el diputat del PP Antoni Camps per injúries ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!