Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Referendum Catalonia

Un projecte de ReferendumCatalonia

Articles

Dimarts, 26 de novembre

Superem els 150.000 vots i sortim a l'Ara i NacióDigital.

Amb més de 150.000 vots registrats aquesta campanya està demostrant que al Món no li importaria que a Catalunya hi hagués un referèndum sobre la independència i que Catalunya esdevingués un Estat independent.




El diari Ara i NacióDigital avui s'ha fet ressò del nostre projecte:

http://www.ara.cat/politica/consulta-independencia-catalunya_0_1036696483.html

www.naciodigital.cat/noticia/62051/should/catalonia/be/an/independent/country


«Should Catalonia be an independent country?»

Una campanya online recull vots d'arreu del món sobre el futur de Catalunya amb la mateixa pregunta que es farà a Escòcia

'Should Catalonia be an independent country?' Amb la mateixa pregunta que es farà a Escòcia però adaptada a Catalunya està en marxa una campanya online a nivell mundial que vol reflectir el grau de suport que té la independència de Catalunya arreu del món. La campanya, que ja ha superat el 150.000 vots, tot i no tenir cap valor estadístic marca un fort suport a la independència, tant a Catalunya com a fora.

Així, a Catalunya, on s'han efectuat el gruix dels vots, amb més de 110.000, a data de 25 de novembre el Sí guanya aclaparadorament, amb un 94 per cent de vots, mentre que al comput global de tot el món, el Sí també guanya i amb un marge prou clar, el 87 per cent. Si s'exclouen els resultats obtinguts a Catalunya, el Sí manté un aventatge d'un 70 per cent.

La votació, que discrimina el votant segons el lloc on efectua el vot, revela que el Sí és majoritari arreu del món, inclosa Espanya, on els favorables a la independència, sempre segons les dades d'aquesta enquesta, serien un 64% -d'entre més de 30.000 vots-. De fet, el no només guanya a Ucraïna -amb un 62%- i també a Iraq i Burkina Fasso, on el No representa els 100 per cent de l'únic vot registrat a cada país.

Els països amb més vots tret de Catalunya i Espanya són el Regne Unit, els Estats Units i Alemanya, tots amb més de mil vots i amb clara victòria del sí, situat a l'entorn del 87/90 per cent de vots a favor de la independència de Catalunya.



25
sumadors
400 €
dels 400 necessaris
finalitzat
el 06/10/2013
Assolit 100%

Aporta-hi 5 €

1 sumadors
No podem fer altra cosa que donar-te les gràcies i fer-te arribar un diploma com a sumador del projecte.

Aporta-hi 10 €

13 sumadors
No podem fer altra cosa que donar-te les gràcies i fer-te arribar un diploma com a sumador del projecte.

Aporta-hi 20 €

8 sumadors
Moltes gràcies pel teu suport! Apreciem molt el teu gest, et farem arribar un diploma com a sumador del projecte i t'informarem dels resultats de les votacions puntualment.

Aporta-hi 35 €

3 sumadors
Rebràs una targeta regal valorada en 10 euros per comprar a Amazon.com el que vulguis, un diploma com a sumador del projecte i t'informarem dels resultats de les votacions puntualment.

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Rebràs una targeta regal valorada en 20 euros per comprar a Amazon.com el que vulguis, un diploma com a sumador del projecte i t'informarem dels resultats de les votacions puntualment.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Rebràs una targeta regal valorada en 50 euros per comprar a Amazon.com el que vulguis, un diploma com a sumador del projecte i t'informarem dels resultats de les votacions puntualment.


Blog del projecte

Hem tornat!

Després de tombar-nos amb atacs informàtics, tornem a ser aquí: http://referendumcatalonia.net   ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!