Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Referendum Catalonia

Un projecte de ReferendumCatalonia

Articles

Dimecres, 29 de gener

Hem tornat!

Hem tornat!

Després de tombar-nos amb atacs informàtics, tornem a ser aquí: http://referendumcatalonia.net 
 Dissabte, 12 de juliol

Nou ReferendumCatalonia

Hola,

avui estrenem una nova versió de ReferendumCatalonia, més participativa i amb l'obligació de registrar-se per poder votar, ja que han estat milers de persones les que han tingut problemes per poder votar degut a la limitació de control d'IP per no fer trampes.

El web és totalment accessible malgrat que estarem uns dies de prova fins que estigui enllestida la versió per a mòbil.

Esperem que amb la nova versió, la qual permet participar, compartir, dialogar i discutir tingui tan bona acollida com l'anterior.

http://www.referendumcatalonia.com

Moltes gràciesDimarts, 26 de novembre

Superem els 150.000 vots i sortim a l'Ara i NacióDigital.

Amb més de 150.000 vots registrats aquesta campanya està demostrant que al Món no li importaria que a Catalunya hi hagués un referèndum sobre la independència i que Catalunya esdevingués un Estat independent.
El diari Ara i NacióDigital avui s'ha fet ressò del nostre projecte:

http://www.ara.cat/politica/consulta-independencia-catalunya_0_1036696483.html

www.naciodigital.cat/noticia/62051/should/catalonia/be/an/independent/country


«Should Catalonia be an independent country?»

Una campanya online recull vots d'arreu del món sobre el futur de Catalunya amb la mateixa pregunta que es farà a Escòcia

'Should Catalonia be an independent country?' Amb la mateixa pregunta que es farà a Escòcia però adaptada a Catalunya està en marxa una campanya online a nivell mundial que vol reflectir el grau de suport que té la independència de Catalunya arreu del món. La campanya, que ja ha superat el 150.000 vots, tot i no tenir cap valor estadístic marca un fort suport a la independència, tant a Catalunya com a fora.

Així, a Catalunya, on s'han efectuat el gruix dels vots, amb més de 110.000, a data de 25 de novembre el Sí guanya aclaparadorament, amb un 94 per cent de vots, mentre que al comput global de tot el món, el Sí també guanya i amb un marge prou clar, el 87 per cent. Si s'exclouen els resultats obtinguts a Catalunya, el Sí manté un aventatge d'un 70 per cent.

La votació, que discrimina el votant segons el lloc on efectua el vot, revela que el Sí és majoritari arreu del món, inclosa Espanya, on els favorables a la independència, sempre segons les dades d'aquesta enquesta, serien un 64% -d'entre més de 30.000 vots-. De fet, el no només guanya a Ucraïna -amb un 62%- i també a Iraq i Burkina Fasso, on el No representa els 100 per cent de l'únic vot registrat a cada país.

Els països amb més vots tret de Catalunya i Espanya són el Regne Unit, els Estats Units i Alemanya, tots amb més de mil vots i amb clara victòria del sí, situat a l'entorn del 87/90 per cent de vots a favor de la independència de Catalunya.Diumenge, 27 d'octubre

Repercussió als mitjans

Hola sumadors!

Després d'uns dies de rebre milers de votacions procedents de molts països (més de 100 de moment) us anunciem que avui hem sortit a E-noticies:

societat.e-noticies.cat/la-pregunta-80157.html

I fa uns dies vam sortir a Directe.cat:

http://www.directe.cat/noticia/322084/catalunya-hauria-de-ser-un-pais-independent

Però seguim treballant per dur a terme aquesta iniciativa a tots els racons del planeta, creiem fermament que com més gent conegui el procés més garanties tindrem de que aquest es dugui a terme.

Moltes gràcies


Dimecres, 9 d'octubre

Canvis en els votants catalans

Durant els primers dies de votació, es demanava el número de targeta de CatSalut per poder identificar els usuaris catalans. S'ha comprovat que la gran majoria de catalans que han votat fins ara han preferit no donar cap dada i que el seu vot quedi registrat com a ciutadà espanyol. Per evitar aquest problema, facilitar el vot i no generar cap mena de desconfiança pel fet d'haver de donar dades personals, hem decidit eliminar el vot per targeta sanitària catalana. A partir d'ara, per tal d'identificar-se com a català, tan sols cal escollir l'opció de "I'm a Catalan citizen".
Moltes gràciesDiumenge, 6 d'octubre

Moltes gràcies!

Avui hem arribat al 100% del nostre objectiu de finançament i per tant us anunciem que avui mateix a mitjanit obrirem ReferendumCatalonia.com. Us agraïm de tot cor el suport rebut i us anunciem que treballarem de valent per col·laborar en la internacionalització del procés d'independència.

Tan aviat com sigui possible farem arribar les recompenses a tots els sumadors que ens heu donat suport. Moltíssimes gràcies a tothom!

Podeu seguir-nos en aquest Blog i també al nostre Twitter @refcatalonia. Per a qualsevol consulta podeu enviar-nos un correu electrònic a referendumcatalonia@gmail.com25
sumadors
400 €
dels 400 necessaris
finalitzat
el 06/10/2013
Assolit 100%

Aporta-hi 5 €

1 sumadors
No podem fer altra cosa que donar-te les gràcies i fer-te arribar un diploma com a sumador del projecte.

Aporta-hi 10 €

13 sumadors
No podem fer altra cosa que donar-te les gràcies i fer-te arribar un diploma com a sumador del projecte.

Aporta-hi 20 €

8 sumadors
Moltes gràcies pel teu suport! Apreciem molt el teu gest, et farem arribar un diploma com a sumador del projecte i t'informarem dels resultats de les votacions puntualment.

Aporta-hi 35 €

3 sumadors
Rebràs una targeta regal valorada en 10 euros per comprar a Amazon.com el que vulguis, un diploma com a sumador del projecte i t'informarem dels resultats de les votacions puntualment.

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Rebràs una targeta regal valorada en 20 euros per comprar a Amazon.com el que vulguis, un diploma com a sumador del projecte i t'informarem dels resultats de les votacions puntualment.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Rebràs una targeta regal valorada en 50 euros per comprar a Amazon.com el que vulguis, un diploma com a sumador del projecte i t'informarem dels resultats de les votacions puntualment.


Blog del projecte

Hem tornat!

Després de tombar-nos amb atacs informàtics, tornem a ser aquí: http://referendumcatalonia.net   ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!