Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Cançons d'ara, nou disc de Jordi Montañez

Un projecte de montanez

Articles

Diumenge, 1 de març

Ajuda'ns amb el nou disc Anòxia

Ajuda'ns amb el nou disc Anòxia

Hola sumadores i sumadors que vàreu fer possible Cançons d'ara!

Després de gairebé dos anys estem embarcats en una nova aventura, Anòxia, que és el nostre tercer disc. Necessitem novament de la vostra ajuda i del vostre inestimable temps!!!
Fa unes setmanes hem iniciat una nova campanya de finançament col·lectiu per poder fer front a totes les despeses que encara tenim pendents. Ens queda una setmana i estem a punt d'aconseguir-ho, però necessitem una última empenta. Entreu, remeneu, trieu una recompensa i sigueu aire! ;)
http://www.totsuma.cat/projecte/1267/anoxia-nou-disc-de-jordi-montanez

Aquí us deixem un petit avançament d'una cançó, Aire sobre un lyric video.





Presentem aquest nou disc 




Dimecres, 5 de juny

Preparem les recompenses

Preparem les recompenses

El passat divendres vam realitzar el concert de presentació de Cançons d'ara al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. Un concert increïble, una nit molt especial. Aquest concert ha estat possible gràcies a tots i totes vosaltres que heu col·laborat amb les vostres aportacions.

Durant aquests dies estem començant a preparar les recompenses per fer-les arribar a aquells sumadors i sumadores que teniu enviament. És molt important que reviseu les vostres dades i, qualsevol cosa que sigui incorrecta ens ho feu saber a info@jordimontanez.cat



Dijous, 23 de maig

Entrades pels sumadors

Alguns sumadors i sumadores heu preguntat per les entrades que teniu. No hi haurà entrada com a tal, simplement haureu de donar el vostre nom i cognom, el que nosaltres tenim quan vau donar les dades a totSuma, a la llista que tindrem a l'entrada. En el cas de les recompenses de 50€ només tenim un nom però ja tindrem a la llista que vindreu amb una altra persona. 
De totes formes, per qualsevol altre dubte, escriviu a info@jordimontanez.cat

Recordeu que es poden aconseguir més entrades a productesdelaterra.cat

Salutacions



Dilluns, 20 de maig

Ho hem aconseguit!

Ho hem aconseguit!

Hola sumadores i sumadors!

Moltíssimes gràcies per fer possible això :P
El disc el tenim ja de camí!!
 
Aprofitem per explicar-vos algunes cosetes de les recompenses:
 
- Els discos digitals us el farem arribar a final d'aquest mes al vostre correu.
- Els discos físics us l'entregarem el dia del concert de presentació (31 de maig) i qui tingui enviament serà a partir de la primera setmana de juny (comproveu la vostra adreça postal i si hi ha qualsevol error o canvi escriviu-nos a info@jordimontanez.cat)
- Les persones que vau comprar disc+entrada però que no vingueu finalment al concert ens ho haureu de fer saber per buscar una alternativa i fer-vos arribar les recompenses: info@jordimontanez.cat
- Algunes persones que han fet l'aportació no han volgut rebre cap recompensa. Reviseu que per error no hàgiu demanat aquesta opció. Escriviu-nos a info@jordimontanez.cat
Per fer els agraïments al web farem servir el nom i cognoms que ens vau facilitar. Si pel que fos voldríeu canviar-los ens ho heu de comunicar info@jordimontanez.cat
 
Per cert, hi ha algunes persones a les quals no se'ls ha pogut realitzar el pagament i ens ha donat error. TotSuma es posarà en contacte amb vosaltres però us demanem que reviseu això perquè si no no ens arribarà la vostra suma ;)
 
Per anar fent boca, podeu escoltar dues cançons del disc: http://jordimontanez.bandcamp.com/
 
 
I res, us convidem de totes formes a venir al concert de presentació que farem el 31 de maig a Barcelona. Les entrades les podeu aconseguir aquí http://productesdelaterra.cat/portada-en-catala/10599-entrada-presentacio-nou-cd-del-cantautor-jordi-montanez-a-gracia.html
 
Una molt forta abraçada i esperem que us sentiu les cançons d'ara una miqueta vostres també ;)



Dilluns, 13 de maig

Últims dies

Tenim només 3 dies per aconseguir la nostra fita.
Us volem deixar amb l'avançament de dues cançons del disc



http://jordimontanez.bandcamp.com/album/can-ons-dara

I també us convidem a que vingueu al concert de presentació del dia 31 de maig al CAT de Gràcia. Les entrades les podeu aconseguir amb algunes de les recompenses com a sumadors.

Som-hi que tot suma!



Dissabte, 27 d'abril

Com sonarà Cançons d'ara

Voleu sentir uns minitastets de Cançons d'ara? A veure què us sembla 



Dilluns, 22 d'abril

Més info de Cançons d'ara

Hem creat una pàgina tumblr amb tota la info relacionada amb Cançons d'ara
http://jordimontanez.tumblr.com/



Dilluns, 22 d'abril

Properament

- A finals d'aquest mes publicarem en un diari digital dues cançons en primícia de Cançons d'ara per anar fent boca.
- El dia de la mare publicarem el videoclip.
- El 31 de maig presentem el disc amb banda, un espectacle gairebé únic (Entrades aquíhttp://ves.cat/d11a)
- A partir del 31 de maig podreu fer-vos amb Cançons d'ara.
- A partir del 31 de maig comencem a presentar Cançons d'ara per tots els racons on ens vulgueu (contractació: contractacio@jordimontanez.cat)
Va bé o no?
- A partir de la setmana següent al 31 començarem a enviar les recompenses a casa.

Bona setmana!



Dissabte, 6 d'abril

Puntualitzacions sobre les recompenses

Hola!
Us recomanem que abans de triar recompensa feu un cop d'ull a les notes de les recompenses.
Estan a la descripció del projecte però us les copiem:

NOTES SOBRE LES RECOMPENSES
- S'inclouen els ports pagats de les recompenses que tenen enviament a domicili sempre i quan sigui dins l'Estat espanyol. Altrament, els costos addicionals de l'enviament els haurà d'abonar el sumador.
- Les recompenses que impliquin enviaments a domicili es començaran a fer un cop passat el concert de presentació, per tant penseu que farem els enviaments durant la primera setmana de juny. 
Els sumadors que vingueu al concert de presentació rebreu les recompenses aquell dia.
- Els concerts de presentació acústic seran concerts de la gira i, per tant, no es tracta de concerts privats, és a dir, hauran de ser anunciats. No inclouen les despeses del desplaçament ni l'equip de so, que haurà d'anar càrrec de l'entitat. La data del concert haurà de ser a partir del 31 de maig i es pactarà mitjançant correu electrònic un cop acabat el TotSuma. Els concerts seran en format veu i guitarra, no obstant això també us podem oferir diferents formats pel concert,  com ara duet, assumint l'entitat les despeses extres al marge de totSuma.
- Els concerts acústics particulars són concerts informals a una casa particular amb un màxim de 15 persones convidades (sense preu d'entrada). No inclouen les despeses del desplaçament. La data del concert haurà de ser a partir del 31 de maig i es pactarà mitjançant correu electrònic un cop acabat el totSuma.
- El concert exclusiu Silvio Rodríguez es tracta d'un concert tribut al trobador (+info). No estan incloses les despeses del transport ni l'equip de so (en cas de ser necessari). El concert podrà ser privat o obert al públic (condicions a parlar).


Afegim també que l'obsequi especial mecenes és un petit detall simbòlic que farem per tots els mecenes.



Dimecres, 3 d'abril

Entrades pel concert de presentació

El concert de presentació oficial serà el 31 de maig al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (Barcelona).
Serà un concert ben especial per diferents motius: 
  • Perquè presentarem aquest segon disc de forma oficial amb els músics que hi han participat
  • Serà el primer concert amb banda de Jordi Montañez

Les entrades les podeu aconseguir exclusivament mitjançant les recompenses que us oferim al projecte de totSuma. Hem volgut que tots els assistents que vinguin aquell dia siguin sumadors de Cançons d'ara, per donar-li un valor afegit a l'entrada.

Per últim us recordem que un concert d'aquestes característiques té unes despeses importants, des del lloguer de la sala a la retribució dels músics, tècnics i personal auxiliar, tot passant per la promoció i la difusió. És per això que vulguem que entengueu que l'entrada té un cost que no és pas arbitrari.

Què, us hi animeu? Hi ha diferents recompenses que inclouen l'entrada ;)



Dimarts, 2 d'abril

Ens calen cançons d'ara

Comencem l'abril anunciant-vos el nom del nostre proper disc.
CANÇONS D'ARA


 
Un nom que hem agafat d'un article de 1959 escrit per Lluís Serrahima i que es considera un dels textos impulsors de la Nova Cançó Catalana. Reivindiquem la vigència de la paraula i l'adaptem musicalment als nostres temps. Anunciem que encara ens calen cançons d'ara.
Amb aquesta declaració de principis us desitgem una molt bona setmana! ;)



Dimarts, 2 d'abril

Tot és començar

Hem començat aquest projecte i estem molt contents de la bona rebuda que ha tingut durant el seu primer dia. Hem aconseguit recaptar el 12% del total en un sol dia. Seguim!



125
sumadors
3115 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 16/05/2013
Assolit 103%

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
Disc en format digital + agraïments al web

Aporta-hi 10 €

16 sumadors
Entrada pel concert de presentació (31 de maig BCN) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 15 €

52 sumadors
Disc en format digital + disc en format físic (enviament a casa) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 20 €

26 sumadors
Disc en format digital + disc en format físic (entrega dia del concert) + entrada pel concert de presentació (31 de maig BCN) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 30 €

12 sumadors
Disc en format digital + disc en format físic (enviament a casa) + escolta en primícia anticipada del disc per internet + disc Dolça Victòria (enviament a casa) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 45 €

3 sumadors
PACK A DOMICILI
Disc en format digital + Disc en format físic + disc Dolça Victòria + poemari exclusiu d'elaboració artesanal amb poemes no editats de Jordi Montañez + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 50 €

6 sumadors
PACK 2
Disc en format digital x2 + disc en format físic x2 + entrada pel concert de presentació x2 + escolta en primícia anticipada del disc per internet + Disc Dolça Victòria x1 + pòster concert de presentació dedicat x1 + obsequi especial sumadors x2 + agraÏments al web

Aporta-hi 80 €

2 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
PACK ESPECIAL
Disc en format digital + disc en format físic + entrada pel concert de presentació + disc Dolça Victòria + Tribut (llibre + CD) de Sorra i Fulles a Miquel Martí i Pol + escolta en primícia anticipada del disc per internet + poemari exclusiu d'elaboració artesanal amb poemes no editats de Jordi Montañez + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 200 €

2 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
PACK CONCERT DE PRESENTACIÓ ACÚSTIC
Disc en format físic x3 + disc Dolça Victòria + concert de presentació en format acústic (per casals, ateneus, etc.) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
PACK CONCERT ACÚSTIC PARTICULAR
Disc en format digital + escolta en primícia anticipada del disc per internet + disc en format físic x4 + concert acústic particular + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
PACK EXCLUSIU CONCERT SILVIO RODRÍGUEZ
Disc en format físic + disc Dolça Victòria + concert especial Jordi Montañez tribut a Silvio Rodríguez (a veu i guitarra) + obsequi especial sumadors + agraïments al web


Blog del projecte

Ajuda'ns amb el nou disc Anòxia

Hola sumadores i sumadors que vàreu fer possible Cançons d'ara! Després de gairebé dos anys estem embarcats en una nova aventura, Anòxia, que és el nostre ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!