Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Cançons d'ara, nou disc de Jordi Montañez

Un projecte de montanez • Insereix-lo en una pàgina web

 Hem de cantar cançons, però nostres i fetes ara.
Ens calen cançons que tinguin una actualitat per a nosaltres.
És precisament en moments difícils que han nascut gran nombre de cançons, de les més boniques, aquelles que els pobles han transformat en una mena d'oració col·lectiva.
Es tracta, doncs, que surtin cançons d'aquest moment nostre.


*Fragments de l'article Ens calen cançons d'ara de Lluís Serrahima (1959)
 
Ha arribat l'hora de passar a l'edició del nostre segon treball discogràfic, Cançons d'ara. Aquest segon disc suposa un canvi en quant a la concepció estètica dels temes. Comptem amb la feina d'en Pau Romero, que ha fet els arranjaments i la producció musical de tot el disc (així com també totes les guitarres i instruments de corda pinçada), i hem gravat amb en Dídac Fernández (bateries i percussions), en Climent Lanaspa (baix elèctric) i en JJ Caro (teclats). 
 
Hem decidit fer un disc diferent del primer, donant un pes important als arranjaments pensats per aquest format de banda. Les lletres continuen la línia començada amb Dolça Victòria, amb molt de pes en la lírica i en com el context social i econòmic afecta les nostres relacions quotidianes.

Reivindiquem la vigència de la paraula dels nostres referents de la Nova Cançó i l'adaptem a una estètica musical actual. Ens continuen calent cançons d'ara.

 
PER QUÈ NECESSITEM ELS DINERS?
Volem finançar aquesta part del procés per poder costejar les despeses de la masterització, 1a edició de la tirada, el disseny, la realització del videoclip promocional, la promoció i el concert de presentació que serà el dia 31 de maig al CAT de Gràcia (BCN) a les 21:30h. A tot això cal sumar la comissió de TotSuma, que es reinverteix en la Xarxa Digital Catalana, i també les despeses derivades de les recompenses.

QUÈ FAREM AMB ELS DINERS SI RECAPTEM MÉS DE 3000?
Si passem de la quantitat que ens hem marcat seran diners que serviran per millorar la qualitat de la promoció així com del concert de presentació. Penseu que els costos totals del disc (tot el procés) és molt més elevat de 3000€ i comporta moltes altres despeses que, en un principi, hem assumit nosaltres.
Hem decidit però la xifra de 3000 perquè la trobem raonable per poder dur a terme tot aquest procés de post-producció amb la qualitat que necessita, però si recaudem més diners serviran per millorar encara més tot el procés i, fins i tot, pensar en projectes derivats (com ara un segon videoclip, una segona edició, etc.).

PER QUÈ MICROMECENATGE?
En el context cultural i social actual cal que els projectes apostin per l'autogestió i la cooperació per tal de poder tirar endavant les seves propostes al marge de certes indústries musicals i culturals amb unes dinàmiques i formes de funcionament ja obsoletes.
A més a més el micromecenatge permet un feedback directe amb el públic que es converteix en part imprescindible del procés tot sentint seu el projecte.

PER QUÈ TOTSUMA?
Hem pensat en aquesta plataforma per la seva filosofia i sensibilitat cap al país i la cultura. El 5% de la comissió del projecte va destinada a la Xarxa Digital Catalana (Xadica), una organització sense ànim de lucre que treballa per promoure l'ús del català a Internet. 


NOTES SOBRE LES RECOMPENSES
- S'inclouen els ports pagats de les recompenses que tenen enviament a domicili sempre i quan sigui dins l'Estat espanyol. Altrament, els costos addicionals de l'enviament els haurà d'abonar el sumador.
- Les recompenses que impliquin enviaments a domicili es començaran a fer un cop passat el concert de presentació, per tant penseu que farem els enviaments durant la primera setmana de juny. 
Els sumadors que vingueu al concert de presentació rebreu les recompenses aquell dia.
- Els concerts de presentació acústic seran concerts de la gira i, per tant, no es tracta de concerts privats, és a dir, hauran de ser anunciats. No inclouen les despeses del desplaçament ni l'equip de so, que haurà d'anar càrrec de l'entitat. La data del concert haurà de ser a partir del 31 de maig i es pactarà mitjançant correu electrònic un cop acabat el TotSuma. Els concerts seran en format veu i guitarra, no obstant això també us podem oferir diferents formats pel concert,  com ara duet, assumint l'entitat les despeses extres al marge de totSuma.
- Els concerts acústics particulars són concerts informals a una casa particular amb un màxim de 15 persones convidades (sense preu d'entrada). No inclouen les despeses del desplaçament. La data del concert haurà de ser a partir del 31 de maig i es pactarà mitjançant correu electrònic un cop acabat el totSuma.
- El concert exclusiu Silvio Rodríguez es tracta d'un concert tribut al trobador (+info). No estan incloses les despeses del transport ni l'equip de so (en cas de ser necessari). El concert podrà ser privat o obert al públic (condicions a parlar).
 


www.jordimontanez.cat
http://jordimontanez.blogspot.com

Cançons d'ara, nou disc de Jordi Montañez

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

montanez
montanez
Barcelona
125
sumadors
3115 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 16/05/2013
Assolit 103%

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
Disc en format digital + agraïments al web

Aporta-hi 10 €

16 sumadors
Entrada pel concert de presentació (31 de maig BCN) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 15 €

52 sumadors
Disc en format digital + disc en format físic (enviament a casa) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 20 €

26 sumadors
Disc en format digital + disc en format físic (entrega dia del concert) + entrada pel concert de presentació (31 de maig BCN) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 30 €

12 sumadors
Disc en format digital + disc en format físic (enviament a casa) + escolta en primícia anticipada del disc per internet + disc Dolça Victòria (enviament a casa) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 45 €

3 sumadors
PACK A DOMICILI
Disc en format digital + Disc en format físic + disc Dolça Victòria + poemari exclusiu d'elaboració artesanal amb poemes no editats de Jordi Montañez + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 50 €

6 sumadors
PACK 2
Disc en format digital x2 + disc en format físic x2 + entrada pel concert de presentació x2 + escolta en primícia anticipada del disc per internet + Disc Dolça Victòria x1 + pòster concert de presentació dedicat x1 + obsequi especial sumadors x2 + agraÏments al web

Aporta-hi 80 €

2 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
PACK ESPECIAL
Disc en format digital + disc en format físic + entrada pel concert de presentació + disc Dolça Victòria + Tribut (llibre + CD) de Sorra i Fulles a Miquel Martí i Pol + escolta en primícia anticipada del disc per internet + poemari exclusiu d'elaboració artesanal amb poemes no editats de Jordi Montañez + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 200 €

2 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
PACK CONCERT DE PRESENTACIÓ ACÚSTIC
Disc en format físic x3 + disc Dolça Victòria + concert de presentació en format acústic (per casals, ateneus, etc.) + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
PACK CONCERT ACÚSTIC PARTICULAR
Disc en format digital + escolta en primícia anticipada del disc per internet + disc en format físic x4 + concert acústic particular + obsequi especial sumadors + agraïments al web

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
PACK EXCLUSIU CONCERT SILVIO RODRÍGUEZ
Disc en format físic + disc Dolça Victòria + concert especial Jordi Montañez tribut a Silvio Rodríguez (a veu i guitarra) + obsequi especial sumadors + agraïments al web


Blog del projecte

Ajuda'ns amb el nou disc Anòxia

Hola sumadores i sumadors que vàreu fer possible Cançons d'ara! Després de gairebé dos anys estem embarcats en una nova aventura, Anòxia, que és el nostre ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!