Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Qui som

TotSuma és una plataforma de finançament col·lectiu que té com a fet diferencial la seva vocació social i compromís amb la construcció nacional catalana. TotSuma vol ser l’eina que faci possible finançar tota mena de projectes que comparteixin un mínim comú denominador de voluntat de progrés i sobirania pel país.

 Què és el finançament col·lectiu ?

 

El finançament col·lectiu - altrament conegut com a micromecenatge o crowdfunding - és un sistema d’aportacions econòmiques, individuals i de quantitat lliure, la suma dels quals fan possible finançar un projecte concret.  

 

Per què totSuma ?

 

- Perquè som una iniciativa sense afany de lucre.

- Perquè ens centrem en projectes de país i tenim un fort compromís amb la llengua i cultura catalanes.

- Perquè treballem amb projectes molt diversos, ja siguin d'àmbit cultural, social, lingüístic, educatiu, empresarial, polític, institucional, esdeveniments, campanyes, accions, etc.

- Perquè els projectes de totSuma tenen a la seva disposició publicitat a diversos mitjans digitals catalans.
 

Qui som ?

 

Nascuda a Barcelona l'any 2013, totSuma és el fruit de diverses persones, Albert Plana i Mallorquí,  Joan Camp i Fontcuberta i Roger Lloret Vila, compromeses i vinculades professionalment a internet. El desenvolupament tècnic de la plataforma l'ha dut a terme Tirabol Produccions i l'allotjament i manteniment el proporciona Xadica, garantint una total transparència i fent que els beneficis de la plataforma repercuteixin directament en l'impuls de nous projectes catalans.   

 

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!