Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

2014: un poble, un país, un anhel.

Un projecte de roservilallonga

Articles

Dijous, 4 de desembre

"2014: un poble, un país, un anhel" fotografies de Roser Vilallonga

Estimades i estimats!
 

No vull robar-vos gaire temps. Avui és un dia molt important per a mi i m’agradaria que el compartíssiu amb mi. És un repte i tinc l'esperança que amb la vostra ajuda, i entre tots, el superem. Avui surt a la llum el projecte d'un llibre en què porto treballant més d'un any. El camí per arribar fins aquí ha estat llarg i encara queda molt per recórrer. Són molts dies i moltes hores de feina, però ho tornaria a repetir una i mil vegades perquè les vivències i els sentiments que he tingut el privilegi de gaudir compensen tot l’esforç. Ara poso a les vostres mans aquest projecte que va començar només amb l'ànim de ser testimoni i deixar constància dels nostres temps i de la nostra lluita, la del poble català pel seu dret a ser i a decidir el seu futur. Totes les persones que m'he anat trobant durant aquests dies són les que m’han esperonat mentre em preguntaven "… i què en penses fer?". Potser perquè ja tinc una edat i encara conservo el romanticisme de tenir un llibre a les mans, o perquè això d'internet és meravellós fins que un dia se'n va la llum i et quedes amb un pam de nas, o perquè senzillament un llibre sempre és allà, a prop teu, a la tauleta de nit o al menjador; a la prestatgeria, sempre a un cop d'ull i disposat a ser compartit, com aquell àlbum de fotos que la família mirava aplegada. 
 
Potser no en som prou conscients: estem fent història amb majúscules i aquest llibre només pretén recordar-nos que som grans i capaços de fer grans coses: de sortir al carrer sense violència però amb la fermesa de les nostres conviccions, de parlar alt i clar, de treballar tots plegats per a fer realitat els nostres somnis, d'entendre les posicions oposades i respectar-les sense deixar de fer el nostre camí tot fent passos endavant en el nostre anhel, i de lluitar amb seny, força i rauxa. Tot això és el que jo he vist, i alegria, il·lusió, emoció, sentiments a flor de pell, esperança, fe... i l’únic que puc fer és posar-ho damunt del paper per a què tots en gaudim, en siguem un pèl més conscients i perquè quan siguem més grans i la canalla ens pregunti, els hi puguem explicar i ho puguin veure amb els seus propis ulls.



Aquest, si tot va bé, serà el meu primer llibre. És tot un repte i una gran responsabilitat, però també un gran honor disposar de la vostra confiança. He treballat i seguiré treballant tant bé com sé i amb el cor a la mà. M'he emocionat fent la feina i m’omple d’alegria que el meu primer llibre sigui sobre el meu poble, sobre el meu país, i parli d'un anhel que, com vosaltres, també sento arrelat a dins meu des que tinc ús de raó. 
 
Us demano que mireu el projecte a: http://www.totsuma.cat/projecte/1249/2014-un-poble-un-pais-un-anhel i que si us sembla atractiu hi participeu amb la compra del llibre i ho expliqueu als vostres familiars, amics i coneguts, tota ajuda és important. Ho podeu difondre a les vostres xarxes i participar amb preguntes o suggeriments. Aquí baix us deixo els enllaços del meu twitter i de la nova pàgina web on podreu fer seguiment del projecte, i la pàgina de Facebook i el twitter del projecte a través dels quals també en podreu estar informats.  Entre tots ho farem possible!!!


@roservilallonga
@poblepaisanhel



100
sumadors
10997 €
dels 61000 necessaris
finalitzat
el 17/01/2015
Assolit 18%

Aporta-hi 10 €

8 sumadors
Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes.

Aporta-hi 30 €

49 sumadors
Un exemplar del llibre + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. No inclou enviament, has de recollir la teva recompensa a alguna de les presentacions que es faran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Aporta-hi 40 €

20 sumadors
Un exemplar del llibre. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. Enviament Espanya inclòs.

Aporta-hi 57 €

1 sumadors
Un exemplar del llibre. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. Enviament a Europa, Amèrica i Àsia inclòs

Aporta-hi 60 €

8 sumadors
Un exemplar del llibre. + Una còpia fotogràfica 24x30 a escollir entre 5 fotografies publicitades. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. No inclou enviament, has de recollir la teva recompensa a alguna de les presentacions que es faran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Aporta-hi 80 €

3 sumadors
Un exemplar del llibre. + Una còpia fotogràfica 30x40 a escollir entre les 5 fotografies publicitades. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. No inclou enviament, has de recollir la teva recompensa a alguna de les presentacions que es faran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Aporta-hi 90 €

3 sumadors
Un exemplar del llibre. + Una còpia fotogràfica 24x30 a escollir entre les 5 fotografies publicitades. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. Enviament inclòs.

Aporta-hi 110 €

0 sumadors
Un exemplar del llibre. + Una còpia fotogràfica 30x40 a escollir entre les 5 fotografies publicitades. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. Enviament inclòs.

Aporta-hi 150 €

4 sumadors
Un exemplar del llibre. + Una còpia fotogràfica 30x40 a escollir entre les 5 publicitades, emmarcada en vidre amb passepartout i signada per l'autora. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. Enviament Espanya inclòs.

Aporta-hi 550 €

0 sumadors
20 exemplars del llibre. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. No inclou enviament, has de recollir la teva recompensa a alguna de les presentacions que es faran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Aporta-hi 1000 €

1 sumadors
40 exemplars del llibre. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. No inclou enviament, has de recollir la teva recompensa a alguna de les presentacions que es faran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Aporta-hi 1500 €

0 sumadors
(Queden 7 de 7 recompenses)
PER A EMPRESES, ENTITATS I ASSOCIACIONS 5 exemplars del llibre + Inclusió de la marca o logotip de l'empresa, entitat o associació com a mecenes d'honor a l'interior del llibre. Enviament inclòs.

Aporta-hi 2000 €

3 sumadors
(Queden 7 de 10 recompenses)
100 exemplars del llibre. + Inclusió del teu nom en el llibre com a mecenes. No inclou enviament, has de recollir la teva recompensa a alguna de les presentacions que es faran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Aporta-hi 3000 €

0 sumadors
(Queden 7 de 7 recompenses)
PER A EMPRESES, ENTITATS I ASSOCIACIONS 10 exemplars del llibre + Inclusió de la marca o logotip de l'empresa, entitat o associació com a mecenes d'honor a l'interior i a la contraportada del llibre. Enviament inclòs.


Blog del projecte

Amb el 2015 comença l'edició de fotografies!
Amb l'any nou iniciem una nova etapa que comença per l'edició de fotografies. Milers d'imatges contenen l'esperit d'aquest 2014 que ja ha finalitzat. Vols col.laborar per a què ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!