Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajudan's a anar al Mundial Masters 2024 Doha - Natacio artística -

Un projecte de MastersLFV

Ajudan's a anar al Mundial Masters 2024 Doha - Natacio artística -
  • Insereix-lo en una pàgina web

Hola a tots! Som un equip de vuit nedadores apassionades: Núria, Mireia, Eva, Iris, Irene, María, Marta i Yolanda. Després d'anys fora de l'aigua, hem tornat per a submergir-nos novament en aquest bell esport.
Som dones, mares, treballadores, vitals, empoderades, somiadores, companyes i amigues, amb un objectiu comú: posar-nos en forma, gaudir, competir i desconnectar de la rutina diària a través de la natació artística.



El nostre Desafiament: Campionats del Món Masters 2024
Estem buscant suport per a complir el nostre somni, el nostre repte personal. Núria, Mireia i Yolanda representaran a l'equip màster en els Campionats del Món de Natació Artística a Doha, Qatar.
Busquem finançar part de les despeses, estimats en 1.500€ per persona, per a cobrir llicències, inscripcions i allotjament durant la competició.

Per què necessitem la teva ajuda?
La teva contribució ens ajudarà a fer realitat el nostre somni.
La preparació, les hores d'entreno, l'esforç i el sacrifici per a aconseguir aquest objectiu el posem nosaltres. I amb la teva aportació, ens acostem més a participar en aquest esdeveniment de classe mundial.




Uneix-te a la nostra campanya de micromecenatge! Cada aportació és fonamental.
Per cada donació, tindràs una recompensa emocionant, des d'agraïments personalitzats fins a experiències exclusives amb el nostre equip, fins i tot et convidem a presenciar un dels nostres entrenaments en viu en el Club Natació Els Franqueses.
A part, entre totes les donacions farem un Sorteig per a anar a sopar amb nosaltres i poder compartir totes les aventures viscudes durant aquest procés i el Campionat.
El sorteig el farem durant el viatge de tornada de Doha a inicis de març.

No et perdis cap detall del nostre viatge fins a Qatar 2024!
Podràs seguir cada pas de la nostra preparació per als campionats a través d'Instagram. roadtodoha2024
Ajuda'ns a aconseguir el nostre somni aquàtic. El teu suport marca la diferència. Dona, comparteix la nostra campanya i uneix-te a aquesta aventura al costat de nosaltres. Si desitges saber més o col·laborar d'una altra manera, contacta'ns.

Gràcies per ser part del nostre equip!

Nuira, Yolanda i Mireia

* Castellà *
¡Hola a todos! Somos un equipo de ocho nadadoras apasionadas: Núria, Mireia, Eva, Iris, Irene, María, Marta y Yolanda. Después de años fuera del agua, hemos vuelto para sumergirnos nuevamente en este hermoso deporte.
Somos mujeres, madres, trabajadoras, vitales, empoderadas, soñadoras, compañeras y amigas, con un objetivo común: ponernos en forma, disfrutar, competir y desconectar de la rutina diaria a través de la natación artística.





Nuestro Desafío: Campeonatos del Mundo Masters 2024
Estamos buscando apoyo para cumplir nuestro sueño, nuestro reto personal. Núria, Mireia y Yolanda representarán al equipo master en los Campeonatos del Mundo de Natación Artística en Doha, Qatar.
Buscamos financiar parte de los gastos, estimados en 1.500€ por persona, para cubrir licencias, inscripciones y alojamiento durante la competición.

¿Por qué necesitamos tu ayuda?
Tu contribución nos ayudará a hacer realidad nuestro sueño.
La preparación, las horas de entreno, el esfuerzo y el sacrificio para alcanzar este objetivo lo ponemos nosotras. Y con tu aporte, nos acercamos más a participar en este evento de clase mundial.




¡Únete a nuestra campaña de crowdfunding! Cada aportación es fundamental.
Por cada donación, tendrás una recompensa emocionante, desde agradecimientos personalizados hasta experiencias exclusivas con nuestro equipo, incluso te invitamos a presenciar uno de nuestros entrenamientos en vivo en el Club Natación Les Franqueses.
A parte, entre todas las donaciones vamos a hacer un Sorteo para ir a cenar con nosotras y poder compartir todas las aventuras vividas durante este proceso y el Campeonato.
El sorteo lo vamos a hacer durante el viaje de vuelta de Doha a inicios de marzo.

¡No te pierdas ningún detalle de nuestro viaje hasta Qatar 2024!
Podrás seguir cada paso de nuestra preparación para los campeonatos a través de Instagram. roadtodoha2024
Ayúdanos a alcanzar nuestro sueño acuático. Tu apoyo marca la diferencia. Dona, comparte nuestra campaña y únete a esta aventura junto a nosotras. Si deseas saber más o colaborar de otra manera, contáctanos.

¡Gracias por ser parte de nuestro equipo!

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

MastersLFV
MastersLFV
Llerona
11
sumadors
805 €
dels 4500 necessaris
finalitzat
el 01/02/2024
Assolit 17%

Aporta-hi 5 €

0 sumadors
Per cada donació de 5 Euros, farem una piscina d'apnea. A part, entre totes les donacions farem un Sorteig per a una sessió d'un mes de ioga en línia, cedida per Eva Romo. El sorteig el farem durant el viatge de tornada de Doha a inicis de març.
*** Por cada donación de 5 Euros, vamos a hacer un largo de apnea. A parte, entre todas las donaciones vamos a hacer un Sorteo para una sesión de un mes de yoga online, cedida por Eva Romo. El sorteo lo vamos a hacer durante el viaje de vuelta de Doha a inicios de marzo.

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
Per cada donació de 10 Euros, a part del llarg d'apnea també farem una figura a l'aigua perque puguis veure els nostres avanços. A part, entre totes les donacions farem un Sorteig per a un lot de 2 Fragancies de la marca BOSS (1 femenina i una masculina) cedides per la Mireia. El sorteig el farem durant el viatge de tornada de Doha a inicis de març.
*** Por cada donación de 10 Euros, a parte del largo de apnea también vamos a hacer una figura en el agua para ver nuestros avances. A parte, entre todas las donaciones vamos a hacer un Sorteo para un lote de 2 Fragancias de la marca BOSS cedidas por Mireia. El sorteo lo vamos a hacer durante el viaje de vuelta de Doha a inicios de marzo

Aporta-hi 25 €

5 sumadors
Per cada donació de 25 Euros, a part del llarg d'apnea i la figura, et dedicarem un entrenament. A part, entre totes les donacions farem un Sorteig per a un lot de jocs de taula valorat en 100 Euros cedit per la Núria de Kinuma. El sorteig el farem durant el viatge de tornada de Doha a inicis de març.
*** Por cada donación de 25 Euros, aparte del largo de apnea y la figura, te dedicaremos un entrenamiento. Aparte, entre todas los donaciones haremos un Sorteo para un lote de juegos de mesa valorado en 100 Euros cedido por la Nuria de Kinuma. El sorteo lo haremos durante el viaje de vuelta de Doha a inicios de marzo.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Per cada donació de 50 Euros, a part del llarg d'apnea i la figura, i l' entrenament, farem un salt amb l'equip. A part, entre totes els donacions farem un Sorteig per un sopar un cop tornem i poder-te explicar totes les nostres aventures. El sorteig el farem durant el viatge de tornada de Doha a inicis de març.
*** Por cada donación de 50 Euros, aparte del largo de apnea y la figura, y el entrenamiento, haremos un salto con el equipo. Aparte, entre todas los donaciones haremos un Sorteo por una cena una vez volvemos y poderte explicar todas nuestras aventuras. El sorteo lo haremos durante el viaje de vuelta de Doha a inicios de marzo.

Aporta-hi 300 €

2 sumadors
Pots ser el nostre Sponsor i farem menció de la teva marca/empresa en totes les publicaciones que fem. També ens comprometem a anar a sopar amb tu per explicar-te com ha anat tot.
*** Puedes ser nuestro Sponsor y haremos mención de tu marca/empresa en todas las publicaciones que hagamos. También nos comprometemos a ir a cenar contigo para contarte cómo ha ido todo.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!