Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

"Els PIRRA", 1r Videoclip del 1r disc, "MAL PARIT"!

Un projecte de Ogre



  • Insereix-lo en una pàgina web

Ogre: Ésser emprenyat amb la vida que diu les seves veritats a través de les seves cançons. "Els PIRRA" parla d'unes creacions irresistibles a ulls de qualsevol, tenen aparença humana i són capaços de fer qualsevol feina. Per a que puguin funcionar se'ls hi ha de donar corda i es poden comprar online o també n'hi ha en màquines expenedores. Com tots els extrems, són nocius per a la salut!

El vostre recolzament és bàsic per a poder cobrir totes les despeses necessàries i fer efectiu el projecte: desplaçaments de tot l'equip a diferents localitzacions de Catalunya, lloguer de material, pagament de permisos de rodatge, compra de màscares especials importades dels Estats Units (no de la Xina!), hores de feina dels professionals (càmeres, direcció, post-producció, mescla i mastering musical a estudi...), una part anirà invertida a publicitar-lo un cop realitzat i, donat que el tema ho requereix, comptarà amb la participació d'un quintet de corda, el nom del qual ara mateix no podem revelar i que evidentment tampoc no treballa gratis. Sense el vostre ajut el videoclip no serà possible, així que us animem a ser-ne partíceps i formar-ne part de manera estreta, motiu pel qual us en donem 1000 gràcies per endavant a totes i a tots!!!

Facebook    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Ogre
16
sumadors
1522 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 14/01/2024
Assolit 101%

Aporta-hi 1 €

2 sumadors
APORTACIÓ SIMBÒLICA - Qualsevol cop de mà és més que benvingut! Gràcieees!

Aporta-hi 5 €

3 sumadors
CÒPIA EN FORMAT DIGITAL - Tindràs una còpia del videoclip en format mp4 abans no surti!

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
EXCLUSIVITAT - Tindràs una còpia del videoclip en format mp4 abans no surti i el teu nom (o logotip d'empresa) apareixerà com a mecenes en els crèdits finals!

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
ORIGINAL - Si no saps què regalar aquestes Festes de Nadal aquest és el més adient si vols sorprendre: Tindràs una còpia del videoclip en format mp4 abans no surti i el teu nom I EL DE LA PERSONA A QUI LI FACIS EL REGAL apareixeran com a mecenes en els crèdits finals!

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
FIDEL - A més a més de les recompenses anteriors tindràs una invitació per a venir al rodatge, el qual podràs compartir amb tot l'equip tècnic i artístic!

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
FRIQUI "ON FIRE" - Totes les recompenses anteriors i tindràs, si així ho desitges, participació activa en el videoclip com a un dels personatges principals!

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
FAMÍLIA DE BOJOS - Et dóna accés al sopar d'estrena amb visionat del Making Of, a més a més de totes les recompenses anteriors, clar!

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
PADRÍ/PADRINA "A FULL" - A més a més de totes les recompenses anteriors, un autògraf allà on el vulguis i apareixeràs als crèdits com a Productor/a associat/da

Aporta-hi 750 €

1 sumadors
DE PSIQUIÀTRIC - Toootes les recompenses anteriors i apareixeràs als crèdits com a Productor/a executiu/va

Aporta-hi 1500 €

0 sumadors
DE DEBÒ? - Definitivament no estàs bé del cap! Qui deia que NO HI HA COLLONS? Ho vols tot, eh? Doncs bé, rebràs totes les recompenses anteriors i tindràs dret a proposar canvis de guió, de personatges, de personal tècnic... sempre i quan els canvis proposats siguin per a millorar el resultat final i no alterin el fons del concepte. Tot i així, les teves propostes hauran de passar per un comitè de censura per si són acceptades o no! Què et pensaves, doncs? jjjjjj

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!