Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Junts per Tiana

Un projecte de juntstiana



  • Insereix-lo en una pàgina web

Ens ajudes a imprimir el nostre programa electoral fet entre tots i totes?

Junts per Tiana és una agrupació d'electors, una llista cívica de veïns i veïnes, que per primer cop ha arribat al govern de Tiana després de guanyar les eleccions. Ara, amb una part de la feina feta i amb les ganes de seguir treballant pel poble, encarem una nova etapa.
Ajuda'ns a fer-la realitat.


Som poble. Les millors esperances de Tiana estan posades en la seva gent. Aquesta és la llista de l’agrupació d’electors i electores Junts per Tiana per a les eleccions municipals del 28 de maig. 8 homes i 10 dones. De totes les zones de Tiana. Nascuts aquí, vinguts fa poc o ja fa molt al poble. Compartim una visió de poble, des de la diversitat, des de punts de partida diferents. Som diversos. Generació Z, millenials, generació X, boomers. 44 anys de mitjana (75 anys i els 23 anys). 
Som un equip divers amb moltes ganes de seguir treballant pel nostre poble. Amb humilitat. Com un servei temporal que fem a la nostra comunitat. Hem construït una majoria social nova per recuperar el futur del nostre poble.
 

El programa

Tenim el repte de la mobilitat, de guanyar més serveis públics de qualitat, el repte de la sostenibilitat, de recuperar el comerç, de fer un poble viu, el repte de l’habitatge assequible, de l’economia circular, de l’envelliment actiu, de la igualtat d’oportunitats.

L’emergència climàtica i l’emergència del poble dormitori ens obliguen a arremangar-nos com van fer els nostres avis i àvies i els nostres pares i mares. No podem desaprofitar l’oportunitat.

Vam crear un procés participatiu que ha servit per fer una radiografia de la situació actual en diferents àmbits i per recollir un sac ple de propostes. Tot plegat és la base del nostre programa electoral. Estem fent reunions amb veïns i veïnes, trepitjant la seva zona, recollint idees i mirant de trobar solucions als problemes que afecten cada una de les persones que viu a Tiana.

A les reunions hem parlat d'educació, promoció econòmica, comerç, mobilitat, via pública, transparència, participació, cultura, patrimoni, joves, gent gran, infància... Hem recollit idees de veïns, però també ens assessoren especialistes de cada un dels àmbits.

L'Espai Cultural

Disposem d'un Espai Cultural, que al llarg de quatre anys ha servit de plataforma a artistes del poble per promocionar la seva obra.
Al llarg de quatre anys s'han fet una vintena de mostres d'artistes plàstics, tant novells com de trajectòria professional, a banda de difondre el patrimoni local com les masies o els valors de la cultura de la pau i el feminisme.


Junts per Tiana

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

juntstiana
juntstiana
Tiana
43
sumadors
2010 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 19/05/2023
Assolit 100%

Aporta-hi 10 €

9 sumadors
Tiquet pel vermut popular

Aporta-hi 20 €

11 sumadors
Dos tiquets per al vermut popular

Aporta-hi 50 €

12 sumadors
Una samarreta de #latianaquemagrada.

Aporta-hi 100 €

11 sumadors
Un llibre de les masies de Tiana


Blog del projecte

Recollida de firmes

El 5 d’abril comença la recollida de firmes per a poder-nos presentar a les eleccions. Les agrupacions d’electors i electores són figures legalment reconegudes per la llei ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!