Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Fes possible el llibre "Catarsi - Essaefa"

Un projecte de Catarsi

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
54
sumadors
718 €
dels 400 necessaris
24
dies per acabar
Assolit 179%

Aporta-hi 3 €

3 sumadors
El pdf del llibre. Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 8 €

9 sumadors
El llibre de la Catarsi, entregat en mà, quan ens sigui possible veure'ns (sempre hi ha les Ter-Cat i les CatCon!). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 11 €

2 sumadors
El llibre i un número de la revista (dels disponibles en el moment de tancar el mecenatge), entregat en mà, quan ens sigui possible veure'ns (sempre hi ha les Ter-Cat i les CatCon!). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 12 €

18 sumadors
El llibre, enviat per correu (a la península i Balears). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 15 €

8 sumadors
El llibre i un número de la revista (dels disponibles en el moment de tancar el mecenatge), enviats per correu (a la península i Balears). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 15 €

3 sumadors
El llibre i un dels llibres anteriors (Premi Ictineu, Eròtic, Jocs de Rol), entregat en mà, quan ens sigui possible veure'ns (sempre hi ha les Ter-Cat i les CatCon!). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 17 €

1 sumadors
(Queden 3 de 4 recompenses)
El llibre i una xapa de la Catarsi, enviats per correu (a la península i Balears). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 19 €

6 sumadors
El llibre de la Catarsi i un dels llibres anteriors (Premi Ictineu, Eròtic, Jocs de Rol), enviats per correu (a la península i Balears). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
Regala el llibre! Enviarem el per correu (a la península i Balears) a l'adreça que ens diguis, i hi escriurem la dedicatòria que ens facis arribar. Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
La revista i un any de subscripció a la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia. Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 22 €

0 sumadors
El llibre i dos dels llibres anteriors (Premi Ictineu, Eròtic, Jocs de Rol), entregat en mà, quan ens sigui possible veure'ns (sempre hi ha les Ter-Cat i les CatCon!). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 28 €

1 sumadors
El llibre i els tres llibres anteriors (Premi Ictineu, Eròtic, Jocs de Rol), entregat en mà, quan ens sigui possible veure'ns (sempre hi ha les Ter-Cat i les CatCon!). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 29 €

0 sumadors
El llibre i dos dels llibres anteriors (Premi Ictineu, Eròtic, Jocs de Rol), entregat en mà, enviats per correu (a la península i Balears). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Aporta-hi 35 €

1 sumadors
El llibre i els tres llibres anteriors (Premi Ictineu, Eròtic, Jocs de Rol), entregat en mà, enviats per correu (a la península i Balears). Sortiràs com a mecenes del llibre.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!