Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

10 anys, 10 contes

Un projecte de rserrano



  • Insereix-lo en una pàgina web

Enguany estem de celebració! El Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central celebra el seu desè aniversari. El CR TEA CC és una entitat sense ànim de lucre formada en aquests moments per 66 famílies de persones amb TEA que viuen a la Catalunya Central. Des del Centre  s’acull a les famílies en el moment del diagnòstic i se’ls ofereix assessorament psicològic gratuït, grups de famílies i serveis per als seus fills a preus molt assequibles (teràpies d’integració sensorial, de sala multisensorial), Esplai TEA...

SOBRE NOSALTRES I EL PER QUÈ DEL LLBRE

L’abril del 2012  ens vam proposar crear un centre de referència per a les famílies de persones amb TEA i per finançar-nos vam editar “Puzle de contes”, un recull de 12 contes que va tenir un èxit rotund i que va permetre posar en marxa l’associació, que es va crear el juliol d’aquell any i que al març del 2013 inaugurava la seva seu a Manresa, al carrer Pau Casals, s/n, al barri de La Parada. Des d’aleshores no hem parat de créixer i hem ajudat a crear TEA Moianès, Associació Autisme Berguedà, TEA Vallès Oriental i TEA Solsonès.
 
L’any 2023 farem els 10 anys de serveis i per això hem volgut tornar a fer un llibre (l’anterior ja s’ha esgotat) i necessitem finançar la seva edició gràcies a la campanya de micromecenatge.

EL NOSTRE PROJECTE – 10 anys, 10 contes
“10 anys, 10 contes” és un llibre de contes il·lustrats. Són 10, com els anys. Cada conte l’ha escrit un escriptor diferent i els il·lustradors/es també són 10 de diferents. Això dona molta riquesa. Cada conte vol posar èmfasi en alguna característica de les persones amb TEA (tal com vàrem fer amb “Puzle de contes”, però hem cercat característiques diferents per tal de donar més diversitat. La portada ha estat fruit de la col·laboració de la Fundació Ampans, concretament dels artistes de l’Art de Viure.

Els contes són:
El germà gran”, d’Isaac Bosch (il·lustracions del mateix Isaac Bosch).
Trau”, d’Antoni Dalmases (il·lustracions de Mercè Arànega).
El país de Totenordre”, d’Anna Cabeza (il·lustracions de David Castro).
Els tresors de la Lisa”, d’Anna Fité (il·lustracions de Lluïsa Jover).
Planeta Roc”, d’Àngel Burgas (il·lustracions de Sole Rodríguez).
Al peu de la lletra!”, d’Imma Cortina (il·lustracions d’Arnal Ballester).
Tinc una llista”, de Laura Tejada (il·lustracions d’Aina Pongiluppi).
Impressionant”, de Joan Pinyol (il·lustracions de Marta Casals).
Braços enlairats”, de Concepción Mostazo (il·lustracions de Joma).
Tota una altra cosa”, d’Eva Ferrer (il·lustracions d’Imma de Batlle).

La creació d’aquest conte il·lustrat té per objectius ser un recurs pedagògic per a les escoles que volen explicar la diversitat, per a les famílies que volen comprendre millor el TEA, però també està pensat per ser una mica la història del CR TEA CC i conscienciar sobre la condició autista per tal de donar-li visibilitat.


QUÈ NECESSITEM? - Finançament col·lectiu

Per fer-ho possible necessitem una empenta! El pressupost que ens hem marcat finançar de manera col·lectiva per tal de poder editar 1000 unitats del conte, és de 4000€. 
Tot el què recaptem anirà destinat a cobrir el preu de cost de la impressió dels contes, així com per remunerar el maquetador en cas de superar la xifra de 4000 euros (les despeses de maquetació són 1500 euros). Tot el que guanyem amb la venda posterior del llibre servirà per pagar els psicòlegs que donen suport gratuït a les famílies d'infants amb TEA a la Catalunya Central.

QUÈ US OFERIM? - Recompenses

El conte serà presentat al Teatre Kursaal de Manresa, a la Sala Petita, el dia 2 d’abril de 2023 amb la presència dels autors i autores dels contes i les il·lustracions, que signaran exemplars. L’entrada serà lliure. Allà, els micromecenes podran recollir el llibre.
A canvi de les vostres aportacions, podreu trobar una sèrie de recompenses que segur que us agradaran!
  • 10 anys, 10 contes
  • Presentació del conte al vostre casal, barri, poble, biblioteca preferit...
  • Menció a l’apartat d’agraïments en el conte. 


 

 
Animem a participar d’aquest projecte a totes les persones que coneixen algú amb TEA, ja siguin familiars, professors, terapeutes, a tots els amants de la lectura i en general a qui vulgui saber més sobre l’autisme.
 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! Fem visible l’autisme!
Entre tots ho podem tot!!!!

 

 
 

10 anys, 10 contes

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

rserrano
rserrano
Navarcles
Presidenta del CR TEA CC
129
sumadors
4350 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 19/12/2022
Assolit 108%

Aporta-hi 10 €

9 sumadors
M'agrada l'anonimat... vull col·laborar, però no vull que se'm recompensi.

Aporta-hi 20 €

67 sumadors
M'agrada llegir... seré dels primers a tenir el llibre. El recolliré el dia 2 al Teatre Kursaal o el rebré a casa.

Aporta-hi 30 €

24 sumadors
M'agrada ser protagonista... seré dels primers a tenir el llibre. El recolliré el dia 2 al Teatre Kursaal o el rebré a casa, i a més, el meu nom sortirà a la contraportada del llibre!!

Aporta-hi 50 €

14 sumadors
M'agrada la generositat...seré dels primers a tenir el llibre. El recolliré el dia 2 al Teatre Kursaal o el rebré a casa, i a més, el meu nom sortirà a la contraportada del llibre!! Però no en tindré 1 sinó 2, de llibres... un per a mi i un altre per a regalar

Aporta-hi 100 €

15 sumadors
M'agrada pensar en gran... el meu nom sortirà a la contraportada del llibre, tindré dos llibres i la possibilitat que vinguin a presentar-lo allà on vulgui (el meu poble, el meu casal, el meu barri, la meva biblioteca, la meva escola... sempre que sigui dins de Catalunya, és clar).


Blog del projecte

Ho hem aconseguit!!!!!!!
VISCA !!!! Gràcies a tots per fer-ho possible. Ho hem aconseguit i ara a seguir recaptant fins dilluns. Tot el que aconseguim de més servirà per fer millor el nostre projecte!!!...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!