Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Nou CD: La meitat en són mentida

Un projecte de corrandescat

Articles

Dilluns, 16 de gener

Mica en mica anem recompensant!

Benvolguts,

En primer lloc us desitgem molt bon any. Mica en mica estem fent arribar les recompenses. De moment, les físiques. Previem que aquest mes estaran resolts tots els enviaments de CDs pendents. Estem preparant la gravació de les corrandes per xarxes socials dedicades i també les escrites. Hem passat dades a Caramella i ens estem coordinant amb la Tradillibreria. Sapigueu que hi estem a sobre i que volem que tot arribi bé i fet amb dedicació, que és el que més us podem oferir.

Tot i així no podem deixar de treballar amb l'activitat i és per això que hi ha dues coses importants. Una, que està en marxa la votació popular dels premis Enderrock i a la que us demanem el favor de votar per a nosaltres. Fem campanya perquè ens voteu als Premis Enderrock!

Clica aquí per a l'enllaç del formulari per votar-nos.
I voteu-nos a:  

- Millor disc de folk: seleccionar Corrandes són corrandes - La meitat en són mentida 
- Proposta de millor cançó en català (cal escriure-ho): La jornada de vuit hores 
- Millor artista 2022, directe, etc.: Corrandes són corrandes  
Premis Enderrock - 1a fase
Si de la resta no sabeu què posar es pot deixar en blanc.  

Han simplificat el procés de votació, no cal registre però sí introduïr un codi de verificació que envien per e-mail.  

Gràcies per ajudar-nos i per aquest petit esforç!Tradicionàrius - 17 de març

A tots els que heu participat al Tot Suma de Corrandes són corrandes us facilitarem un codi de descompte ben aviat per adquirir les vostres entrades!

Moltíssimes gràcies per tot el vostre suport. Tot plegat ens anima a treballar ben fort per aquests projectes!Dilluns, 7 de novembre

Repte assolit, moltes gràcies!

Gràcies a tots per col·laborar-hi!


El passat divendres 4 de novembre es tancava la campanya de micromecenatge per finançar el 3r disc de Corrandes són corrandes La meitat en són mentida, realitzada a través de la plataforma Tot Suma amb un èxit indiscutible. 233 mecenes, el 105% recaptat i 6.400€ aconseguits. Tot plegat, després d’una campanya de 44 dies que el grup ha dut a terme a través de més de 25 vídeos de suports externs i gairebé 10 de propis a les xarxes socials, la col·laboració de la Tradillibreria i la Revista Caramella, a més de la difusió que Ràdio Sabadell ha fet, el programa Mans de Catalunya Ràdio/iCAT, el programa Assaig General de Catalunya Música, el programa Fes Ta Festa i notícies a Diari de Sabadell, Regió 7, Sons de la Mediterrània (Enderrock), Tornaveu, Nació Digital, Viasona i el butlletí del Tradicionàrius. El treball de difusió combinant mitjans professionals, xarxes socials, boca-orella i buscant suports externs al grup ha sigut incansable i ha permès difondre l’objectiu, a la vegada que la tasca del present disc. La campanya va iniciar-se el 21 de setembre.

El disc La meitat en són mentida ha sigut produït i estrenat durant la campanya, amb la presentació a la Fira Mediterrània de Manresa el 7 d'octubre de 2022. Entremig, el grup ha fet un avançament de la cançó inicial del disc “D’aquí estant veig una estrella i ball de la Tal·lura (balls cantats)” a la Revista Sons de la Mediterrània i també ha llençat el single Follies a través de les plataformes digitals.

El disc tindrà l’estrena a les plataformes digitals el proper divendres 11 de novembre, a través del segell Temps Record, una setmana després de la finalització de la campanya. El grup comença a preparar les recompenses per tal de cumplir i mostrar el màxim agraïment a tots els suports obtinguts per persones i entitats d’arreu del territori. La majoria de recompenses escollides volen el disc físic, sovint amb una corranda dedicada a les xarxes. Però també hi ha hagut recompenses escollides amb tallers i concerts que tindran lloc durant els propers mesos.

La valoració del grup és positiva amb un sentiment de gratitud molt elevat que desitja compensar amb la bona feina i respondre a la confiança donada per tantes persones i col·lectius. En aquest tipus de campanyes es pateix molt i la feina ha sigut esgotadora per difondre la feina, per demanar ajuda, per buscar suports, per ser presents matí i tarda cada dia i arribar al màxim de gent. Finalment, només poden donar les gràcies a la gent que ha col·laborat amb la seva feina.

Xarxes socials i web:

Twitter, facebook i instagram: @corrandescat

www.corrandes.catDijous, 13 d'octubre

Estrena a la Fira Mediterrània

Estrena a la Fira Mediterrània


El passat divendres 7 d'octubre vam presentar a la Fira Mediterrània de Manresa el projecte. El concert començà a les 7 de la tarda amb l'escenari cobert i el públic impacient sota els paraigües, ja que fou un dels moments que més plogué de la tarda a la capital del Bages. Tot i així, la il·lusió de tots els presents va fer que res aturés les ganes de ser-hi i compartir aquest moment amb el grup. L'energia es va encomanar i en el moment en què es va passar del concert al format de ball molts van ser els que van desafiar la pluja per ballar amb tota l'ànima. Només podem estar agraïts davant de tan bona resposta.

Aquí podeu veure un vídeo resum de la vetllada remullada: veure vídeo.

I aquí un recull de notícies i reportatges: 
Diari Sabadell
Nació Digital
 Dilluns, 3 d'octubre

Avançament de cançó

Avui hem estrenat a través de Son de la Mediterrània, grup Enderrock, la 1a cançó del disc "D'aquí estant veig una estrella i Ball de la Tal·lura". En aquest enllaç ho podeu escoltar i llegir-ne la notícia: https://www.enderrock.cat/sonsdelamediterrania/noticia/9710/estrelles/canten/ballen  Dijous, 29 de setembre

La portada del disc

La portada del disc

Tal i com us havíem promès, si superàvem els 1000€ us mostraríem la portada del disc. Aquesta és obra de Pepon Meneses amb composició de títols de PiArt.

Amb Corrandes són corrandes hem posat imatges icòniques en tots els discos. El primer, Lligadetes amb un fil, va dur un rodet de fil a la portada; el segon, Si voleu ballar corrandes, va ser un ou com balla. Els títols dels discs agafen un vers d'una corranda tradicional. Coneixeu la corranda del vers "la meitat en són mentida"? En tot cas, qui diu més veritats i mentides a meitats? Vam tenir la idea de la lluna, que a més, també apareix en el nostre logo, i en Pepon Meneses l'ha plasmat a la perfecció.233
sumadors
6400 €
dels 6000 necessaris
finalitzat
el 04/11/2022
Assolit 106%

Aporta-hi 10 €

94 sumadors
CD "La meitat en són mentida" Obtén el teu CD "La meitat en són mentida" i ajuda'ns a finançar-lo pagant-lo per avançat (enviament inclòs a l'estat espanyol, per a d'altres zones caldrà posar-nos d'acord).

Aporta-hi 16 €

5 sumadors
CD "La meitat en són mentida" amb enviament fora de l'Estat espanyol.

Aporta-hi 20 €

38 sumadors
CD "La meitat en són mentida" + CD "Si voleu ballar corrandes"

Aporta-hi 20 €

23 sumadors
Corranda dedicada a les xarxes socials + CD "La meitat en són mentida".

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
(Queden 0 de 3 recompenses)
Llibre "El Diner" de Joan Amades (gentilesa de la Tradillibreria) + CD "La meitat en són mentida

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
(Queden 0 de 3 recompenses)
Llibre "Griselda, la Teia de l'imaginari" de Joan Amades (gentilesa de la Tradillibreria) + CD "La meitat en són mentida".

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
(Queden 0 de 3 recompenses)
Llibre "Les Joguines de Plom" de Joan mades (gentilesa de la Tradillibreria) + CD "La meitat en són mentida".

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
(Queden 0 de 3 recompenses)
Subscripció d'un any a Revista Caramella + CD "La meitat en són mentida"

Aporta-hi 30 €

10 sumadors
Aportació altruista sense voler res a canvi per ajudar a finançar el projecte del grup. Nom als agraïments finals del projecte.

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
Escrit en vers per a dedicar a algú, de 5 estrofes + CD "La meitat en són mentida".

Aporta-hi 30 €

23 sumadors
Ajut incondicional + CD "La metiat en són mentida"

Aporta-hi 40 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
Lot de 3 llibres gentilesa de la Tradillibreria: "El Diner" de Joan Amades, "La teia de l'imaginari" i "Joguines de plom" de Joan Amades + CD "La meitat en són mentida".

Aporta-hi 50 €

10 sumadors
Aportació altruista sense voler res a canvi per ajudar a finançar el projecte del grup. Nom als agraïments finals del projecte.

Aporta-hi 60 €

6 sumadors
Aportació altruista sense voler res a canvi per ajudar a finançar el projecte del grup. Nom als agraïments finals del projecte.

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
Aportació altruista sense voler res a canvi per ajudar a finançar el projecte del grup. Nom als agraïments finals del projecte.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Taller de violí tradicional + CD "La meitat en són mentida"

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Taller d'introducció d'instruments de plectre (viatge no inclòs si supera els 30€) + CD "La meitat en són mentida". Data a convenir amb el grup.

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
Taller de cançó improvisada senzill (viatge no inclòs si supera els 30€) + CD "La meitat en són mentida". Data a convenir amb el grup.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
Ball d'acordió amb Jaume Casalí (data a pactar).

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
Ball de violí amb Anaís Falcó (data a pactar).

Aporta-hi 300 €

2 sumadors
Concert de cançons de taverna amb el el duet de Christian Simelio i Marc Torrent sota el títol "Sabadell mon humor". (Data a pactar).

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
Concert o ball amb el duet de Jaume Casalí i Anaís Falcó (data a pactar).

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Concert a 3 músics (Genèric concert d'improvisació i cançons), Privat "Oidà" a 3 músics, Corrandes amb D.O. a 3 músics). Data a pactar amb el grup. + CD "La meitat en són mentida"

Aporta-hi 750 €

0 sumadors
Concert de l'espectacle "l'altra meitat en són veritat". Data a pactar amb el grup + CD "La meitat en són mentida"

Aporta-hi 750 €

0 sumadors
Ball amb l'espectacle "ara que ballen tan bé". Data a pactar amb el grup. + CD "La meitat en són mentida".

Aporta-hi 750 €

0 sumadors
Espectacle "Xarrampim". Data a pactar amb el grup. + CD "La meitat en són mentida".

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Presentació del disc a 6 músics (data a pactar) + CD "La meitat en són mentida".


Blog del projecte

Mica en mica anem recompensant!
Benvolguts, En primer lloc us desitgem molt bon any. Mica en mica estem fent arribar les recompenses. De moment, les físiques. Previem que aquest mes estaran resolts tots els enviaments de CDs ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!