Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Impulsem la casa de la música tradicional de Sant Cugat del Vallès

Un projecte de EMTSC

Impulsem la casa de la música tradicional de Sant Cugat del Vallès
  • Insereix-lo en una pàgina web

Qui som?

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, és una entitat arrelada a la ciutat que va néixer l'abril de 2010. Des dels inicis treballem per a la formació i la promoció de la música i la cultura popular i tradicional catalana, la seva comunicació i divulgació i la creació de grups de músics en aquest àmbit.
Participem en un munt de festes i activitats relacionades amb el calendari festiu de la ciutat, acompanyem algunes de les entitats de cultura popular de Sant Cugat durant els seus balls i actuacions i en la formació dels músics d'aquestes.
També organitzem altres actes i activitats per a mostrar, promoure i donar a conèixer la cultura popular i tradicional del país.


Ben bé podríem dir que portem la música allà on anem!


Al llarg d'aquests anys, bona part de la nostra activitat s'ha dut a terme en diversos espais que ens ha anat oferint l'ajuntament i finalment ens hem embrancat en el projecte d'aconseguir una seu pròpia.



Com i perquè d'aquest projecte?
Ens trobem en un moment decisiu, on ens cal fer una passa endavant per a esdevenir una escola referent en l'aprenentatge qualitatiu de la música tradicional catalana.
Per tal d'assolir aquest objectiu i consolidar-lo ens és indispensable l'adquisició d'un local propi en règim de lloguer. La cerca i adquisició d'aquest espai l'hem dut a terme durant aquest curs (tot i que aquesta idea es va anar coent amb anterioritat) i un cop trobat el local, s'han fet les obres pertinents per adaptar-lo i adequar-lo a l'activitat de l'entitat de música tradicional.

En termes generals, poder disposar d'un espai propi suposa:
  • Una autogestió real del projecte.
  • Una major visibilitat social de la nostra entitat i activitat.
  • La dignificació de la música tradicional catalana.
  • La continuïtat del projecte amb noves propostes.

Aquest local amb tot el condicionament, suposa en termes més específics: 
  • Disposar d’un espai insonoritzat, adaptat, accessible i polivalent per a l'EMTSC i per a la resta de la ciutat.
  • Aules realment condicionades per a una formació de qualitat .
  • Un espai on poder desar el material pedagògic i els instruments amb seguretat.
  • Un espai de treball intern pel claustre de professors.
  • Un espai de trobada musical més enllà de l'oferta formativa.
  • Un espai d'informació, atenció i promoció pública de la Música Tradicional Catalana.
 
Partint de les bases ja assentades i el bon treball fet per l'escola de música tradicional al llarg de la seva trajectòria, l'objectiu final és la creació i l'impuls de la Casa de la Música Tradicional de Sant Cugat.



Per què us necessitem? 
L'empenta final d'aquest nou projecte serà possible amb les vostres  aportacions, totes les aportacions sumaran.
 
Després d'un gran esforç econòmic amb la sol·licitud d'un crèdit amb avals personals per finançar  les obres d'adaptació i adequació del local, la insonorització i sonorització de les aules, l'accessibilitat de l'espai, ara necessitem una empenta final que ens ajudi a aconseguir tot allò que formarà part de l'escola que hem projectat:
  • Necessitem canviar la porta actual (per qüestions de seguretat i accessibilitat del local). Destinarem el 60% dels diners sol·licitats.
  • Volem vestir l'entrada amb la imatge que millor ens identifiqui i convidi a trucar, obrir la porta i passar una bona estona. Destinarem el 20% dels diners sol·licitats.
  • Ens cal omplir l'interior amb aquells materials essencials per realitzar l'activitat de l'entitat. Ens calen les cadires, algun banc, armaris i prestatgeries. (Ja hem aconseguit alguns materials no fungibles a través d'aportacions de socis i sòcies, amics i veïnes). Destinarem el 20% dels diners sol·licitats.

En cas de superar la quantitat de diners sol·licitada, destinarem aquests diners a una altra necessitat:
  • Ens cal adquirir alguns instruments per poder ampliar l'oferta formativa amb noves propostes i renovar i reparar alguns dels instruments que ja tenim.
 

(No contemplem aquí el cost de les recompenses, doncs es tracta un cost econòmic mínim ja que partim d'uns materials que ja tenim i es basaran també en la dedicació i temps que han ofert diversos professionals).
 
Quines recompenses oferim?
D'entrada us agraïm el suport i l'empenta que hem rebut per tirar endavant el projecte, sou molta gent que confieu en la nostra entitat, la feina que fem i de ben segur que amb vosaltres creixerem.

Tot seguit us donem a conèixer aquelles recompenses que us oferirem com a mostra d'agraïment a les vostres aportacions:
 
1- Moltes gràcies, però gràcies de debò i per aquest motiu afegirem el nom o el mot identificatiu que trieu a la nostra web, si així ho voleu. 

2- Punt de llibre amb alguns motius identitaris de la nostra activitat, fets per socis de l'entitat.

3- Una consumició de franc a cada un dels punts de Trobada, que organitzarem la propera temporada. Ens trobarem com cada any per oferir uns concerts on els músics convidats rebran i estaran encantats de què tothom qui ho desitgi els acompanyi cantant, tocant, ballant, recitant,...  

4- Una classe d'iniciació amb l'instrument que triïs del ventall que tenim a l'escola. Si et  decideixes i vols tocar algun instrument però tens dubtes, o t'agradaria aprendre a tocar-los tots, o vols ser músic per un dia amb un dels nostres instruments, podràs concertar una classe dirigida i acompanyada pel professorat de l'entitat.

5- 2 CD's sorpresa entre els següents on han participat membres del claustre de professorat de l'entitat: 
    - La Companyia Imaginària.
    - Fent Via.
    - La Portàtil FM.

6- 2 entrades per a l'espectacle Trencadís de l'OMAC,  Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya. Caldrà consultar l'agenda i fer el contacte per a validar les entrades. 

7- Dessuadora amb el logos de l'Escola de Música  Tradicional i el CD de Les músiques de Sant Cugat cedit per la Coordinadora d'entremesos de cultura popular i tradicional de Sant Cugat.

8- Un val per una reparació de violí a ARTESANS LUTHIERS (pont, ànima, o encerdat). Som veïns de carrer.

9- Soci de l'entitat durant el proper curs. Podràs disposar d'una aula insonoritzada de l'escola, sempre que et calgui i estigui disponible durant tot un trimestre.

10- Concert de petit format de 45 minuts a casa.  2 músics de l'entitat oferiran un concert en acústic en l'entorn familiar que triïs: al menjador de casa, o al pati, o en una petita celebració familiar o amb amics, ... (Inicialment aquesta proposta és per a Catalunya).

11- Mostra i taller dels instruments de música tradicional o taller de danses tradicionals. Pensada  especialment  per a entitats, escoles i altres col·lectius.  Caldrà trobar data per al proper curs 2022-2023. (Inicialment aquesta proposta és per a Catalunya).

12- Vinculació amb la nostra activitat i visibilització dels mecenes honorífics que així ho desitgin a través dels nostres comunicats i xarxes durant el proper curs i en els nostres actes.

13- NOVA RECOMPENSA.  Tast de cervesa a La Fem Beer. Podreu participar en un tast organitzat per a un grup de 10 persones. 

14- RECOMPENSA PER A COMERÇOS I BOTIGUES. Amb la votra aportació us proporcionarem una tarja que podreu penjar a la botiga i us identifiqui com a comerç amic i impulsor de la casa de la música tradicional de Sant Cugat. Us demanarem el vostre logos que el farem visible en els nostres comunicats de reconeixement i agraïment a les xarxes i mitjans, i serà en el nostre taulell d'anuncis a la nostra seu.


Totes les recompenses que s'hagin d'entregar, es podran recollir a la nova seu de l'entitat durant el primer trimestre del proper curs. En cas que no sigui possible ens posarem en contacte per poder acordar com fer-ho.

I ara que ja ens coneixeu i sabeu cap a on volem anar, us hi sumeu?

 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

EMTSC
EMTSC
Sant Cugat del Vallès
73
sumadors
5195 €
dels 5000 necessaris
finalitzat
el 19/06/2022
Assolit 103%

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
Moltes gràcies! Amb tu ho aconseguirem i si vols, escriurem el teu nom o equivalent en l'agraïment col·lectiu a la nostra web.

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Moltes gràcies i un punt de llibre amb un motiu identitari de l'activitat de la nostra entitat. Amb tu ho aconseguirem i si vols, escriurem el teu nom o equivalent en l'agraïment col·lectiu a la web. En endavant sumarem aquesta recompensa i ho mostrarem així (*)

Aporta-hi 15 €

5 sumadors
(Queden 16 de 20 recompenses)
Et convidem a una consumició a la barra de cada Punt de Trobada del proper cicle. (*)

Aporta-hi 15 €

6 sumadors
Exclusiu per a botigues i comerços. Us proporcionarem una tarja que podreu penjar a la botiga i us identifiqui com a comerç amic i impulsor de la casa de la música tradicional de Sant Cugat. El vostre logos sortirà en els nostres comunicats de reconeixement i agraïment a les xarxes i mitjans, i serà ben visible en el nostre taulell d'anuncis.

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
(Queden 39 de 40 recompenses)
Apadrina una cadira i vine a estrenar-la amb nosaltres a l'escola, el proper curs. (*)

Aporta-hi 20 €

8 sumadors
(Queden 2 de 10 recompenses)
Tast de cerveses a La Fem Beer. (*)

Aporta-hi 25 €

10 sumadors
Classe d'iniciació amb l'instrument que triïs del ventall que tenim a l'escola. (*)

Aporta-hi 25 €

2 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
Paquet de 2 CD's sorpresa entre els següents: - La Companyia Imaginària. - Fent Via. - La Portàtil FM. (*)

Aporta-hi 35 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
2 entrades per a l'espectacle Trencadís de l'OMAC, Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya. (*)

Aporta-hi 40 €

9 sumadors
Dessuadora amb el logos de l'escola i el CD de Les músiques de Sant Cugat. (*)

Aporta-hi 50 €

8 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 60 €

3 sumadors
(Queden 1 de 3 recompenses)
Val per una reparació de violí, a ARTESANS LUTHIERS (pont, ànima, o encerdat). (*)

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
Soci amb dret a ús d'una aula insonoritzada de l'entitat, sempre que et calgui i estigui disponible al llarg de tot un trimestre. (*)

Aporta-hi 200 €

3 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Concert de petit format de 45 minuts, 2 músics de l'entitat oferiran un concert de petit format en acústic en l'entorn familiar que triïs ( al menjador de casa, o al pati, o en una petita cel·lebració familiar o amb amics, ...). (*)

Aporta-hi 350 €

2 sumadors
(Queden 7 de 8 recompenses)
Mostra i taller especial per a la teva entitat, escola, col·lectiu, ... Acordem una data durant el proper curs 2022-2023 i us oferirem un taller preparat en exclussiva per a vosaltres: - Mostra dels instruments de música tradicional o danses tradicionals per a ballar petits i grans. (*)

Aporta-hi 500 €

4 sumadors
Mecenes honorífic. Moltes gràcies, el teu nom estarà vinculat amb la cultura popular i tradicional i amb la nostra activitat a través dels nostres comunicats i xarxes durant el proper curs i en els nostres actes. Si vols podràs triar una de les recompenses anteriors.


Blog del projecte

Us necessitem!!!
Us necessitem per impulsar la casa de la música tradicional de Sant Cugat. Si encara no heu pogut sumar,  no us ho penseu més!!!  Segur que ho podem aconseguir amb petites aportacions, ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!