Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda’ns a garantir l’educació dels infants a Uganda

Un projecte de WeLoveUganda

Ajuda’ns a garantir l’educació dels infants a Uganda
 • Insereix-lo en una pàgina web

Som We Love Uganda, una associació que va néixer el 2019 amb l’objectiu de lluitar contra les desigualtats i treballar per garantir l’educació dels infants a Uganda. En els nostres inicis, vam centrar els esforços a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació i d’escolarització dels nens d’un orfenat i de la comunitat pròxima. Actualment, prioritzem defensar una educació a tots els infants com a eina per decidir el seu futur. 
 

20 NENS I NENES HAN TORNAT A ESCOLA AMB NOSALTRES


Aquest 2022, hem posat en marxa un projecte de beques d’educació i vuit adolescents han començat la secundària i tretze infants, la primària. Tots ells són d’Entebbe i pertanyen a una comunitat que no es pot fer càrrec de les taxes i despeses en ensenyament.
 

Les beques del primer trimestre es van aconseguir pagar gràcies als fons recollits amb l’organització d’accions i esdeveniments culturals (festivals culturals benèfics, concerts, desfilades de moda…). 
 

Amb aquesta campanya de micromecenatge volem acabar de reunir els fons necessaris per pagar les beques del segon trimestre i així garantir una educació que els permeti ser lliures amb igualtat d’oportunitats.
 

Al mateix temps, estem oberts al suport d’empreses i institucions que vulguin col·laborar amb la causa.
 

LES RECOMPENSES, AL DETALL


- Ampolla de vi negre Passerell del celler Empordàlia · 13 euros
Rebràs una ampolla de vi negre Passerell del celler Empordàlia. Aquest vi ret homenatge a la natura d'un dels paratges més fantàstics i ignots de la nostra regió: L'Albera. A més, la caixa d'aquest vi es converteix en un niu per a ocells. Amb l'aportació, les despeses d'enviament estan cobertes.· Més informació del celler Empordàlia

- Fotografia solidària · 15 euros

Rebràs una fotografia impresa del nostre projecte solidari en què van participar una vintena de fotògrafs. Amb l’aportació, les despeses d’enviament de la fotografia estan cobertes.· Mira les fotografies del projecte solidari

- Àpat al Restaurant Agostino d’Empuriabrava · 15 euros
Gaudiràs menú valorat en 15 euros per a una persona al Restaurant Agostino del Club Nàutic d’Empuriabrava. 


- Taller de fotografia amb la fotògrafa Conxi Molons · 20 euros
Rebràs una formació teoricopràctica en fotografia a càrrec de la fotògrafa professional Conxi Molons. 

- Aportació altruista #1 · 25 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

- Lot de tres ampolles de vi  (Mabre, Daina i Passerell) · 30 euros

Rebràs una caixa amb tres ampolles de vi del celler Empordàlia. Els vins són el blanc Mabre, el rosat Daina i el negre Passerell. Una gamma de vins reten homenatge a la natura dels tres paratges més sorprenents de l'Empordà: l'Albera, el Cap de Creus i els Aiguamolls. Estan elaborats amb els tres tipus de garnatxes de l’Empordà: la blanca, la roja i la negra.· Més informació del celler Empordàlia

- Bany de bosc i taller de resiliència · 30 euros

Rebràs una formació de la mà d’Anna Anoop Kaur que t'aportarà eines per actuar amb seguretat, elevant l'autoestima i confiança de les teves capacitats per fer front a qualsevol adversitat.

- Circuit de banys termals a AQVA Banys Romans · 40 euros
Gaudiràs d'un circuit per a una persona de banys termals d'AQVA Banys Romans de la ciutat de Girona. És una experiència de sensacions evolvents en un circuit que té una durada de 90 minuts.


- Lot de tres ampolles de vi (Antima, Balmeta i Coromina) i una ampolla d'oli de Pau del celler Empordàlia · 45 euros
Rebràs una caixa amb tres ampolles de vi i una ampolla d'oli de Pau del celler Empordàlia. Els tres vins negres són el Antima, el Balmeta i el Coromina. Són els caldos més representatius del celler i estan fets tan sols amb varietats autòctones: garnatxa i carinyena, que uneixen terrer, vinyes velles i tota l’experiència dels agricultors empordanesos. L'oli de Pau és un oli d'oliva extra verge que s'elabora exclusivament amb olives d'oliveres centenàries de l'Empordà.· Més informació del celler Empordàlia


- - Lot  Classes de cant a l’Escola Mónica Lucena · 50 euros
Rebràs classes de cant a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.


- Aportació altruista #2 · 50 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

- Àpat al Restaurant Tartana Can Massanet de Vilafant · 60 euros
Gaudiràs d'un dinar o un sopar valorat en 60 euros per a dues persones al Restaurant Can Massanet de Vilafant. El restaurant està ubicat en una zona rural que respira història empordanesa per tots cantons. A l'interior del local, destaca el molí de pedra que, antigament, s'utilitzava per a l'extracció d'oli. La seva terrassa-jardí tampoc es queda curta, ja que es tracta d'un espai idíl·lic envoltat de natura. I, evidentment, la seva gastronomia és excel·lent i combina el bo i millor de la nostra cuina amb un toc de creativitat.· Més informació del Restaurant Tartana Can Massanet


- Sessió fotogràfica a càrrec d’Andrea Bolcato · 60 euros
Rebràs una sessió fotogràfica a càrrec del fotògraf professional Andrea Bolcato i les corresponents fotografies impreses. Amb l’aportació, les despeses d’enviament de la fotografia estan cobertes.


- Visita guiada al taller de l’artista Eudald de Juana · 60 euros
Rebràs una invitació exclusiva per visitar el taller de l’artista Eudald de Juana amb el guiatge de la mateixa artista.

- Obra "Viatge de les tortugues" d'Ana Novella · 70 euros
Rebràs la pintura "Viatge de les tortugues" de l'artista Ana Novella. Es tracta d'una obra exclusiva realitzada en tècnica mixta sobre paper.· Més informació sobre Ana Novella


- Aportació altruista #3 · 100 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

- Animació, ball i festa amb el grup Xannadu · 200 euros
Gaudiràs de l'amenització i ball per a l’esdeveniment que tu vulguis (aniversaris, noces, festes particulars...) d'una hora i mitja de durada.
 

VOLS AJUDAR-NOS OFERINT UNA RECOMPENSA?

Mentre la campanya de micromecenatge estigui activa, podem afegir noves recompenses i, d'aquesta manera, recaptar més fons per aconseguir a dur a terme el nostre objectiu. Vols ajudar-nos i oferir una recompensa? Contacta amb nosaltres.

CONTACTE


Si tens qualsevol dubte respecte a la campanya, t'ajudarem a resoldre'l. Contacta amb nosaltres pels següents canals:

Trucada telefònica o WhatsApp · 679 33 93 04
Correu electrònic · weloveuganda01@gmail.com

XARXES SOCIALS


Si vols estar al cas de tot el que fem, segueix-nos a les nostres xarxes socials:

Instagram ·  We Love Uganda
Facebook · We Love Uganda

 

Facebook    

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

WeLoveUganda
WeLoveUganda
Figueres
L’associació We Love Uganda té com a objectiu lluitar contra les desigualtats i treballar per garantir l’educació dels infants a Uganda com a eina per a decidir el seu futur.
19
sumadors
752 €
dels 750 necessaris
finalitzat
el 15/05/2022
Assolit 100%

Aporta-hi 13 €

4 sumadors
(Queden 0 de 4 recompenses)
AMPOLLA DE VI PASSERELL I CAIXA NIU · Rebràs una ampolla de vi negre Passerell del celler Empodàlia més una caixa que es converteix en un niu per a ocells.

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
(Queden 50 de 50 recompenses)
FOTOGRAFIA SOLIDÀRIA · Rebràs una fotografia impresa del nostre projecte solidari en què van participar una vintena de fotògrafs. Amb l’aportació, les despeses d’enviament de la fotografia estan cobertes.

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
(Queden 2 de 4 recompenses)
ÀPAT AL RESTAURANT AGOSTINO D’EMPURIABRAVA · Gaudiràs menú valorat en 15 euros per a una persona al Restaurant Agostino del Club Nàutic d’Empuriabrava.

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
TALLER DE FOTOGRAFIA AMB CONXI MOLONS · Rebràs una formació teoricopràctica en fotografia a càrrec de la fotògrafa professional Conxi Molons.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #1 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
(Queden 19 de 20 recompenses)
BANY DE BOSC I TALLER DE RESILIÈNCIA · Rebràs una formació de la mà d’Anna Anoop Kaur que t'aportarà eines per actuar amb seguretat, elevant l'autoestima i confiança de les teves capacitats per fer front a qualsevol adversitat.

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
LOT DE TRES AMPOLLES DE VI · Rebràs una caixa amb tres ampolles de vi (Mabre, Daina i Passerell) del celler Empordàlia.

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
CIRCUIT DE BANYS TERMALS A AQVA BANYS ROMANS · Gaudiràs d'un circuit per a una persona de banys termals d'AQVA Banys Romans de la ciutat de Girona. És una experiència de sensacions evolvents en un circuit que té una durada de 90 minuts.

Aporta-hi 45 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
LOT DE TRES AMPOLLES DE VI I UNA D'OLI D'OLIVA DE PAU · Rebràs una caixa amb tres ampolles de vi (Antima, Balmeta i Coromina) i una ampolla d'oli de Pau del celler Empordàlia.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
CLASSES DE CANT A L’ESCOLA MÓNICA LUCENA · Rebràs classes de cant a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #2 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Aporta-hi 60 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
SESSIÓ FOTOGRÀFICA A CÀRREC D'ANDREA BOLCATO · Rebràs una sessió fotogràfica a càrrec del fotògraf professional Andrea Bolcato i les corresponents fotografies impreses. Amb l’aportació, les despeses d’enviament de la fotografia estan cobertes.

Aporta-hi 60 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
VISITA GUIADA AL TALLER DE L'ARTISTA EUDALD DE JUANA · Rebràs una invitació exclusiva per visitar el taller de l’artista Eudald de Juana amb el guiatge de la mateixa artista.

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
ÀPAT AL RESTAURANT TARTANA CAN MASSANET · Rebràs un dinar o un sopar valorat en 60 euros per a dues persones al Restaurant Tartana Can Massanet de Vilafant.

Aporta-hi 70 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
OBRA "VIATGE DE LES TORTUGUES" · Rebràs la pintura exclusiva "Viatge de les tortugues" de l'artista Ana Novella.

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #3 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
ANIMACIÓ, BALL I FESTA AMB EL GRUP XANNADU · Gaudiràs de l'amenització i ball del grup Xannadu per a l’esdeveniment que tu vulguis (aniversaris, noces, festes particulars...) d'una hora i mitja de durada.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!