Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Volem crear un espai digital col·laboratiu. Ens ajudes?

Un projecte de Mangrana


Mangrana cultura contemporània

Mangrana és un projecte amb vocació de promoure l’obra d’artistes, tant consolidats com emergents, arreu del territori de parla catalana. Un projecte editorial cooperatiu dedicat a la creació i la promoció de les arts a Catalunya que parteix d’un enfocament profund vers l’art i el seu missatge.

Mitjançant la publicació trimestral d’una revista especialitzada en cultura contemporània, el lector pot endinsar-se a conèixer els motius que rauen darrere l'elaboració d’una obra, entendre alguns processos de la creació artística i/o gaudir en format imprès d'algunes de les seves peces. 

Creada des de l'art i per a l'art, la línia editorial convida els lectors a fer una lectura profunda dels continguts i a deixar-se endur pel fruir de l’experiència completa, que és també visual. 

Per a més informació, podeu llegir el nostre dossier.

Espai digital col·laboratiu

Actualment Mangrana disposa d'una web creada a través del portal WIX. No obstant això, per tal d'implementar els nostres objectius en l'entorn digital necessitem experts en els camps de la programació i de la redacció digital que ens ajudin a crear un entorn personalitzat dirigit als seus usuaris.

Aquesta digitalització ens ha de permetre no només publicar contingut inèdit a la web, sinó també crear un espai digital participatiu i col·laboratiu amb el qual poder interactuar, per exemple, arribant a trobar artistes concrets dels diferents sectors artístics: arts visuals, performatives, escèniques, musicals i un llarg etcètera.

Per fer-ho, buscarem un partner dedicat la implantació, desenvolupament i suport d'eines de col·laboració i gestió empresarial de programari lliure i codi obert. Al mateix temps, a través del nostre equip creatiu de socis i col·laboradors dissenyarem un espai que sigui immersiu i que segueixi la línia visual i cromàtica de Mangrana.

Per què 16.000 euros i no, per exemple, 8.000?

Som conscients que 16.000 euros és una xifra elevada, però aquest és l'import mínim per tirar endavant el projecte. Fins ara hem fet un ingent esforç econòmic per tal d'elaborar la millor revista possible i publicar-ne els tres primers números. Ara us necessitem a vosaltres per assegurar la continuïtat d'un projecte que volem que sentiu com a propi, alhora que útil.

Aquests 16.000 euros es destinaran a bastir una base de dades de cultura contemporània accessible a tothom de forma gratuïta. En paral·lel, crearem un canal de subscripcions, així com un espai destinat exclusivament als projectes en curs i que serà només accessible per a aquells que el sustentin i optimitzin: artistes, gestors culturals, partners, patrocinadors... D’aquesta manera, si un artista hi té publicat un projecte, un patrocinador interessat podrà accedir-hi i, inclús, ser part activa del procés artístic.

Considerem que aquest entorn web serà suficient per consolidar el projecte, activar l'atractiu publicitari del nou entorn digital i conferir a la publicació en paper la presència necessària que ens permeti seguir treballant amb l'autosuficiència que requereix qualsevol iniciativa. D'aquesta manera, ens comprometem amb els nostres mecenes a seguir aportant la nostra coneixença i eines al sector a través de la nostra activitat continuada.

Repartiment de la recompensa

  • 3.500 € - Conceptualització i desenvolupament de l'entorn digital 
  • 3.250 € - Disseny i programació de la web i de la base de dades
  • 3.000 € - Manteniment de la web i de la base de dades
  • 3.250 € - Creació de contingut digital i audiovisual pel llançament de la web i fins a finalitzar l’any
  • 2.500 € - Costos associats a la producció i distribució de les recompenses
  • 500 € - Comissió totSuma, bancària i impostos


Lògicament, les aportacions rebudes un cop superat aquest llindar aniran dirigides a la contractació del personal necessari per al manteniment del projecte un cop implementat.

Recompenses

1. Lot bàsic de suport:

  • El teu nom o sobrenom a les xarxes socials
  • El teu nom o sobrenom a la pàgina d'agraïments de la web
  • El teu nom o sobrenom a la pàgina d'agraïments de la revista
  • Butlletí electrònic informatiu amb informació exclusiva sobre Mangrana


2. Números 1, 2 i 3 de la revista

3. Subscripció digital als continguts premium de la web per un any

4. Subscripció física a la revista en paper per un any

5. Lot corporatiu (totebag, llapissos, punt de llibre, adhesiu, xapa...)

6. Lot de llibres (Abacus, Caselles, La irreductible, La Fatal...)

7. Lot d'entrades culturals (FiraTàrrega, Dansàneu, Galacticat...)

8. Lot d'arts visuals (el llibre Collage creativo de Rebeka Elizegi, prints firmats de les artistes Sònia Alins i Rebeka Elezegui...)

9. Campanya publicitària a www.mangrana.cat:
Per a entitats, col·lectius i empreses, hem creat aquesta recompensa, que consisteix en una campanya publicitària al web de Mangrana de 300.000 impressions durant tres mesos, amb bàner ideal per anunciar qualsevol tipus d'activitat.

10. Campanya publicitària a la revista en paper de Mangrana:
Per a entitats, col·lectius i empreses, hem creat aquesta recompensa, que consisteix en una campanya publicitària a la revista en paper amb una sortida a pàgina sencera ideal per anunciar qualsevol tipus d'activitat.

Agraïments

L'equip de Mangrana vol agrair a tothom que col·labora amb les recompenses, de la mateixa manera que a les persones que han fet possible el vídeo promocional.

Cal recordar que els sumadors residents a Catalunya tenen dret a una desgravació del 15% de les quantitats aportades en la seva declaració de l’IRPF.


Volem crear un espai digital col·laboratiu. Ens ajudes?

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Mangrana
Mangrana
Lleida
Cooperativa de treball associat sense ànim de lucre amb l'objectiu de crear, difondre i pomoure les arts, principalment visuals però també escèniques i performatives, entre d'altres, arreu del territori català.
89
sumadors
16145 €
dels 16000 necessaris
finalitzat
el 08/07/2022
Assolit 100%

Aporta-hi 10 €

7 sumadors
Lot bàsic de suport: el teu nom o sobrenom a les xarxes socials + el teu nom o sobrenom a la pàgina d'agraïments del web + el teu nom o sobrenom a la pàgina d'agraïments de la revista - butlletí electrònic informatiu amb informació exclusiva sobre Mangrana

Aporta-hi 20 €

19 sumadors
Lot bàsic de suport + número 1 de la revista

Aporta-hi 30 €

9 sumadors
Lot bàsic de suport + números 1 i 2 de la revista

Aporta-hi 50 €

20 sumadors
Lot bàsic de suport + números 1, 2 i 3 de la revista

Aporta-hi 75 €

1 sumadors
Lot bàsic de suport + números 1, 2 i 3 de la revista + subscripció digital per un any

Aporta-hi 100 €

12 sumadors
Lot bàsic de suport + subscripció digital i física per un any

Aporta-hi 150 €

3 sumadors
Lot bàsic de suport + subscripció digital i física per un any + lot corporatiu

Aporta-hi 200 €

4 sumadors
Lot bàsic de suport + subscripció digital i física per un any + lot de llibres

Aporta-hi 300 €

3 sumadors
Lot bàsic de suport + subscripció digital i física per un any + lot d'entrades culturals

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Lot bàsic de suport + subscripció digital i física per un any + lot d'arts visuals

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
RECOMPENSA PER A ENTITATS, COL·LECTIUS I EMPRESES: Lot bàsic de suport + números 2, 3 i 4 (pròximament) de la revista + subscripció digital i física per un any + lot de publicitat al web de 300.000 impressions durant tres mesos

Aporta-hi 1000 €

11 sumadors
RECOMPENSA PER A ENTITATS, COL·LECTIUS I EMPRESES: Lot bàsic de suport + números 2, 3 i 4 (pròximament) de la revista + subscripció digital i física per un any + lot de publicitat al web de 300.000 impressions durant tres mesos + lot de publicitat a la revista en paper amb una sortida a pàgina sencera


Blog del projecte

JA HEM ARRIBAT!

Era un objectiu difícil d'assolir, però plegades hi hem arribat: "Un petit pas per Mangrana, però un gran pas pel món de l'art i la cultura en català i col.laborativa". ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!