Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Disc de vinil «Marcel Pich canta Guillem d'Efak - En directe a l'Alguer»

Un projecte de marcelpich

Articles

Diumenge, 22 de maig

Data de llançament: 1 de juny

Data de llançament: 1 de juny

Dia 1 de juny feim el llançament del disc a les principals plataformes. Unes setmanes més tard, arribarà el vinil. De moment, vos deixam amb la portada, obra de Pau Llop i l'equip de 131.gd.

 



Dilluns, 25 d'abril

De tot cor, moltes gràcies per ser-hi

La campanya de micromecenatge ha estat un èxit i el disc serà una realitat. Això gràcies als 107 sumadors, a tota la gent que ha donat el seu suport a través de vídeos i a les xarxes i a tothom que n'ha fet difusió. 

És una autèntica passada com ha anat tot i el nostre agraïment és enorme; sou tots increïbles. Gràcies, de tot cor, per donar suport a projectes culturals fets aquí, en català i de reivindicació de personatges com Guillem d'Efak. Sou imprescindibles.

Hem superat amb escreix les espectatives i hem assolit el 109% de l'objectiu. Això fa el projecte molt viable i ens fa plantejar-nos algunes accions més com una petita gira arreu dels Països Catalans.

Pel que fa les recompenses, en els propers dies rebreu notícies nostres. De moment, vos anunciam que el concert de presentació del disc serà el proper diumenge 19 de juny al Claustre de Manacor, en el marc del Festival Barnasants. Serà una vetlada ben especial i a un lloc magnífic; és tot un honor poder fer aquest concert. Les entrades són gratuïtes i ja les podeu reservar a https://barnasants.com/esdeveniments/macel-pich-a-manacor/

Moltíssimes gràcies per tot, amigues i amics. Visca la cultura catalana i visca Guillem d'Efak!



Dimecres, 20 d'abril

Pere Camps, director del Barnasants



Pere Camps és un tot un referent. Ha impulsat durant més de 25 anys el Festival Barnasants, dedicat a la cançó d'autor. Un esdeveniment que mescla música i compromís i que s'estén arreu dels Països Catalans. El concert enregistrat a l'Alguer fou en el marc d'aquest festival i en col·laboració amb la Plataforma per la Llengua. 



Dilluns, 18 d'abril

Margalida Galmés, activista cultural



L'activista cultural vilafranquera Margalida Galmés, dona suport a aquest projecte de micromecenatge. Galmés és gestora cultural de l'Espai Mallorca, a Barcelona; també ha impulsat iniciatives de divulgació com els comptes Tant és ara com abans o la Sala Groga. És, a més, una de les fundadores de la revista literària Morlanda, que és a punt de sortir. Gràcies!

 



Dimarts, 12 d'abril

Chavela Vargas, Kill Bill i la glosa menorquina

Puede ser una imagen de 4 personas

Què tenen en comú Chavela Vargas, la pel·lícula de Tarantino 'Kill Bill' i 'ses porgueres' de la glosa menorquina? Idò que trobareu aclucades d'ull a tots aquests elements a les cançons del disc. 



Dijous, 7 d'abril

Maribel Servera, glosadora



La gran glosadora manacorina ens ofereix, en vers, el seu suport. Gràcies!



Dimarts, 5 d'abril

Jo Jet i Maria Ribot. Cançons que cuiden, des de Manresa



La bona gent de Jo Jet i Maria Ribot, ens fan arribar el seu suport. Música directa al cor, feta amb cura des de Manresa. Gràcies, preciosos.



Diumenge, 3 d'abril

Pau Llop, dissenyador



Pau Llop, de 131.gd, ha estat l'encarregat de la part gràfica del disc. En Pau és, a més, l'alma màter del grup L'home llop i els Astramats. Una persona amb bon gust, com ha de ser. 



Dissabte, 2 d'abril

Així sonarà el disc



Dimecres, 30 de març

Bel López, antropòloga i artista



Na Bel López és antropòloga, activista feminista, artista i amiga. I, sobretot, una excel·lent companya de pis. Gràcies! 



Dimarts, 29 de març

Balada d'en Jordi Roca



Diumenge, 27 de març

Pau Alabajos, cantautor i regidor de Torrent



Parla el cantautor i regidor de Torrent, Pau Alabajos. Una de les veus més compromeses del País Valencià. Gràcies, amic!



Dimarts, 22 de març

Cesk Freixas, cantautor compromès



Parla el cantautor incansable i compromès Cesk Freixas, des del Penedès. Gràcies!



Dilluns, 21 de març

Fanny Tur, exconsellera de Cultura, dona el seu suport



L'exconsellera de Cultura del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur, ens fa arribar el seu suport des d'Eivissa. 



Divendres, 18 de març

Vinil + CD + descàrrega digital

Hem superat els 1.000 euros en aportacions durant la primera setmana. Moltes gràcies a tots per formar part d'aquest projecte! vos animam a seguir fent-ne difusió.

Per altra banda, recordam que totes les recompenses inclouen el disc en vinil, una còpia en CD i la descàrrega digital

Bon cap de setmana!
 



Dimecres, 16 de març

Irene Coghene, activista per la llengua a l'Alguer



Irene Coghene és activista per la llengua a l'Alguer. Ella és una de les responsables de l'organització del concert com a delegada de Plataforma per la Llengua.



Dimarts, 15 de març

Eduard Gener: la mescla



El soulman solsoní Eduard Gener ha estat el responsable de la mescla. N'Eduard és un dels músics més interessants del país i, de ben segur, dels que tenen més bon gust. Com deia Guillem d'Efak, allò revolucionari és tenir bon gust. 



Diumenge, 13 de març

Marc Serrats, impulsor i productor



Parla en Marc Serrats, impulsor i productor del projecte. En Marc és un dels meus músics referents de l'escena underground i popular del país. És un un luxe que estigui al capdavant d'això.
 



107
sumadors
3820 €
dels 3500 necessaris
finalitzat
el 24/04/2022
Assolit 109%

Aporta-hi 20 €

30 sumadors
(Queden 241 de 270 recompenses)
EL PELEGRÍ. Vinil numerat a mà + Descàrrega digital + Agraïments al web + Recollida del disc a punt de distribució

Aporta-hi 30 €

49 sumadors
(Queden 53 de 100 recompenses)
RAN, RAN. Vinil numerat a mà + Enviament a domicili + Descàrrega digital  + Agraïments als crèdits del disc i al web + Recollida del disc a punt de distribució

Aporta-hi 50 €

21 sumadors
(Queden 29 de 50 recompenses)
TOTS AQUESTS DOIS. Vinil numerat a mà + Enviament a domicili + Descàrrega digital + Agraïments als crèdits del disc i al web + Làmina personalitzada

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
(Queden 24 de 30 recompenses)
TANT COM TE CERC. Vinil numerat a mà, dedicat i signat + Enviament a domicili + Descàrrega digital avançada + Agraïments als crèdits del disc i al web + Làmina personalitzada

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
NO ME SAP GREU. 3 exemplars del vinil numerats a mà, dedicats i signats + Enviament a domicili + Descàrrega digital avançada + Agraïments als crèdits del disc i al web + Làmina personalitzada + Concert en directe (Data a convenir. No inclou equip de so.)


Blog del projecte

Data de llançament: 1 de juny

Dia 1 de juny feim el llançament del disc a les principals plataformes. Unes setmanes més tard, arribarà el vinil. De moment, vos deixam amb la portada, obra de Pau Llop i l'equip ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!