Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

AJUDA'NS A PAGAR UNA MULTA QUE CONSIDEREM INJUSTA

Un projecte de LaCalla

AJUDA'NS A PAGAR UNA MULTA QUE CONSIDEREM INJUSTA
  • Insereix-lo en una pàgina web

Durant un acte de les festes del barri de la Calla de Vic, la Guàrdia Urbana ens va posar una multa per "sorolls innecessaris". Considerem que el que és innecessari i injust és castigar l'Associació del veïnat amb una multa, quan n'hi hauria hagut prou amb un avís.

Els 500 euros que volem recollir amb aquesta campanya són per pagar la multa, el cost de les recompenses i les despeses. Si fem més diners, els destinarem a les festes del barri d'aquest any.

Les persones que hi facin aportacions poden optar a fer-les sense cap recompensa, rebre un exemplar del llibre «L’aigua no té senyor. Crònica de la riuada de Vic de 1863» publicat per l’Associació del veïnat de la Calla, o ampolles de cava Brut Nature amb etiqueta i placa personalitzades: Barri de la Calla.

Gràcies per endavant!

----------

El dissabte 9 d’octubre a les festes del barri de la Calla vam fer una botifarrada seguida d’un concert de Lo Pau de Ponts i una sessió de discjòquei. Quan ja havíem endreçat taules i cadires i estàvem a punt de tancar, van arribar dos agents de la Guàrdia Urbana i ens van dir que paréssim la música perquè uns veïns s’havien queixat del volum. A continuació ens van dir que ens posarien una denúncia per excés de soroll i una altra per ultrapassar l’horari permès. Els vam dir que no n’hi havia per tant, que era la festa del barri, que ja plegàvem... Però no va servir de res.

El dia 15 de desembre ens van notificar una multa de 300 euros per «molestar i dur a terme activitats amb sorolls innecessaris». Ens donaven 15 dies per presentar-hi al·legacions.

L’Associació del veïnat accepta els fets objectius que motiven la denúncia, ja que l’arribada dels agents es va produir entre un quart i dos quarts de dues (l’horari permès era fins a la 1) i que el volum de la música era alt (cosa no gaire estranya en una sessió de discjòquei). Considera, però, que l’actuació dels agents va ser desproporcionada, perquè n’hi hauria hagut prou amb un simple avís. D’altra banda, com que l’Associació no disposa de serveis jurídics per formular unes al·legacions com cal, ha decidit pagar la multa i fer una campanya perquè tothom qui vulgui ajudi a pagar-la.

Podeu contactar amb nosaltres a avlacalla@gmail.com
Per a més informació consulteu el nostre Facebook

Facebook    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

LaCalla
LaCalla
Vic
9
sumadors
530 €
dels 500 necessaris
finalitzat
el 27/03/2022
Assolit 106%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
Llibre «L’aigua no té senyor. Crònica de la riuada de Vic de 1863» de Pasqual Bernat, publicat per l’Associació del veïnat de la Calla.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 18 de 20 recompenses)
Llibre «L’aigua no té senyor. Crònica de la riuada de Vic de 1863» de Pasqual Bernat, publicat per l’Associació del veïnat de la Calla.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Dues ampolles de cava Brut Nature amb etiqueta i placa personalitzades: Barri de la Calla.

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
Aquesta aportació no té recompensa i va destinada a col·lectius que vulguin agrupar donacions individuals en una de sola.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!