Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda'ns a tenir nou material per al Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat

Un projecte de Calaix • Insereix-lo en una pàgina web

Tot i la pandèmia, el Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat ha vingut organitzant les seves representacions nadalenques sense interrumpció. Ja sigui amb pluja, vent o fred... la tradició de la nostra cultura popular mai s'ha aturat!

Des de Calaix de Sastres coordinem i organitzem totes les escenes, els discursos, les músiques i també tot el material de les diferents escenes i els vestits dels actors i actrius que hi participem desinteressadament.

Però desprès de 14 edicions canviarem d'ubicació i passarem a fer-ho a l'aire lliure. La vostra aportació ens ajudaria a:
 
 • Adquirir nou material per fer possible les representacions de les diferents escenes pel canvi d'ubicació del Pessebre, que ara serà a l'aire lliure, als Jardins del Palau Falguera.
Objectiu

Arribar a presentar una 15a edició del Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat totalment renovada... i que totes i tots ens pugueu acompanyar!

Ajudeu-nos a aconseguir-ho!!!
 

Ajuda'ns a tenir nou material per al Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Calaix
Calaix
Sant Feliu de Llobregat
L’Associació Cultural Calaix de Sastre va néixer el 28 d’agost de 2008, dia que es commemora l’efemèride de la primera referència històrica escrita del nom de “Sant Feliu”, nom que té el nostre municipi. Durant el seu setè any sencer de funcionament ha pogut complir la majoria dels objectius i activitats proposades. Més enllà de Sant Feliu ha participat dins la Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, d’on forma part de la junta i de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. Ha format part del grup de treball del Centenari dels Pastorets de Folch i Torres. Per tant, els seus objectius continuen molt vigents: -Fomentar la cultura, dansa i tradicions catalanes i populars que beneficiïn a la societat civil. -Crear noves tradicions al món modern i a les noves cultures. -Ser una plataforma per donar a conèixer nous valors en cultura i tradició. -Promoure i organitzar espectacles per la societat civil i altres activitats relacionades amb el món de la cultura i l’espectacle dins uns paràmetres de catalanitat, rigor i caràcter formatiu.
0
sumadors
0 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 13/12/2021
Assolit 0%

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
1 entrada gratuïta per a qualsevol dels dies de representació del Pessebre Vivent.

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
2 entrada gratuïta per a qualsevol dels dies de representació del Pessebre Vivent i el nostre calendari de 2022.

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
3 entrades gratuïtes per a qualsevol dels dies de representació del Pessebre Vivent i el nostre calendari de 2022.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!