Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Sobreviure als Senglars

Un projecte de Terramullada



  • Insereix-lo en una pàgina web

Terra Mullada és un projecte familiar (som el Toni i la Moni, pares de dues criatures) agroecològic de producció hortofrutícula i venda directa a Barcelona i el Baix Llobregat, posant en pràctica el KM0. Vàrem començar al 2012 i treballem una finca de 1,5 hectàrees de cireres de muntanya a Sant Climent de Llobregat i la finca de Can Bros de 16 hectàrees a Abrera, produïm cireres, prèssecs, peres, pruna, albercocs, pomes, uns olis boníssims i verdura de temporada, faves, cols, carxofes, bledes, enciams, porros, alls, tomàquets, bargines, carabassons, cogombres, pebrots, síndries, melons, fonoll, arrel d'apit i tot lo que se'ns presenta, amb una especial devoció per les cosetes rares i estranyes. Recuperant llavors antigues i tradicionals. 

Amb les plujes del 2020, es va venir avall mitja muntanya dels cireres que ja hem reparat però ara ens cal replantar, a més des de 2020 hem patit les entrades als nostres horts de Can Bros de vàries piares de senglars, hem arribat a veure 14 individus a l'hora al troç que han produït moltíssimes destrosses i pèrdues, que ens han acabat per superar.

L'any passat vam reforçar tancats, en varem fer de nous i varem ficar un pastor elèctric de 2 km, pero ha estat insuficient. Necesitem tancar també els 1,7km que compartim amb la llera del riu Llobregat. Enguany s'han repetit les destrosses, arbres partits pel mig, collites de vàries hectàrees d'horta completament arrassades, tuberies aixecades i trencades, i tot i que l'any passat vam poder aguantar, d'aquella manera, i vam poder pagar les inversions del hivern passat, enguany no tenim calaix per a fer res. De fet, no hem pogut estalviar res per al lloguer d'enguany dels camps pel que a final d'any hauríem de plegar, si no aconseguim que més gent SUMI AMB MOATROS.

Volem aprofitar per pagar coses atrassades i per fer un esforç per augmentar la producció necessitaríem cobrir com a mínim:
13.000 euros pels lloguers de terres de 2021
2.500 euros per acabar de tancar amb pastor elèctric tot el camp d'Abrera
2.500 euros per adecuar la cuina i el menjador amb estris per fer els dinars i acollir visites als horts.
2.450 euros per la replantació de 350 arbres, cirerers, llimoneres, magraners, codonys, mirabolants, kakis.. i si aconseguim l'òptim algunes espècies i varietats més, que podreu triar si decidiu apadrinar un arbre.

Açó seria l'objectiu mínim per tal de no haver de penjar l'eixada enguany, però haver patit tant d'estrés econòmic durant 2 anys ha fet que tinguem algunes eines malmeses esperant a ser reparades, desde la carretilla de sulfatar, la desbroçadora, les bateries de les tisores de podar, o la segadora del tractor, una roda de tractor per canviar i alguns deutes pendents...

També ens aniria molt bé tenir un remanent per poder aixecar noves collites i arribar a nivells de producció més elevats, ja que després dels trasvalsos del senglar, ens costa molt de temps i esforç tornar a invertir en una nova collita en condicions. 

També val a dir que ens agradaria repoblar molt més de 350 arbres,  tenim al voltant de 10.000 arbres, el senglar a malmes en torn  a un 30% d'ells, si poguerem recuperar un 10%, aprofitant per ampliar les varietats de fruita, ho tindriem molt mes fàcil.

I per acabar la carta de desitjos, necesitariem una bassa per poder enmagatzemar aigua i acollir-vos a l'estiu amb un refrescant bany.

Necesitem un òptim de 30.000 euros per poder replantar d'arbres tot el que caldria, i fer infraestructures secundàries com una bassa per aigua a la finca d'Abrera, a més de solventar la situació econòmica derivada de les pèrdues ocasionades pels senglars.

Esperem que les recompenses siguin del vostre agradament, ja que les hem fetes amb molt de carinyo i d'amor.

Pots seguir-nos a les xarxes socials:
Facebook: @Terra Mullada Agricultura
Instagram: @TerraMullada
Twitter: @Tmullada

I escriure'ns al correu si tens qualsevol dubte:
persobreviurealssenglars@gmail.com

O enviar-nos un whatsapp:
685743042 (Toni)
679379017 (Moni)

Gràcies per SUMAR AMB MOATROS

Sobreviure als Senglars

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Terramullada
Terramullada
Molins de Rei
Som una familia d'agricultores (el Toni i la Moni), amb canalla. Treballem la Terra sota el nom de Terra Mullada, un projecte agroecològic al Baix Llobregat (Sant Climent de Llobregat i Abrera) on hi cultivem verdura, fruita i oli. practiquem la venda directa a dues botiguetes que tenim a Barcelona, al Barri de Sants i al Fort Pienc. Treballem la Terra, Gaudim la Terra, Aprenem de la Terra, Celebrem la Terra i Honrem la Terra. Vivim en i d'ella vaja. Pots seguir-nos a les xarxes: facebook:@TerraMulladaAgricultura instagram: @terramullada twitter: @TMullada
178
sumadors
5660 €
dels 20450 necessaris
finalitzat
el 17/11/2021
Assolit 27%

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
RECOLZAMENT AL PROJECTE Rebràs un correu electrònic d’agraïment per la teva aportació. Si ens dones les teves xarxes socials, serà un plaer mencionar-te públicament com a agraïment.

Aporta-hi 15 €

9 sumadors
APADRINA UN ARBRE Agraïment i menció a les xarxes i la web, a més apadrinaràs la replantació d'un arbre fruiter que podras triar d´una llista, el qual portarà una plaqueta amb les teues dades. T´oferim un 10% de descompte en tot el que produÍm i/o distribuïm durant un any.

Aporta-hi 20 €

14 sumadors
(Queden 87 de 100 recompenses)
PASSEJADES EN FLOR I UN ESMORZAR A L'HORT Agraïment i menció a la web i les xarxes. Vine un matí a fer una excursió per les muntanyes de Sant Climent, a gaudir de la floració dels cirerers, tot un espectacle de la primavera. Visitarem la nostra finca de cirerers on podrem veure l'esllevisada del 'Glòria' i la reconstrucció i replantació que haurem fet gracies a valtros, i a on gaudirem d´un esmorsarot al camp (Això que no falti). Activitat a realitzar disabtes i diumenges entre el 19 de març i el 10 d'abril.

Aporta-hi 20 €

10 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
RATAFIA DE LA NU Agraïment i menció a les xarxes i la web, a més t'emportaràs una magnifica Ratafia, elaborada a partir d´una recepta de Enric Prat de la Riba del segle XIX, una Ratafia interpretada per la Nu que està carregada d història, feta amb herbes i anous eco de les nostres finques, elaborada especialment per l'ocasió per la Nu, una estimadíssima clienta, que s'ha guanyat una recompensa particular.

Aporta-hi 20 €

6 sumadors
CLASSE ON-LINE SOBRE EL TREBALL EN CERCLES DE DONES A càrrec de Marianna Garcia Legar. Agraïment i menció a les xarxes i la web, a més a més podras participar en una clase d'unes 2h on-line, la data està per determinar pero si no poguésis assistir-hi t'enviariem un link a la grabació perque la gaudeixis quan desitgis. Sobre la Marianna: MARIANNA DOÑA LOBA Y SU TRABAJO Activista social nacida en Argentina, en 1976 llega exiliada a Barcelona, donde fija su residencia. Grafista, profesora y escritora, a sus 65 años lleva desde los 15 años trabajando con mujeres, primero desde el campo político y social alfabetizando mujeres en las chabolas y fábricas de la periferia de Buenos Aires y más tarde, ya en Europa, desde el camino de la espiritualidad femenina vinculada a la Tierra. Desde 1993 está al servicio del despertar de la consciencia femenina dinamizando y promoviendo círculos gratuitos de mujeres en sincronía con la luna, así como también facilitando ceremonias, retiros y peregrinaciones para mujeres. Es autora del libro “Fiestas de la Tierra y espiritualidad matrística en la península ibérica” y del “Devocionario pagano de Santa María de los 8 minutos”. www.mariannagaia.blogspot.com

Aporta-hi 25 €

18 sumadors
(Queden 183 de 200 recompenses)
ARROSSADA AL'HORT Agraïment i menció a les xarxes i la web, a més podràs venir a fer una arrosada feta a lLenya, amb passejada pel camp i un magnífic àpat amb productes de l'hort i de proximitat. Activitat a triar entre els caps de setmana del 17 d´abril al 19 de juny. Opcions: Omnivora, Vegetariana i Vegana

Aporta-hi 25 €

29 sumadors
CISTELLA DE FRUITA I VERDURA ECOLÒGICA Agraïment i menció a les xarxes i la web, a més et portaríem a casa una cistella de verdures i fruites ecològiques i de temporada del nostre hort, on trobaras una gran varietat.  A més et regalem el preu del transport durant 1 mes, només a Catalunya, ja que estem segures que si tastes una cistella nostra en voldras més.

Aporta-hi 30 €

17 sumadors
(Queden 13 de 30 recompenses)
FORMIGUETES A L'HIVERN Agraïment i menció a les xarxes i la web. A més t'emportaràs unes conserves casolanes d'alguns productes nostres molts exiquists: - Melmelada de tomata groga, -Melmelada de pebrot roig escalivat i navius, -Paté de bargina blanca i avellana, - Paté de bargina verda i fastucs, -Mel de codony - Tòfona negra en conyac.

Aporta-hi 30 €

44 sumadors
(Queden 57 de 100 recompenses)
PACK D'OLIS VERDS VEGE EXTRA ECO Agraïment i menció a les xarxes i la web. A més t'emportaràs 2 ampolles de 2 litres, 1 per cada una de les varietats d'oliva que conrreem, en ecològic, per suposat, i tots 2 estan fets amb primera prensada en fred i en verd, pel que són molt perfumats i afruitats. El primer que trobaràs és un oli d'arbequina amb un gust intens però suau, el segon és un oli de vera, varietat tradicional del Montserratí, de sabor molt fort i intens i amb una certa picor molt agradable, de color molt fosc.

Aporta-hi 60 €

2 sumadors
(Queden 248 de 250 recompenses)
MENÚ DEGUSTACIÓ DE TÒFONA NEGRA Agraïment i menció a les xarxes i la web. A més podràs venir a fer un menú de degustació de 12 plats al hort de Can Bros (Abrera), amb passejada pel camp i un magnífic àpat amb productes de l'hort i de proximitat amb la Tòfona com a gran protagonista. Una veritable experiència gastronòmica de 12 plats en que la Moni i Toni s'esplaiaràn amb el seu saber culinari i la potència de la Tòfona silvestre que ells mateixos recolecten. A més gaudiràs d'un 10% de descompte en Tòfona fresca i productes amb Tòfona durant un any. Activitat a triar entre tos els diumenges del 9 de gener al 13 de març 2021 Aforament de 40 comensals per dia i amb opcions: Omnivora, Vegetariana i Vegana que cal triar amb 5 dies d´antelació.

Aporta-hi 60 €

17 sumadors
(Queden 8 de 25 recompenses)
PACK GOURMET D'OLIS VERDS VERGE EXTRA ECÒLOGIC Agraïment i menció a les xarxes i la web. A més 4 ampolles de 2 litres, 1 per cada una de les varietats d'oliva que conrreem, i uns altres 2 d'oli experimental cítric, en ecològic, per suposat, a més tots 4 estan fets amb primera prensada en fred i en verd, per lo que són molt perfumats i afruitats. El primer que trobaràs és un oli d'arbequina amb un gust intens però suau, el segon és un oli de vera, varietat tradicional del Montserratí, de sabor molt fort i intens i amb una certa picor molt agradable, de color molt fosc. El tercer que trobaràs, és un oli d'arbequina amb taronja, un oli molt suau ideal per acompanyar carns, especialment aus i amanides de tardor i hivern. I per últim un oli d'arbequina amb Llimona Mà de Buda, un oli marcadíssimament cítric, ideal per a peixos i amanides d'estiu.

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
PACK TÒFONA GOURMET Agraïment i menció a les xarxes i la web. A més t'emportaràs un excel·lent lot de productes vinculats a la tòfona. -40 gr de tòfona negra (tuber melanosporum) fresca, -1 caixa d'ous tofonats ecològics, -1 conserva de tòfona en conyac, -1 formatge d'ovella tofonat, -1 pot de mantega de tòfona, -1 pot de sal de tòfona, - 10% anual de descompte en Tòfona fresca i productes de Tòfona.

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
APADRINA UNA COLLITA Agraïment i menció a les xarxes i la web. A més podràs triar què sembrem, recompensa enfocada a cooperatives, grups de consum o restaurants. Apadrineu una collita, que triareu voatros, i que podeu recuperar en producte, potser generem una nova manera de interactuar entre el camp i la ciutat.

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
(Queden 19 de 20 recompenses)
CELEBRACIÓ DE L'EQUINOCCI DE PRIMAVERA AL NOSTRE CAMP AMB TEMAZCAL per a dones i homes. Agraïment i menció a les xarxes i la web. Com que no concebim treballar la Terra sense Honrarla, oferim la oportunitat de seure juntes, en cercle, sobre la Terra i sincronitzar-nos amb el seus ritmes, aprenent, observant, reconaixent-nos part d'ella, honrant i agraïnt. -Cercle-Cerimonia: Honrant el despertar i florir de la Natura i el propi dins del regne de la Llum. Encendrem el Foc i entrarem juntes al Temazcal, en acabar hi haurà caldet. Dinar vegà o carnívor inclòs (especifica-ho) A partir de les 11h fins les 20h (aprox) Data: diumenge 20 de març. Els infants són benvinguts, hi haurà algú per oferir-los activitats. Amb les valuoses i sàbies col-laboracions de: *Marisa Bolzoni:* És mare, dona de muntanya i agricultora. Instructora de Yoga y Danzarte. Ofereix tallers de cuina saludable i càterings per a retirs i events. Sahumadora, Sacerdotessa de la Deesa i facilitadora de Cercles de Dones des de fa més d'una dècada. Dansant del la Lluna i Oficiant de Cabanes de Suar. Iniciada en diferents tradicions que la duen a recordar, a reinventar l'espiritualitat d'aquesta Terra nostra "...Som Natives de la Vella Europa... Aquí li cantarem menys al Colibrí i més a l'Abellarol..." *Regina Carnicer Prats*: Llicenciada en Belles Arts i iniciada en diferents tradicions xamàniques. Integra la seva labor artística amb la sanació. Condueix des de fa anys cercles de dones en sintonia amb la Lluna i Venus on imparteix tallers sobre sexualitat i espiritualitat femenina. També condueix cerimònies de Temazcal i Cerimonies per celebrar les festes del calendari de la Terra. Desde fa 10 anys treballa l,energía femenina a través del diseny de roba i la fotografía. Podeu visitar la seva web www.emplumada.com *Magda González Moreno:* Acompanya processos a través del so, l'harmonització energètica, la música, el moviment, el massatge d'úter i el ritual de la Cerrada, entre d'altres eines; creant espais i rituals per donar lloc a la vida i a la mort, a aquesta dualitat tan propera. Realitza acompanyaments a la ciclicitat de la dona, durant l'embaràs, part i postpart, i, per altra banda, de dol per un avortament o mort gestacional. És doula, iniciada en parteria i guardiana de la placenta, musicoterapeuta, musicòloga i mestra de reiki. Segueix-la per l'instagram a @ale_de_vida

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
CELEBRACIÓ DEL SOLSTICI D'ESTIU AL NOSTRE CAMP AMB TEMAZCAL per a dones i homes. Agraïment i menció a les xarxes i la web. Com que no concebim treballar la Terra sense Honrarla, oferim la oportunitat de seure juntes, en cercle, sobre la Terra i sincronitzar-nos amb el seus ritmes, aprenent, observant, reconaixent-nos part d'ella, honrant i agraïnt. -Cercle-Cerimonia: en ple regne de la Llum celebrem la maduresa i la collita en la nostra vida personal. Encendrem el Foc i entrarem juntes al Temazcal, en acabar hi haurà caldet. Dinar vegà o carnívor inclòs (especifica-ho) a partir de les 11h fins les 20h (aprox) Data: diumenge 19 de juny. Els infants són benvinguts, hi haurà algú per oferir-los activitats. Amb les valuoses i sabies col-laboracions de: *Marisa Bolzoni:* És mare, dona de muntanya i agricultora. Instructora de Yoga y Danzarte. Ofereix tallers de cuina saludable i càterings per a retirs i events. Sahumadora, Sacerdotessa de la Deesa i facilitadora de Cercles de Dones des de fa més d'una dècada. Dansant del la Lluna i Oficiant de Cabanes de Suar. Iniciada en diferents tradicions que la duen a recordar, a reinventar l'espiritualitat d'aquesta Terra nostra "...Som Natives de la Vella Europa... Aquí li cantarem menys al Colibrí i més a l'Abellarol..." *Regina Carnicer Prats*: Llicenciada en Belles Arts i iniciada en diferents tradicions xamàniques. Integra la seva labor artística amb la sanació. Condueix des de fa anys cercles de dones en sintonia amb la Lluna i Venus on imparteix tallers sobre sexualitat i espiritualitat femenina. També condueix cerimònies de Temazcal i Cerimonies per celebrar les festes del calendari de la Terra. Desde fa 10 anys treballa l,energía femenina a través del diseny de roba i la fotografía. Podeu visitar la seva web www.emplumada.com *Magda González Moreno:* Acompanya processos a través del so, l'harmonització energètica, la música, el moviment, el massatge d'úter i el ritual de la Cerrada, entre d'altres eines; creant espais i rituals per donar lloc a la vida i a la mort, a aquesta dualitat tan propera. Realitza acompanyaments a la ciclicitat de la dona, durant l'embaràs, part i postpart, i, per altra banda, de dol per un avortament o mort gestacional. És doula, iniciada en parteria i guardiana de la placenta, musicoterapeuta, musicòloga i mestra de reiki. Segueix-la per l'instagram a @ale_de_vida

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
CELEBRACIÓ DE L'EQUINOCCI DE TARDOR AL NOSTE CAMP AMB TEMAZCAL per a dones i homes. Agraïment i menció a les xarxes i la web. Com que no concebim treballar la Terra sense Honrarla, oferim la oportunitat de seure juntes, en cercle, sobre la Terra i sincronitzar-nos amb el seus ritmes, aprenent, observant, reconaixent-nos part d'ella, honrant i agraïnt. -Cercle-Cerimonia: A punt d'entrar al regne de la Foscor, sembrem plegades el món interior de cadascú. Encendrem el Foc i entrarem juntes al Temazcal, en acabar hi haurà caldet. Dinar vegà o carnívor inclòs (especifica-ho) a partir de les 11h fins les 20h (aprox) Data: diumenge 25 de setembre. Els infants són benvinguts, hi haurà algú per oferir-los activitats. Amb les valuoses i sabies col-laboracions de: *Marisa Bolzoni:* És mare, dona de muntanya i agricultora. Instructora de Yoga y Danzarte. Ofereix tallers de cuina saludable i càterings per a retirs i events. Sahumadora, Sacerdotessa de la Deesa i facilitadora de Cercles de Dones des de fa més d'una dècada. Dansant del la Lluna i Oficiant de Cabanes de Suar. Iniciada en diferents tradicions que la duen a recordar, a reinventar l'espiritualitat d'aquesta Terra nostra "...Som Natives de la Vella Europa... Aquí li cantarem menys al Colibrí i més a l'Abellarol..." *Regina Carnicer Prats*: Llicenciada en Belles Arts i iniciada en diferents tradicions xamàniques. Integra la seva labor artística amb la sanació. Condueix des de fa anys cercles de dones en sintonia amb la Lluna i Venus on imparteix tallers sobre sexualitat i espiritualitat femenina. També condueix cerimònies de Temazcal i Cerimonies per celebrar les festes del calendari de la Terra. Desde fa 10 anys treballa l,energía femenina a través del diseny de roba i la fotografía. Podeu visitar la seva web www.emplumada.com *Magda González Moreno:* Acompanya processos a través del so, l'harmonització energètica, la música, el moviment, el massatge d'úter i el ritual de la Cerrada, entre d'altres eines; creant espais i rituals per donar lloc a la vida i a la mort, a aquesta dualitat tan propera. Realitza acompanyaments a la ciclicitat de la dona, durant l'embaràs, part i postpart, i, per altra banda, de dol per un avortament o mort gestacional. És doula, iniciada en parteria i guardiana de la placenta, musicoterapeuta, musicòloga i mestra de reiki. Segueix-la per l'instagram a @ale_de_vida

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
(Queden 19 de 20 recompenses)
CELEBRACIÓ DELS SOLSTICI D'HIVERN AL NOSTE CAMP AMB TEMAZCAL per a homes i dones. Agraïment i menció a les xarxes i la web. Com que no concebim treballar la Terra sense Honrarla, oferim la oportunitat de seure juntes, en cercle, sobre la Terra i sincronitzar-nos amb el seus ritmes, aprenent, observant, reconaixent-nos part d'ella, honrant i agraïnt. -Cercle-Cerimonia: en mig del regne de la Foscor posem atenció a la Llumeta pròpia, honrant el Llinatge. Encendrem el Foc i entrarem juntes al Temazcal, en acabar hi haurà caldet. Dinar vegà o carnívor inclòs (especifica-ho) a partir de les 11h fins les 20h (aprox) Data: diumenge 11 de desembre. Els infants són benvinguts, hi haurà algú per oferir-los activitats. Amb les valuoses i sabies col-laboracions de: *Marisa Bolzoni:* És mare, dona de muntanya i agricultora. Instructora de Yoga y Danzarte. Ofereix tallers de cuina saludable i càterings per a retirs i events. Sahumadora, Sacerdotessa de la Deesa i facilitadora de Cercles de Dones des de fa més d'una dècada. Dansant del la Lluna i Oficiant de Cabanes de Suar. Iniciada en diferents tradicions que la duen a recordar, a reinventar l'espiritualitat d'aquesta Terra nostra "...Som Natives de la Vella Europa... Aquí li cantarem menys al Colibrí i més a l'Abellarol..." *Regina Carnicer Prats*: Llicenciada en Belles Arts i iniciada en diferents tradicions xamàniques. Integra la seva labor artística amb la sanació. Condueix des de fa anys cercles de dones en sintonia amb la Lluna i Venus on imparteix tallers sobre sexualitat i espiritualitat femenina. També condueix cerimònies de Temazcal i Cerimonies per celebrar les festes del calendari de la Terra. Desde fa 10 anys treballa l,energía femenina a través del diseny de roba i la fotografía. Podeu visitar la seva web www.emplumada.com *Magda González Moreno:* Acompanya processos a través del so, l'harmonització energètica, la música, el moviment, el massatge d'úter i el ritual de la Cerrada, entre d'altres eines; creant espais i rituals per donar lloc a la vida i a la mort, a aquesta dualitat tan propera. Realitza acompanyaments a la ciclicitat de la dona, durant l'embaràs, part i postpart, i, per altra banda, de dol per un avortament o mort gestacional. És doula, iniciada en parteria i guardiana de la placenta, musicoterapeuta, musicòloga i mestra de reiki. Segueix-la per l'instagram a @ale_de_vida

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
TALLER A LA TEVA ESCOLA/CASAL/ESPLAI... SOBRE HORTA Agraïment i menció a les xarxes i la web És una Recompensa Grupal, enfocada a escoles (amb o sense hort), AFAS, AMPAS, caus, esplais, casals, o entitats de lleure que vulguin tenir vinculació amb un Hort, el projecte del Terra Mullada. Perque, com a familia amb criatures, tampoc concebim l'educació sense la Terra. Taller de 1.30h al vostre espai in situ en un grup bombolla (segons mesures covid) sobre horticultura, plantació, reg, eines, associacions de plantes, planificació d' horta, cicles de la Terra, compostatge i productes de temporada. Pot ser un taller estàndard propi (3 modalitats: p5 i 1r / 2n, 3r i 4t / 5è i 6è) o el podem adaptar al projecte que cada entitat estigui treballant (en una reunió prèvia) Data a convenir amb el centre/entitat.

Aporta-hi 120 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
VENIU A APRENDRE I GAUDIR A L'HORTA És una Recompensa Grupal, enfocada a escoles, AFAS, AMPAS, caus, esplais, casals, o entitats de lleure que vulguin tenir vinculació amb un Hort, el projecte del Terra Mullada. Perque, com a familia amb criatures, tampoc concebim l'educació sense la Terra. Excursio de tot el el dia (oferim fruita a mig matí perì no el dinar) als nostres camps amb diferents activitats - tallers (adaptades a grups d'edat) sobre reconaixament, eines, plantació, recol-lecció, volta en tractor. De dilluns a divendres. Data a convenir pel centre/entitat. Per a grups fins a 15 persones Per a grups de fins a 25 persones: 200€ Numero de recompenses: 20

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
APADRINA DUES COLLITES Agraïment i menció a les xarxes i la web. A més podràs triar que sembrem, recompensa pensada, per cooperatives, grups de consum o restaurants. Apadrineu una collita, que triareu voatros, i que podeu recuperar en producte, potser generem una nova manera de interactuar entre el camp i la ciutat.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
VENIU A APRENDRE I GAUDIR A L'HORTA (grup de 25) És una Recompensa Grupal, enfocada a escoles, AFAS, AMPAS, caus, esplais, casals, o entitats de lleure que vulguin tenir vinculació amb un Hort, el projecte del Terra Mullada. Perque, com a familia amb criatures, tampoc concebim l'educacaió sense la Terra. Excursio de tot el el dia (oferim fruita a mig matí però no dinar) als nostres camps amb diferents activitats - tallers (adaptades a grups d'edat) sobre reconaixament, eines, plantació, recol-lecció, volta en tractor. De dilluns a divendres. Data a convenir pel centre/entitat. Per a grups de fins a 25 persones.

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
(Queden 3 de 4 recompenses)
JORNADA A L'HORT Agraïment i menció a les xarxes i la web. una recompensa enfocada a col-lectius, entitats, .... Pot ser vols celebrar, o reunir-te amb el teu grup o col·lectiu. Us oferim la possibilitat de gaudir del nostre hort i el nostre servei de catèring. Només cal que escollim una data, les vostres necessitats i quin servei de càtering voleu, al qual restaríem el preu de la recompensa.

Aporta-hi 299 €

0 sumadors
(Queden 3 de 3 recompenses)
FORMACIÓ SOBRE CRIANÇA I ACOMPANYAMENT RESPECTUÓS A càrreg d' Elisenda Pascual i Martí. Agraïment i menció a les xarxes i la web. Podràs accedir quant vulguis a la formació completament on-line Mira el contingut a: https://www.cursoscrianzarespetuosa.com/course?courseid=curso-online-de-crianza-respetuosa Material exclusiu de l' Elisenda Pascual i Martí Psicóloga, especialista en Acompanyament familiar i fundadora de "Cursos de Crianza Respetuosa" Passeja't per la seva web !!! www.elisendapascualmarti.com

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!