Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

SOM CATALUNYA. Viatjant amb motxilla

Un projecte de somcatalunyaradio


Som Catalunya és el projecte personal que em fa sumar dues de les meves passions, la ràdio i Catalunya, el meu país.

Després de fer de tècnic de ràdio i de concerts durant 20 anys, vaig decidir fer un canvi de vida. Al finalitzar el camí de Santiago vaig deixar enrere les grans ràdios comercials i grans events i he apostat per muntar un projecte de ràdio, on viatjo amb motxilla pels petits pobles i ciutats rurals de Catalunya per conèixer la seva gent.

Recullo les impressions de la gent del carrer, intentant donar a conèixer els petits pobles i ciutats des del punt de vista de la gent que hi viu. Poso l’accent en els aspectes culturals i de patrimoni, pensant en tothom com a oients.

Cada setmana visito un poble de Catalunya i s'emet a diferents emissores locals del pais.

**OBJECTIUS**

És un projecte participatiu, que dona veu a tots els i les habitants de cada poble que ho desitgin i que s’acosta a festes, costums, tradicions i trobades per tal de donar-los ressò.

És un projecte social, perquè aposta per obrir la comunicació a tothom per igual i apropar els micròfons a aquelles persones que habitualment no se senten escoltades.

És un projecte rural, perquè es desenvolupa principalment en localitats amb poblacions inferiors a 10.000 habitants.

És un projecte igualitari, intentant fer visible, sobretot, l’enorme tasca realitzada durant anys per les dones dels nostres entorns rurals, conscients que han estat les responsables de mantenir-los vius.

És un projecte divers, perquè dona veu a tots aquells col·lectius especialment ignorats, oblidats o maltractats, des d’un món, el rural, en el qual es troben amb especials dificultats.

És un projecte agroecològic, pretenc impregnar el projecte de les bases de l’agroecologia, el suport mutu i el bé comú.

I és un projecte cultural, no només perquè la cultura en general és l’art d’englobar tots els nostres anteriors objectius, sinó perquè a més en les nostres visites a les localitats compto amb un gran nombre de representants del món de la cultura que s’han mostrat voluntàries per formar part d’aquesta aventura.


Per a més informació pots consultar el nostre perfil a Facebook, Twitter i la nostra web
 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

somcatalunyaradio
Després de fer de tècnic de ràdio i de concerts durant 20 anys, vaig decidir fer un canvi de vida. Al finalitzar el camí de Santiago vaig deixar enrere les grans ràdios comercials i grans events i he apostat per muntar aquest projecte de ràdio, SOM CATALUNYA.
1
sumadors
10 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 30/09/2021
Assolit 1%

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Menció al programa SOM CATALUNYA. Cada setmana mencionaré a la gent que hagueu col·laborat al projecte

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
Menció al programa i al web Cada setmana mencionaré al programa/podcast i publicaré els noms al web i xarxes del projecte

Aporta-hi 30 €

0 sumadors
Menció al programa i al web Cada setmana mencionaré al programa/podcast i publicaré els noms al web i xarxes del projecte

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Cada setmana mencionaré al programa/podcast i publicaré els noms al web i xarxes del projecte. Tassa del programa amb el logotip

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
GRAVACIÓ al ESPAI (Entitats i Associacions) A part de les mencions i publicació, farem un PROGRAMA a l'espai de l'entitat o associació col·laboradora. Promoció a xarxes i web i Entrevista als responsables

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!