Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

SOM CATALUNYA. Viatjant amb motxilla

Un projecte de somcatalunyaradio

SOM CATALUNYA. Viatjant amb motxilla
  • Insereix-lo en una pàgina web

Som Catalunya és el projecte personal que em fa sumar dues de les meves passions, la ràdio i Catalunya, el meu país.

Després de fer de tècnic de ràdio i de concerts durant 20 anys, vaig decidir fer un canvi de vida. Al finalitzar el camí de Santiago vaig deixar enrere les grans ràdios comercials i grans events i he apostat per muntar un projecte de ràdio, on viatjo amb motxilla pels petits pobles i ciutats rurals de Catalunya per conèixer la seva gent.

Recullo les impressions de la gent del carrer, intentant donar a conèixer els petits pobles i ciutats des del punt de vista de la gent que hi viu. Poso l’accent en els aspectes culturals i de patrimoni, pensant en tothom com a oients.

Cada setmana visito un poble de Catalunya i s'emet a diferents emissores locals del pais.

**OBJECTIUS**

És un projecte participatiu, que dona veu a tots els i les habitants de cada poble que ho desitgin i que s’acosta a festes, costums, tradicions i trobades per tal de donar-los ressò.

És un projecte social, perquè aposta per obrir la comunicació a tothom per igual i apropar els micròfons a aquelles persones que habitualment no se senten escoltades.

És un projecte rural, perquè es desenvolupa principalment en localitats amb poblacions inferiors a 10.000 habitants.

És un projecte igualitari, intentant fer visible, sobretot, l’enorme tasca realitzada durant anys per les dones dels nostres entorns rurals, conscients que han estat les responsables de mantenir-los vius.

És un projecte divers, perquè dona veu a tots aquells col·lectius especialment ignorats, oblidats o maltractats, des d’un món, el rural, en el qual es troben amb especials dificultats.

És un projecte agroecològic, pretenc impregnar el projecte de les bases de l’agroecologia, el suport mutu i el bé comú.

I és un projecte cultural, no només perquè la cultura en general és l’art d’englobar tots els nostres anteriors objectius, sinó perquè a més en les nostres visites a les localitats compto amb un gran nombre de representants del món de la cultura que s’han mostrat voluntàries per formar part d’aquesta aventura.


Per a més informació pots consultar el nostre perfil a Facebook, Twitter i la nostra web
 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

somcatalunyaradio
Després de fer de tècnic de ràdio i de concerts durant 20 anys, vaig decidir fer un canvi de vida. Al finalitzar el camí de Santiago vaig deixar enrere les grans ràdios comercials i grans events i he apostat per muntar aquest projecte de ràdio, SOM CATALUNYA.
1
sumadors
10 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 30/09/2021
Assolit 1%

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Menció al programa SOM CATALUNYA. Cada setmana mencionaré a la gent que hagueu col·laborat al projecte

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
Menció al programa i al web Cada setmana mencionaré al programa/podcast i publicaré els noms al web i xarxes del projecte

Aporta-hi 30 €

0 sumadors
Menció al programa i al web Cada setmana mencionaré al programa/podcast i publicaré els noms al web i xarxes del projecte

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Cada setmana mencionaré al programa/podcast i publicaré els noms al web i xarxes del projecte. Tassa del programa amb el logotip

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
GRAVACIÓ al ESPAI (Entitats i Associacions) A part de les mencions i publicació, farem un PROGRAMA a l'espai de l'entitat o associació col·laboradora. Promoció a xarxes i web i Entrevista als responsables

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!